- 17 Nisan 2021
- 2.291
- 2.330
- 53
Inşallah tutar canım hepimiz annis oluruz bu ayBat Mayıs 14 ile aranıza katılıyorum , ovulasyon testi yapmadım , servikal mukusun şeffaf ve uzayan olduğu 3 günü değerlendirdik bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah tutar canım hepimiz annis oluruz bu ayBat Mayıs 14 ile aranıza katılıyorum , ovulasyon testi yapmadım , servikal mukusun şeffaf ve uzayan olduğu 3 günü değerlendirdik bakalım
Hoşgeldin canım Test sipariş etmiştin sanki kullanmadın mı onları? Ben de önümüzdeki ay yapmicam ve takmicam gün aşırı birliktelik oldu mu?Kizlarr ben geldim. Bu ay hic ovulasyon yapmadim. Burayada girmemisdim takmadim filan bakalim sonuclar nolcak bat 15 mayis
Evet canim bende seni hatirliyorum. Senin bat ne zaman ?Gecen forumda da vardin di mi hatirladim, hosgeldin takmayinca daha guzel olur ins ben de atlamalar sapmalar yasadim ve takmiyorum
Tatlimmmm ayy ozledim kiz seni . Yaa evet aldim yuzune bakmadim wala afferim bana . Oldugu gibi duruyorlar eger tutmazsa yine belki yaparim tekrar . Degerlendirimeyi yarin birakcam artik . Calisiyoruz ve oruc zorlaniyoruz . Sende durumlar nedir oldu mu catlama?Hoşgeldin canım Test sipariş etmiştin sanki kullanmadın mı onları? Ben de önümüzdeki ay yapmicam ve takmicam gün aşırı birliktelik oldu mu?
Evet canim ya bakalim bu ayin guzelligine belki bizede bir guzellik olur sende durumlar nedir ? Bat ne zamandi senin ?Hoşgeldin bu ay yine birlikte burdayız. Ben bakıyorum ama kafadan çok sallamıyorum inşallah bu ay güzel haber alırız
Ben de özlemişim ya kader ortağım inşaallah ihtiyacın kalmaz boşa gider hepsi ben çatlamayı gördüm dört beş gün önce değerlendirdik hep. Ama olmadı gibi hissediyorum yine. Nasip artıkTatlimmmm ayy ozledim kiz seni . Yaa evet aldim yuzune bakmadim wala afferim bana . Oldugu gibi duruyorlar eger tutmazsa yine belki yaparim tekrar . Degerlendirimeyi yarin birakcam artik . Calisiyoruz ve oruc zorlaniyoruz . Sende durumlar nedir oldu mu catlama?
canimm. Kismetimizde ne varsa canim ya Ama bozma hemen moralini. Beni esim hafts sonu hamile gormus ruyasinda . Kirmizi bir elbise varmis elimle gobisimi tutuyormusuM. O kadarini hatirliyor. Soylemek istemedi Ama konusurken soyledi . Cok mutlu oldum vRya ruyasi bilemedim yetti.Ben de özlemişim ya kader ortağım inşaallah ihtiyacın kalmaz boşa gider hepsi ben çatlamayı gördüm dört beş gün önce değerlendirdik hep. Ama olmadı gibi hissediyorum yine. Nasip artık
Yaa inşaallah tutar rüya çok güzel görmüş Bat tarihlerimiz çok yakın benim de 14mayıs. Güzel haberler verelim inşallahcanimm. Kismetimizde ne varsa canim ya Ama bozma hemen moralini. Beni esim hafts sonu hamile gormus ruyasinda . Kirmizi bir elbise varmis elimle gobisimi tutuyormusuM. O kadarini hatirliyor. Soylemek istemedi Ama konusurken soyledi . Cok mutlu oldum vRya ruyasi bilemedim yetti.
canım üstüste pozitif çıkıyo ovulasyon testlerim, hepsini günün aynı saatinde 2 saat sıvı almadan yapıyorum saat 3 gibi, pko var inofolic combi kullanıyorum bakalım yarın da test yapıcam aynı saatte görücez çatladı mıdorothy87 cnm cok pardon senin 3 gun pozitif di mi.. test saatleri nedir? 48 saate kdr uzayabilir çatlama pko varsa yumurta catlayamadigi icin lh surekli pozitif cikabilir.
18 mayısta artık hiç belirti aramıcamEvet canim ya bakalim bu ayin guzelligine belki bizede bir guzellik olur sende durumlar nedir ? Bat ne zamandi senin ?
Evet sadece geceleri değerlendirdim dünkü testi 1 de yapmıştım bugün 4 gibi mi yapayımAynen canım bende öyle dedim adete kadar bidaha yok
Çatlar canım saat 3ten sonra yap testini bence geceleri degerlendiriyorsan ben 4 gibi yapıyorum
16 17 bat cogu kişinin oyle sanirim burdaEvet canim bende seni hatirliyorum. Senin bat ne zaman ?
Ins catlar cnm cok bilgim yok pko hakkinda ama yumurta catlamadigi icin surekli pozitif cikmasini duymustumcanım üstüste pozitif çıkıyo ovulasyon testlerim, hepsini günün aynı saatinde 2 saat sıvı almadan yapıyorum saat 3 gibi, pko var inofolic combi kullanıyorum bakalım yarın da test yapıcam aynı saatte görücez çatladı mı
Hep ayni saatte yapın catlama olursa kaçırmamak içinEvet sadece geceleri değerlendirdim dünkü testi 1 de yapmıştım bugün 4 gibi mi yapayım
TeşekkürlerHep ayni saatte yapın catlama olursa kaçırmamak için
Teşekkürler
Insallah kuzumYaa inşaallah tutar rüya çok güzel görmüş Bat tarihlerimiz çok yakın benim de 14mayıs. Güzel haberler verelim inşallah
Arama bende biraktim oluruna olcagi varsa oluyor zaten Allahim vercem deyince verir. Ama seye uzuluyorum esimle ay dikkat et kaza olmasin soyle boyle bosuna panik olmusuz. Cocuk oyle kolay olmuyor yogun calisma gerekiyorms18 mayısta artık hiç belirti aramıcam