• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😍😍selam tatlim. Yaaal guzel bende bu ay kafaya takmiyorum. Ise de dondum yavasdan. O yuzden daha az dusunuyorum. Dogggy pozisyonu erkekler seviyor. SPERM lerin isini kolaylastiriyor. Me zaman asilama olcaksin ?
En iyisi ypaiyosun zaten sen daha yenisin endise etme kendine sakin bak ben yillardir denoiyorum hala ümitli degerlendiriyorum 🤣 biraz akisina birakalim bakalim bide öyle deneyelim valla iskence gibi bi pozisyon ama bi tek onu denemedim aklimda kalmasin istedim en azinda denedim.olmadi derim diye düsündüm🤭 kagitlarimizi verdik kuzumm daha randevu bekliyoruz bakal7m ne zaman gelecek😍

En iyisi ypaiyosun zaten sen daha yenisin endise etme kendine sakin bak ben yillardir denoiyorum hala ümitli degerlendiriyorum 🤣 biraz akisina birakalim bakalim bide öyle deneyelim valla iskence gibi bi pozisyon ama bi tek onu denemedim aklimda kalmasin istedim en azinda denedim.olmadi derim diye düsündüm🤭 kagitlarimizi verdik kuzumm daha randevu bekliyoruz bakal7m ne zaman gelecek😍
Insallah gerek kalmadan seninde bebisin tutar bu ay cok amin🤲. Yeniyim bu yolda Ama denedikden sonra bati beklemek yoruyor insani. Bu pazar kocisim beni ruyasinda hamis gormus💃 Normalde pek ruya gormez benimki gorsede pek hatirlamiyor. Zaten tek hamile oldugunu hatirliyorum kirmizi bir elbise giymis elin gobegindeydi dedi 😍😍ben iptal sevincden🤣

Valla o kadar çok su içtim ki canım ağrım azaldı suyun içine biraz da elma sirkesi döktüm o da mı iyi geldi bilemedim
Elma sirkesiyle hiç denemedim ama suyun iyi geldiğine yüzde yüz eminim yarına kadar böyle içmeye devam et en kısa zamanda geçecektir canım

Insallah gerek kalmadan seninde bebisin tutar bu ay cok amin🤲. Yeniyim bu yolda Ama denedikden sonra bati beklemek yoruyor insani. Bu pazar kocisim beni ruyasinda hamis gormus💃 Normalde pek ruya gormez benimki gorsede pek hatirlamiyor. Zaten tek hamile oldugunu hatirliyorum kirmizi bir elbise giymis elin gobegindeydi dedi 😍😍ben iptal sevincden🤣
Ayyy hadii insallahhhh aminnnnn aminnnn😍🤲 hepimize nasip olsunnn sanadaaa😍 bende gecen gece bi devlet dairesinde sira bekliyorum rüyamda sira bana geldi, bi kagit verip sizin isinizi halledemeyiz dediler aa neden ki dedim kizdim onlara hamile oldugunuz icin bu islemi yapamayiz dediler nasil yani dedim kim hamile ? Siz dediler benim neden haberim yok bundan dedim ama sok sasirmisim🤣 hahahha kafayi yicez az kaldi 🤣 insllahhhh rüyalarimizdaki sevinci yasatsin rabbimmm

Ayyy hadii insallahhhh aminnnnn aminnnn😍🤲 hepimize nasip olsunnn sanadaaa😍 bende gecen gece bi devlet dairesinde sira bekliyorum rüyamda sira bana geldi, bi kagit verip sizin isinizi halledemeyiz dediler aa neden ki dedim kizdim onlara hamile oldugunuz icin bu islemi yapamayiz dediler nasil yani dedim kim hamile ? Siz dediler benim neden haberim yok bundan dedim ama sok sasirmisim🤣 hahahha kafayi yicez az kaldi 🤣 insllahhhh rüyalarimizdaki sevinci yasatsin rabbimmm
Insallah bakalim bekliyoruz. Bende bugun son denemeyi yaptim. Kocam sehir disina cikicak . Gerisi beklemek

😂😂 ay kızlar bizimde bu gece 3. Geceydi heralde kalmadı bişey ama az da olsa milyonlarca sperm varmış illa iyileride vardır aralarında dimi 😂😂
Hahha yaaa bende öyle kendimi rahatlatmaya calisiyorum inanki🤣 1 tane su 3 günde hic mi denk gelmezzz yaaa yine gögüslerim aciyo catlamayla beraber bu ayda tutmicak galiba iyileri denk gelsin bize insallah🤗🤗

Hahha yaaa bende öyle kendimi rahatlatmaya calisiyorum inanki🤣 1 tane su 3 günde hic mi denk gelmezzz yaaa yine gögüslerim aciyo catlamayla beraber bu ayda tutmicak galiba iyileri denk gelsin bize insallah🤗🤗
Sadece 1 tane yeter bence boş durmaktan iyidir yaa. Gün aşırı hep yapılıyo zaten hergün yapmakta yaş 35 ve ustuyse sıkıntı olabilir belki

İyi yapmışsın canım ben sadece sabahları içiyorum ama etkisi olur umarım sen nasıl yaptın ?? yumurtlamayı görünce bırakıcam bende aynen
Valla cabim bende sogan suyu yaptim ama kist olusturdu bende adetlerim duzgunken ondan sonra duzensizlik oldu her insana yaramiyor ama adetlerin duzgunse icme derim

Back