Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı dertten muzdarip ya bende Sabah belimden sağ ayak parmağıma kadar bi sızlama vardı ki sorma 8 de eşim işe gittikten sonra başladı 9 gibi anca uykuya dalabildim.
Öyle oldu cidden. Ben bu ay hamile kalamamışım gibi hissediyorum ama niyeyse yine de belirti arıyorum sızlamalar falan hep psikolojik olmasın bizde ya senin çatlamanın üstünden kaç gün geçmişti canım

Öyle oldu cidden. Ben bu ay hamile kalamamışım gibi hissediyorum ama niyeyse yine de belirti arıyorum sızlamalar falan hep psikolojik olmasın bizde ya senin çatlamanın üstünden kaç gün geçmişti canım
Al benden de o ķadar. Canım ovulasyon takibi yapmadım ama 23 nisan sabahı saydam akışkan akıntı geldi onu baz alıyorum. Bu gün 10. gün olacak. Ama bilmiyorum ya 20 nisanda da lekelenme olmuştu. Düşüne düşüne kendimi hasta edecem galiba hayır boşveremiyorum da

Ya yumurtlamadan önce üç kere birlikte olmuşuz onu dedim bence yumurtlamadan bir gün önceye kadar gerek yok. Sperm birikmesin mi
2gunde 1 ise problem olmaz yeni yeni seyler ogrendim paylaşayım

Eklentiler

• Screenshot_20210502-170233_Chrome.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 33
10.günde artık net belirtiler olır diye düşünüyorum benim daha 5.gün ama inşaallah hamişisizdir de bir daha bu paranoya ile uğraşmayız cidden yoruyor insanı

2gunde 1 ise problem olmaz yeni yeni seyler ogrendim paylaşayım
Bütün Türkiye için demediği iyi oldu yoksa dinleseler ve uysalar nüfus kaç katına çıkar Allah bilir bizde bu ay yumurtlama öncesi yumurtlama ve çatlamayı üst üste değerlendirdik. Doktorlar öyle diyormuş. Şansımız az dimi eşimde sperm sorunu olduğunu da düşünüyorum ben

28i yumurtlama günü. Yüzük işareti olan.

Eklentiler

• A7045C87-AA41-45F1-B3E6-EB2C1E5B3C49.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 35
Ya yumurtlamadan önce üç kere birlikte olmuşuz onu dedim bence yumurtlamadan bir gün önceye kadar gerek yok. Sperm birikmesin mi
Bencede öyle ya yumurtlamadan önce birlikte olunca yumurtlama zamani sperm biter gibi sanki en iyisi yumurtlama öncesi yumurtlama bide çatlama gibi

Ondan öncesinde ne zaman oldu? Yok ya neden tutmasin tutar hepsinden biri tutsa yetiyor zaten evet yaaa millet nasil boy boy yapiyor biz fis sen kac yasindaydin

Ondan öncesinde ne zaman oldu? Yok ya neden tutmasin tutar hepsinden biri tutsa yetiyor zaten evet yaaa millet nasil boy boy yapiyor biz fis sen kac yasindaydin
öncesini de çektim sanıyordum ya. 24ünde olmuş yani iki gün ara vermişiz iyi ki
40 yaşında bir arkadaşım 50 yaşında eşi. Düşündükleri dk hamile kaldı ya. Bunun yaşla ilgisinin çok da bağlayıcı olmadığını o zaman anladım ben 28 yaşındayım kendimi paralıyorum olsun diye

Bencede öyle ya yumurtlamadan önce birlikte olunca yumurtlama zamani sperm biter gibi sanki en iyisi yumurtlama öncesi yumurtlama bide çatlama gibi
Bana da öyle geliyor. Bakalım her ay tüm olasılıkları denicez. Tutturan formülünü söylicek mecbur

Evet bu geceyi değerlendiricez işte 4te yaptım testi eşim işte gece çatlar mi yoksa 1 gün sonramı catliyo
Pikten sonra 24 ile 36 saat sonrasinda catlar, ve 6-24 saat yaşar. Bu aralıkta dollenir bekleyen sperm varsa. Spermler de hemen tuplere ulaşmadığı için önceden iliskiye girmek sansi arttırır.

