Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben daha 28pik 29 çatlama oldu ayin 10 adet ovulasyondan dolayı çıkması imkansız sanırım Valla kac aydır görüyorum insallah hayirli haberler alırız

ben daha 28pik 29 çatlama oldu ayin 10 adet ovulasyondan dolayı çıkması imkansız sanırım Valla kac aydır görüyorum insallah hayirli haberler alırız
Aynen canım sen batı bekle test için daha garanti olur

Hanımlar ovulasyon testinde silikleşmeye başladıktan kaç gün sonra adet oluyoruz 6 gün hala erken gebelik testi denemek istiyorum acaba doğru çıkar mı. Bugun denedim negatifti

Hanımlar ovulasyon testinde silikleşmeye başladıktan kaç gün sonra adet oluyoruz 6 gün hala erken gebelik testi denemek istiyorum acaba doğru çıkar mı. Bugun denedim negatifti
14 gün sonra regl başlıyor

O zaman bat 10 mayıs oluyo ben testi erken yapmışım inşallah erken yaptığım için negatif çıkmıştır bir ay daha negatif görürsem iyice psikolojik olarak çökücem

O zaman bat 10 mayıs oluyo ben testi erken yapmışım inşallah erken yaptığım için negatif çıkmıştır bir ay daha negatif görürsem iyice psikolojik olarak çökücem
erken yapmışsın canım. Battan önce yapmayalım bence. Geçen ay ben de sabredemedim çok üzüldüm sonucu gördüğümde. Umut etmek üzülmekten daha iyi boşver hep birlikte burada bekler gün gelince inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız amin

Amin canım inşallah ama dayanamıyorum bi de çalışıyorum uçuşa gidiyorum geliyorum acaba basınçtan da etkileniyor mu tutunmaya çalışıp da tutunamıyor mu yavrucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İnan günümün çoğunu burda yorum okurken buluyorum bana ilham oluyo çoğu kişinin pozitif görmesi. Ahh Allahım yüzümüze gülse de bize de pozitif verse

Tutunmak istediğinde hiçbir şey engel olmuyor canım. Rahat bırak kendini. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız burdan

Dimi insan öyle kendini inandirip ya degilsem diyince hersey altüst oluyo benim catlamam bitti sanirim testin silik bu sabahida degerlendirdim ama öyle verimli olmadi tabi Doggy ile 3 sefer denedik bu ay gerisi Rabbimin izni artik üzerine düsmedim cünkü sikildim artik hep ayni 2 yildir catlamayla birlikte sol kasik agrim basladi benim bakalim hayirlisi allahtan

Kizlarr ben geldim. Bu ay hic ovulasyon yapmadim. Burayada girmemisdim takmadim filan bakalim sonuclar nolcak bat 15 mayis
Iyi yaptinnmm bende bu ay Doggy le degerlendirdim ama artik biraktim ipin ucunu olursa olur sonucta asilama icin gün bekliyorum bakalim benim bat ne zaman bilmiyorum valla karisti yine14 .gün pik gördüm 14 -16 gün sonra sanirim olucam bu ara hertelden caliyo reglm

Hostesmisin canimm

İdrar yolu enfeksiyonu kadar kötü bir şey yok hem çok ağrılı hem de insan tuvaletten resmen çıkamıyor. 15 dakikada bir bardak su içmeye çalış canım umarım en kısa sürede geçer
Valla o kadar çok su içtim ki canım ağrım azaldı suyun içine biraz da elma sirkesi döktüm o da mı iyi geldi bilemedim

selam tatlim. Yaaal guzel bende bu ay kafaya takmiyorum. Ise de dondum yavasdan. O yuzden daha az dusunuyorum. Dogggy pozisyonu erkekler seviyor. SPERM lerin isini kolaylastiriyor. Me zaman asilama olcaksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…