Ay ins cnm valla yaYa evet güzel olurdu ama o hesaba giremiyorum. İnşallah gerek kalmaz ama diğer ay baştan yaparız onu. Tabi inşaallah hiçbirimiz bat takip etmeyiz hamiş oluruz bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ins cnm valla yaYa evet güzel olurdu ama o hesaba giremiyorum. İnşallah gerek kalmaz ama diğer ay baştan yaparız onu. Tabi inşaallah hiçbirimiz bat takip etmeyiz hamiş oluruz bu ay
ben daha 28pik 29 çatlama oldu ayin 10 adet ovulasyondan dolayı çıkması imkansız sanırım Valla kac aydır görüyorum insallah hayirli haberler alırızCanım pko yum ben ovulasyon testi yapmadım bu ay stres oluyordu bana tahmini 23 nisanda çatlamayı gördüm 11. Gün yani dün yaptım testi negatifi gördüm 10 mayıs batım ama işte pko olduğu için bazen erken bazen geç geliyo 21 nisanda lekelenme oldu 4 5 damla yerleşme mi acaba diye acele ettim teste ya. Bence bekle sende negatifi görünce insanın modu düşüyo
Aynen canım sen batı bekle test için daha garanti olurben daha 28pik 29 çatlama oldu ayin 10 adet ovulasyondan dolayı çıkması imkansız sanırım Valla kac aydır görüyorum insallah hayirli haberler alırız
14 gün sonra regl başlıyorHanımlar ovulasyon testinde silikleşmeye başladıktan kaç gün sonra adet oluyoruz 6 gün hala erken gebelik testi denemek istiyorum acaba doğru çıkar mı. Bugun denedim negatifti
14 gün sonra regl başlıyor
Benim yumurtlamada pik gördüğüm günden 14 gün sonra oluyor. Bence 26 sayma ondan sonra saymaya başlaEki Görüntüle 2841427
Peki sence 26 sı dahil mi saymalıyım
erken yapmışsın canım. Battan önce yapmayalım bence. Geçen ay ben de sabredemedim çok üzüldüm sonucu gördüğümde. Umut etmek üzülmekten daha iyi boşver hep birlikte burada bekler gün gelince inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız aminO zaman bat 10 mayıs oluyo ben testi erken yapmışım inşallah erken yaptığım için negatif çıkmıştır bir ay daha negatif görürsem iyice psikolojik olarak çökücem
Tutunmak istediğinde hiçbir şey engel olmuyor canım. Rahat bırak kendini. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız burdanAmin canım inşallah ama dayanamıyorum bi de çalışıyorum uçuşa gidiyorum geliyorum acaba basınçtan da etkileniyor mu tutunmaya çalışıp da tutunamıyor mu yavrucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İnan günümün çoğunu burda yorum okurken buluyorum bana ilham oluyo çoğu kişinin pozitif görmesi. Ahh Allahım yüzümüze gülse de bize de pozitif verse
Tutunmak istediğinde hiçbir şey engel olmuyor canım. Rahat bırak kendini. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız burdan
14 takvime göre. Takibime göre de 13 mayıs bakalımİnşallahhh hepimiz için hayırlısı olur canım benim senin bat ne zaman
Dimi insan öyle kendini inandirip ya degilsem diyince hersey altüst oluyo benim catlamam bitti sanirim testin silik bu sabahida degerlendirdim ama öyle verimli olmadi tabi Doggy ile 3 sefer denedik bu ay gerisi Rabbimin izni artik üzerine düsmedim cünkü sikildim artik hep ayni 2 yildir catlamayla birlikte sol kasik agrim basladi benim bakalim hayirlisi allahtanİçme kuzum bekle bence 1-2 güne geçecektir tamamen bende bata 5 gün var bi sağ bi sol batıyo aynı şekilde ateş basıyo ama bu be belirtisi hiç bilmiyorum ve de hamile değilsem diye düşündükçe bile kötü oluyorum
Iyi yaptinnmm bende bu ay Doggy le degerlendirdim ama artik biraktim ipin ucunu olursa olur sonucta asilama icin gün bekliyorum bakalim benim bat ne zaman bilmiyorum valla karisti yine14 .gün pik gördüm 14 -16 gün sonra sanirim olucam bu ara hertelden caliyo reglmKizlarr ben geldim. Bu ay hic ovulasyon yapmadim. Burayada girmemisdim takmadim filan bakalim sonuclar nolcak bat 15 mayis
Hostesmisin canimmAmin canım inşallah ama dayanamıyorum bi de çalışıyorum uçuşa gidiyorum geliyorum acaba basınçtan da etkileniyor mu tutunmaya çalışıp da tutunamıyor mu yavrucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İnan günümün çoğunu burda yorum okurken buluyorum bana ilham oluyo çoğu kişinin pozitif görmesi. Ahh Allahım yüzümüze gülse de bize de pozitif verse
Valla o kadar çok su içtim ki canım ağrım azaldı suyun içine biraz da elma sirkesi döktüm o da mı iyi geldi bilemedimİdrar yolu enfeksiyonu kadar kötü bir şey yok hem çok ağrılı hem de insan tuvaletten resmen çıkamıyor. 15 dakikada bir bardak su içmeye çalış canım umarım en kısa sürede geçer
selam tatlim. Yaaal guzel bende bu ay kafaya takmiyorum. Ise de dondum yavasdan. O yuzden daha az dusunuyorum. Dogggy pozisyonu erkekler seviyor. SPERM lerin isini kolaylastiriyor. Me zaman asilama olcaksin ?Iyi yaptinnmm bende bu ay Doggy le degerlendirdim ama artik biraktim ipin ucunu olursa olur sonucta asilama icin gün bekliyorum bakalim benim bat ne zaman bilmiyorum valla karisti yine14 .gün pik gördüm 14 -16 gün sonra sanirim olucam bu ara hertelden caliyo reglm
Canim ne kadardir deniyorsun hemen stress yapmaO zaman bat 10 mayıs oluyo ben testi erken yapmışım inşallah erken yaptığım için negatif çıkmıştır bir ay daha negatif görürsem iyice psikolojik olarak çökücem