Evet ya boşu boşuna olur diye sıkıntı yapmışız. Evlenmeden önce çocuk hemen yapılıyor sanıyordum aslında ne kadar zormuş. Yapmak bile uğraşmak istiyormuş. Artık akışına bıraktık hangi ay denk gelirse doğacağı varsa zaten doğacaktırArama bende biraktim oluruna olcagi varsa oluyor zatenAllahim vercem deyince verir. Ama seye uzuluyorum esimle ay dikkat et kaza olmasin soyle boyle bosuna panik olmusuz. Cocuk oyle kolay olmuyor yogun calisma gerekiyorms
Ahaha evet ya yogun zahmetli bir isEvet ya boşu boşuna olur diye sıkıntı yapmışız. Evlenmeden önce çocuk hemen yapılıyor sanıyordum aslında ne kadar zormuş. Yapmak bile uğraşmak istiyormuş. Artık akışına bıraktık hangi ay denk gelirse doğacağı varsa zaten doğacaktır
İnşallah mayıs ayı bize uğurlu gelirAhaha evet ya yogun zahmetli bir is. bu ay ramazan hurmetine
Belki olur. Eylule kadar zaman verdim kendime olmazsa tedavi denicem.
Evet canım bugün çatlamışKızlar biri dünkü test diğeri bugünkü test. Buna göre şimdi yumurta çatlamış mı demek oluyor? Bugün 13 günüm
Bugünü değerlendirme şansımız yok ama en son dün geceyi değerlendirdik yine de gebelik ihtimali var dimiEvet canım bugün çatlamış
Önceden bende de çok sık oluyordu. Ayıptır söylemesi çok fazla sürtünme olursa oluştuğunu fark ettim. Büyük ihtimalle girişindeki ince dokuda mikro düzeyde hasar meydana geliyor ve oradan enfeksiyon kapıyorum diye düşündüm ve ilişkide sürtmeyi kesince hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadı. Olduğunda da günde en az 3 lt su içerek 2 günde geçiriyordumKızlar bişey sorucam üst üste ilişki yaşayınca bende idrar yolu enfeksiyonu oluşuyor nedeni ne olabilir sizce, bide evde uygulayabileceğim içecek yada yapabileceğim bişey var mı
Malesef en erken yarın gece olabilir o zamana kadar da yumurta yaşamaz diye düşünüyorum artık olursa dünden olur inşallahBugünü değerlendirme şansımız yok ama en son dün geceyi değerlendirdik yine de gebelik ihtimali var dimi
tabiki ihtimal var canım yumurtlama gününmüş, yarın gün içinde ihtimalin varsa değerlendirmeye çalışabilirsin ama
Anladım canım, bende bundan sonra denemeye çalışıcam çünkü çok ağrı var şu sabahtan beri kaç defa tuvalete gittim bilmiyorum nerdeyse 2 lt ye yakın su içtim hala da içmeye devam ediyorum.Önceden bende de çok sık oluyordu. Ayıptır söylemesi çok fazla sürtünme olursa oluştuğunu fark ettim. Büyük ihtimalle girişindeki ince dokuda mikro düzeyde hasar meydana geliyor ve oradan enfeksiyon kapıyorum diye düşündüm ve ilişkide sürtmeyi kesince hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadı. Olduğunda da günde en az 3 lt su içerek 2 günde geçiriyordum
Malesef en erken yarın gece olabilir o zamana kadar da yumurta yaşamaz diye düşünüyorum artık olursa dünden olur inşallah
Aa ayni zamanda baslamisiz benimde ucuncu ayim. Ama Bn 31 yasindayimİnşallah mayıs ayı bize uğurlu gelir
Bende martta denemeye başladım bir yıl beklemek istiyorum. Daha üçüncü ayımız bir yıl içinde olur diye umut ediyorum.
Evet canim yumurtan catlamis bugunu degerlendir derim BnKızlar biri dünkü test diğeri bugünkü test. Buna göre şimdi yumurta çatlamış mı demek oluyor? Bugün 13 günüm
4 gibi yap canım ben şimdi gece degerlendiricegim için 4te yapıyorum daha iyi sonuç alayım diyeEvet sadece geceleri değerlendirdim dünkü testi 1 de yapmıştım bugün 4 gibi mi yapayım
Ayy bende yaa kasımda bi kerelik ilişki yaşamıştık hemen o ay hamilemiyim havalarına girmiştim sanki bi bosalmayla tutmuş gibiArama bende biraktim oluruna olcagi varsa oluyor zatenAllahim vercem deyince verir. Ama seye uzuluyorum esimle ay dikkat et kaza olmasin soyle boyle bosuna panik olmusuz. Cocuk oyle kolay olmuyor yogun calisma gerekiyorms
İdrar yolu enfeksiyonu kadar kötü bir şey yok hem çok ağrılı hem de insan tuvaletten resmen çıkamıyor. 15 dakikada bir bardak su içmeye çalış canım umarım en kısa sürede geçerAnladım canım, bende bundan sonra denemeye çalışıcam çünkü çok ağrı var şu sabahtan beri kaç defa tuvalete gittim bilmiyorum nerdeyse 2 lt ye yakın su içtim hala da içmeye devam ediyorum.
Evet canım bu saatte çatlama olduğu için saatten dolayı yarın gece geç olabilir ama dünü değerlendirmişsin sonuçta ihtimal var içini ferah tut iyi düşün
Ayy bende yaa kasımda bi kerelik ilişki yaşamıştık hemen o ay hamilemiyim havalarına girmiştim sanki bi bosalmayla tutmuş gibibu kadar yoğun çalısma olucağını bilseydim ilk aydan korumazdım yaa
Bende 26 yaşındayım ekstra bir takviye kullanmıyorum ama en azından bir yıl bekleyip kendimi doktor stresine sokmak istemiyorum. Daha üçüncü ayımız bence yakında güzel haberler alırızAa ayni zamanda baslamisiz benimde ucuncu ayim. Ama Bn 31 yasindayim
O yuzden eylul dedim kendime sonra olmazs baktirmakkl istiyorum .
Bknz ablam valla 31de ilkinden vurdu bide oncesinde doğum kontrol kullandı etkiside geçmemiş yani düşün. Ben hap map bilmem prezervatif ya hemen olur zaten sandım hayall dünyasıoyle iste hemencik olmuyor. Ugrasiyorsun gene olmuyor. Bazi insanlar gercekden cok sansli ilk denemede 12 den vuruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?