- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Öyle oldu cidden. Ben bu ay hamile kalamamışım gibi hissediyorum ama niyeyse yine de belirti arıyorumAynı dertten muzdarip ya bendeSabah belimden sağ ayak parmağıma kadar bi sızlama vardı ki sorma 8 de eşim işe gittikten sonra başladı 9 gibi anca uykuya dalabildim.
Al benden de o ķadar. Canım ovulasyon takibi yapmadım ama 23 nisan sabahı saydam akışkan akıntı geldi onu baz alıyorum. Bu gün 10. gün olacak. Ama bilmiyorum ya 20 nisanda da lekelenme olmuştu. Düşüne düşüne kendimi hasta edecem galiba hayır boşveremiyorum daÖyle oldu cidden. Ben bu ay hamile kalamamışım gibi hissediyorum ama niyeyse yine de belirti arıyorumsızlamalar falan hep psikolojik olmasın bizde ya senin çatlamanın üstünden kaç gün geçmişti canım
2gunde 1 ise problem olmaz yeni yeni seyler ogrendim paylaşayımYa yumurtlamadan önce üç kere birlikte olmuşuz onu dedim bence yumurtlamadan bir gün önceye kadar gerek yok. Sperm birikmesin mi
10.günde artık net belirtiler olır diye düşünüyorum benim daha 5.günAl benden de o ķadar. Canım ovulasyon takibi yapmadım ama 23 nisan sabahı saydam akışkan akıntı geldi onu baz alıyorum. Bu gün 10. gün olacak. Ama bilmiyorum ya 20 nisanda da lekelenme olmuştu. Düşüne düşüne kendimi hasta edecem galiba hayır boşveremiyorum da
Bütün Türkiye için demediği iyi oldu yoksa dinleseler ve uysalar nüfus kaç katına çıkar Allah bilir2gunde 1 ise problem olmaz yeni yeni seyler ogrendim paylaşayım
Evet bu geceyi değerlendiricez işte 4te yaptım testi eşim işte gece çatlar mi yoksa 1 gün sonramı catliyoCnm cok az kalmis olacak saatler icinde pik olacak gibi degerlendiriyorsun di mi?
Bencede öyle ya yumurtlamadan önce birlikte olunca yumurtlama zamani sperm biter gibi sanki en iyisi yumurtlama öncesi yumurtlama bide çatlama gibiYa yumurtlamadan önce üç kere birlikte olmuşuz onu dedim bence yumurtlamadan bir gün önceye kadar gerek yok. Sperm birikmesin mi
Ondan öncesinde ne zaman oldu? Yok ya neden tutmasin tutar hepsinden biri tutsa yetiyor zatenBütün Türkiye için demediği iyi oldu yoksa dinleseler ve uysalar nüfus kaç katına çıkar Allah bilirbizde bu ay yumurtlama öncesi yumurtlama ve çatlamayı üst üste değerlendirdik. Doktorlar öyle diyormuş. Şansımız az dimi eşimde sperm sorunu olduğunu da düşünüyorum ben
28i yumurtlama günü. Yüzük işareti olan.
öncesini de çektim sanıyordum ya. 24ünde olmuş yani iki gün ara vermişiz iyi kiOndan öncesinde ne zaman oldu? Yok ya neden tutmasin tutar hepsinden biri tutsa yetiyor zatenevet yaaa millet nasil boy boy yapiyor biz fis sen kac yasindaydin
Bana da öyle geliyor. Bakalım her ay tüm olasılıkları denicez. Tutturan formülünü söylicek mecburBencede öyle ya yumurtlamadan önce birlikte olunca yumurtlama zamani sperm biter gibi sanki en iyisi yumurtlama öncesi yumurtlama bide çatlama gibi
Pikten sonra 24 ile 36 saat sonrasinda catlar, ve 6-24 saat yaşar. Bu aralıkta dollenir bekleyen sperm varsa. Spermler de hemen tuplere ulaşmadığı için önceden iliskiye girmek sansi arttırır.Evet bu geceyi değerlendiricez işte 4te yaptım testi eşim işte gece çatlar mi yoksa 1 gün sonramı catliyo
Yaw sperm problemi olmayan bir erkekte problem olmazBana da öyle geliyor. Bakalım her ay tüm olasılıkları denicez. Tutturan formülünü söylicek mecbur
Bilmiyoruz ki var mı yok mu? Sorsan hiçbirinde yok öyle bir sorunYaw sperm problemi olmayan bir erkekte problem olmaz
Ben de 34 sinirdayim gibi geliyoröncesini de çektim sanıyordum ya. 24ünde olmuş yani iki gün ara vermişiz iyi ki
40 yaşında bir arkadaşım 50 yaşında eşi. Düşündükleri dk hamile kaldı ya. Bunun yaşla ilgisinin çok da bağlayıcı olmadığını o zaman anladımben 28 yaşındayım kendimi paralıyorum olsun diye
Hahahaa dr a gidince brlli oluyo iste bizimki de oyleydiBilmiyoruz ki var mı yok mu? Sorsan hiçbirinde yok öyle bir sorun
Bence sınırı yok bu işinBen de 34 sinirdayim gibi geliyortabiki psikolojik sonucta hersey normal dr kontrollerimi hep yaptırdığım için. Biz sadece sabirsiziz
Pko vs varsa oyle seyler etkili olabiliyor ama yoksa boşuna efor bence. Ben bu ay bitki çayı icmeyi seviyorum faydali diye coban cokerten cayi iciyorum hergun esimle gunde 1 bardak bakalim bir faydasi olacak miEvet o arkadaş incir kürü yapmış bana öyle demişti. Ben de yapıcam bu ay önce hormonlarıma baktırıp tabi.
O arkadaşta pco falan yoktu onu yapmasa da olacaktı belki ama bence bi denemekte fayda var gibi geliyor. Kürlere çok inanmasam da risk alıp deneyeceğim sankiPko vs varsa oyle seyler etkili olabiliyor ama yoksa boşuna efor bence. Ben bu ay bitki çayı icmeyi seviyorum faydali diye coban cokerten cayi iciyorum hergun esimle gunde 1 bardak bakalim bir faydasi olacak mi
Ben de bitkiciyim tammmO arkadaşta pco falan yoktu onu yapmasa da olacaktı belki ama bence bi denemekte fayda var gibi geliyor. Kürlere çok inanmasam da risk alıp deneyeceğim sankicoban çökerten çayını da ilk defa duydum. Yengem de civan perçemi önermişti. Alternatif tıp konusunda gurudur kendisi inşaallah vesile olur da hamile kalırsın bu ay sonraki ay da biz deneriz hemen
Ay ins cnmO arkadaşta pco falan yoktu onu yapmasa da olacaktı belki ama bence bi denemekte fayda var gibi geliyor. Kürlere çok inanmasam da risk alıp deneyeceğim sankicoban çökerten çayını da ilk defa duydum. Yengem de civan perçemi önermişti. Alternatif tıp konusunda gurudur kendisi inşaallah vesile olur da hamile kalırsın bu ay sonraki ay da biz deneriz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?