Morfoloji sekil bozukluğuna bakiyor eger 4 ve altindaysa mesela yumurtayi dolleyemiyor. Zaten hamile kalmissin onceden demekki problem yok. Ama esinde dna hasar testine baktirabilirsin düşüklere sebep olabiliyormus biz de yaptirmadik ama ben hic hamile kalmadim daha..evet mutlaka yazarım
Spermiyograma bakıldı da morfoloji ne bilmiyorum
17de pozitif, 18. Gun sabah 10 ile 19.30 arasi bi saatte catlamis işteCanim sen 18 yumurtlamışsın degerlendirdinmi
Morfoloji sekil bozukluğuna bakiyor eger 4 ve altindaysa mesela yumurtayi dolleyemiyor. Zaten hamile kalmissin onceden demekki problem yok. Ama esinde dna hasar testine baktirabilirsin düşüklere sebep olabiliyormus biz de yaptirmadik ama ben hic hamile kalmadim daha..
17den sansin var bence :)17de pozitif, 18. Gun sabah 10 ile 19.30 arasi bi saatte catlamis işte15 ve 17yi degerlendirdik ne dersin sansim nedir bu sabahta olsa iyi olcakti olmadiii
17den sansin var bence :)
şimdi teste detaylı baktım morfoloji ye de bakılmış altlarda görmemişim. Sorun yok sanırım
Evet tıbbi genetik randevuma beraber gideceğiz. Bakalım beraber mi test alır. Benim içimde hep kan pıhtılaşması ile ilgili sorun olduğuna dair bir his var. Kan verirken bir kaç kez pıhtılaşıp yeniden kan vermem gerekmişti.
Bence hiç hamile kalıp kalmaman önemli değil. Önemli olan sağlıklı olup sağlıkla devam etmesi. Diğer türlü yıkım gerçekten
Aynen öyle tutar tabi rabbim nasip etsin15ten de olabilir 72 saat dolmamis oldugu için artik kismet
Aynen öyle tutar tabi rabbim nasip etsin
Ek ekledm de hangi değer önemli bilmiyorumKac morfoloji merak ettim.. Evet çok haklısın gercekten katılıyorum sana.. kan pıhtılaşmasi normal hemogramda cikmaz mi olsa acaba daha önceden?
Bı sabah kıstıraymışın iyiymişKistiramadimşansım var ama bugun sabahi atlamasak iyiydi, senden yorum almak istiyorum 15 ve 17 aksam degerlendirme oldu. Bu sabahta olsaydi iyiydi. 15ten de tutar 72 saat olsa di mi bir teselli ver
Yok sperm uygun parametrelerde 72 saat yaşıyor ya, 15ten dr tutar dedim.. evet ya sabah olsa iyiydi sansim artardi ama olmadi, gerisi kismetBı sabah kıstıraymışın iyiymişama bence tutacağı varsa tutmuştur zaten. 72 saat az süre değil yumurtayla karşılaşır illa diye düşünüyorum
Gayet iyi degerler cnmEk ekledm de hangi değer önemli bilmiyorum
Normal de 89 diyor altında da başka değerler var ama anlamıyorum:)
Aslında hematolojiye gittim özellikle baya bir detaylı kan testi yaptırdım. Bir şey çıkmadı ama forumda okuduğumda göre daha farklı testler yapılmış genetikte
Beklicez artık. Ben de ara vermediğim için olmadığını düşünüyorum. Önümüzdeki ay regl bittikten sonra yumurtlamaya kadar söylemicem bittiğini biriksin spremler iyiceYok sperm uygun parametrelerde 72 saat yaşıyor ya, 15ten dr tutar dedim.. evet ya sabah olsa iyiydi sansim artardi ama olmadi, gerisi kismet
İyiym canım ben bi uyuyup bir uyanıyorumTünaydınhenüz pik değil gibi canım
Nasılsınız kızçeler
Ara vermedim derken hergun diye mi diosunBeklicez artık. Ben de ara vermediğim için olmadığını düşünüyorum. Önümüzdeki ay regl bittikten sonra yumurtlamaya kadar söylemicem bittiğini biriksin spremler iyice
Cnm cok az kalmis olacak saatler icinde pik olacak gibi degerlendiriyorsun di mi?Eki Görüntüle 2839577 Eki Görüntüle 2839580 KIZLAR Ne dersiniz bugün yumurtlama mı? 15.gundeyim
Aynı dertten muzdarip ya bendeİyiym canım ben bi uyuyup bir uyanıyorumuyku aramda bile hamilelik belirtisi aradığımı farkettim ya sen nasılsın nasıl gidiyor
Cnm ben biraz arastirdim genetik test kanla bakiliyormus, kromozom bozukluklari fln inceleniyormus ama hamileliğin 9. Haftasinda istege bagli yapıyorlarmış. Bir bak istersen sen de,Ek ekledm de hangi değer önemli bilmiyorum
Normal de 89 diyor altında da başka değerler var ama anlamıyorum:)
Aslında hematolojiye gittim özellikle baya bir detaylı kan testi yaptırdım. Bir şey çıkmadı ama forumda okuduğumda göre daha farklı testler yapılmış genetikte
Ya yumurtlamadan önce üç kere birlikte olmuşuz onu dedim bence yumurtlamadan bir gün önceye kadar gerek yok. Sperm birikmesin miAra vermedim derken hergun diye mi diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?