Ben de 34 sinirdayim gibi geliyor tabiki psikolojik sonucta hersey normal dr kontrollerimi hep yaptırdığım için. Biz sadece sabirsiziz

Ben de 34 sinirdayim gibi geliyor tabiki psikolojik sonucta hersey normal dr kontrollerimi hep yaptırdığım için. Biz sadece sabirsiziz
Bence sınırı yok bu işin Evet o arkadaş incir kürü yapmış bana öyle demişti. Ben de yapıcam bu ay önce hormonlarıma baktırıp tabi.

Son düzenleme:
Evet o arkadaş incir kürü yapmış bana öyle demişti. Ben de yapıcam bu ay önce hormonlarıma baktırıp tabi.
Pko vs varsa oyle seyler etkili olabiliyor ama yoksa boşuna efor bence. Ben bu ay bitki çayı icmeyi seviyorum faydali diye coban cokerten cayi iciyorum hergun esimle gunde 1 bardak bakalim bir faydasi olacak mi

Pko vs varsa oyle seyler etkili olabiliyor ama yoksa boşuna efor bence. Ben bu ay bitki çayı icmeyi seviyorum faydali diye coban cokerten cayi iciyorum hergun esimle gunde 1 bardak bakalim bir faydasi olacak mi
O arkadaşta pco falan yoktu onu yapmasa da olacaktı belki ama bence bi denemekte fayda var gibi geliyor. Kürlere çok inanmasam da risk alıp deneyeceğim sanki coban çökerten çayını da ilk defa duydum. Yengem de civan perçemi önermişti. Alternatif tıp konusunda gurudur kendisi inşaallah vesile olur da hamile kalırsın bu ay sonraki ay da biz deneriz hemen

Ben de bitkiciyim tammm Bak oku:

• Sporcular fiziksel performansı arttırıcı etkileri nedeniyle çoban çökerten bitkisinden faydalanabilir. Kas gücünü arttırdığı gibi, vücut dayanıklılığı da arttırır.
  • Kullananlara ruhsal ve duygusal açıdan zindelik verir.
  • Erkeklerde beyinden hipofiz bezinden salgılanan testosteron hormonunu arttırır, andropozun etkilerini azaltır.
  • Erkeklerde prostat iltihabını önler ve prostat gelişiminin olmamasını sağlar.
  • Erkeklerin sperm kalitesini arttırmakta ve sayısının artmasına sebep olmaktadır. Ayrıca ereksiyon sorunlarının giderilmesi için kullanılır.
    Afrodizyak etkisiyle cinsel fonksiyonların desteklenmesinde etkisi bulunmaktadır.
  • Şeker hastalarında, damar tıkanıklığı olanlarda faydalı olur.
  • Yüksek tansiyon hastalarında dengeleyici olarak kullanılır.
  • Gözlerdeki bazı sorunlarda çoban çökerten bitkisi tavsiye edilir.
  • Vücudun direncini arttıran şifalı bir bitkidir.
  • Damarlarda oluşan plakların giderilmesinde etkilidir. Bu nedenle kalp hastalıklarından koruyucu etkisi bulunmaktadır.
  • Kadınlarda yumurtlama sorunlarının giderilmesinde ve kısırlık tedavisinde destekleyici olur.
  • Kolesterolün ve kan yağlarının dengelenmesinde etkilidir.
  • Böbrek rahatsızlıklarında, böbrek kumu ve taşının düşürülmesinde kullanılır.
  • İdrar yolları için doğal bir antiseptik özelliğine sahiptir. İdrar kaçırma, idrar yollarında kanama, ağrılı idrar yapma gibi etkileri düzeltir.
  • Kadınlarda rahmin büyümesini destekler, adet dönemlerindeki ağır kanamaları engeller.
  • Kadınlardaki hormon dengesinin kurulmasına yardımcı olur. Adet öncesinde ve menopoz döneminde olan sorunların azaltılmasını sağlar.
  • Hamilelik döneminde yaşanabilecek düşüklerin engellenmesinde etkilidir.

Ay ins cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…