• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maraştayım ben. Özele gittik hep ama orda da adam akıllı ilgilenmiyorlar maalesef burada böyle 🤷🏼‍♀️Normal olan o evet ama bu testleri yapmanın ne gibi bir zararı olacak ki yapsınlar gitsin işte ben de öyle düşünüyorum 😁

kesinlikle katılıyorum. Doktorumu değiştirdim o da benden daha önce kızamık olup olmadığım gibi, bir de çiğ etten bulaşan virüs gibi 1-2 test daha yaptırmak istedi. Gebe olsam özel sağlık sigortası karşılıyor ama gebe olmadığım için paralı yaptırdım. Yani gebelik öncesi bilsek gerekirse önlem alsak daha iyi değil mi? Ama değişik işte. İlla sorunlar ilerleyecek öyle yapılacak.
Mesela geçen sene gebe kaldım. Kalbi durdu. 2-3 gebelik kaybından sonra genetik araştırılıyor dendi. İyi de varsa bir şey 2. 3. Kaydı neden tekrar tekrar yaşayalım.

kesinlikle katılıyorum. Doktorumu değiştirdim o da benden daha önce kızamık olup olmadığım gibi, bir de çiğ etten bulaşan virüs gibi 1-2 test daha yaptırmak istedi. Gebe olsam özel sağlık sigortası karşılıyor ama gebe olmadığım için paralı yaptırdım. Yani gebelik öncesi bilsek gerekirse önlem alsak daha iyi değil mi? Ama değişik işte. İlla sorunlar ilerleyecek öyle yapılacak.
Mesela geçen sene gebe kaldım. Kalbi durdu. 2-3 gebelik kaybından sonra genetik araştırılıyor dendi. İyi de varsa bir şey 2. 3. Kaydı neden tekrar tekrar yaşayalım.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Bana da aynı şeyi söylediler üç kayıp olursa gebetik araştırılıyor diye. Çok saçma gelmişti. Türk milleti olarak her işi oluruna bırakma, son dk müdahale etme huyumuz buralarda da kendini gösteriyor işte 🤷🏼‍♀️

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Bana da aynı şeyi söylediler üç kayıp olursa gebetik araştırılıyor diye. Çok saçma gelmişti. Türk milleti olarak her işi oluruna bırakma, son dk müdahale etme huyumuz buralarda da kendini gösteriyor işte 🤷🏼‍♀️

:( değil mi gerçekten öyle
inşallah tüm bu acabalarımız bir son bulur. Belki çifte bayram yaşarız:)

:KK43: değil mi gerçekten öyle
inşallah tüm bu acabalarımız bir son bulur. Belki çifte bayram yaşarız:)
İnşaallah canım ya. Allah hayırlısını nasip etsin🤲🏻
Benim bir arkadaşım hamile olduğum ay hiçbirşey yokken bence bu ay hamilesin demişti ve tutmuştu. Geçen aylarda hep ona soruyordum hamile miyim diye yok diyordu. Saçma bir olay ama hislerine inanıyorum onun. Bu ay için de değilsin dedi 🤷🏼‍♀️ Bakalım sonucu merak ediyorum dediğin gibi çifte bayram yaşasak ne güzel olur 🥰

İnşaallah canım ya. Allah hayırlısını nasip etsin🤲🏻
Benim bir arkadaşım hamile olduğum ay hiçbirşey yokken bence bu ay hamilesin demişti ve tutmuştu. Geçen aylarda hep ona soruyordum hamile miyim diye yok diyordu. Saçma bir olay ama hislerine inanıyorum onun. Bu ay için de değilsin dedi 🤷🏼‍♀️ Bakalım sonucu merak ediyorum dediğin gibi çifte bayram yaşasak ne güzel olur 🥰

Güzel denk gelmiş:) ama güzel yorumlayıp evrene iyi mesaj yollamak lazım
İnşallah öyle dese de nasip olsun🙏🏼

Yok canim ikisindede orucluydum bende ilk defa böyle görüyorum olgunlasmadanmi catladi ki acaba ? Kafal karisti benim de yarin öglen bidaha denicem bakalim suan seffaf akintim var az az yarinki testi tekrarlayinca yine yollarim
Aynen canım sen bugünü de değerlendirseydin ama yine de, yarın tekrarla mutlaka

6C786B9D-8F40-4DE7-B0A0-17F72BF74909.jpeg
Tünaydııın kızlar :) ovülasyon testimle birlikte geldim bir bakar mısınız

Aynen canım sen bugünü de değerlendirseydin ama yine de, yarın tekrarla mutlaka
Canim buda bugünüm öglen 13 de yaptim dün geceyi degerlendiremedim yarini degerlendirim diyorum esimde erken reaksiyon oldu olmadi🤭 bu gecede yaparsam kalitesiz olacak spermler yarin sabahmo denesem sence ?

Eklentiler

• 16199534733556034652774771329236.jpg
    16199534733556034652774771329236.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 25
Bunu da ilk defa duyuyorum, saçmalığa bakar mısınız ya.. Biz hamilelik oluşana kdr zaten neler çekiyoruz çile sonrasında da bitmiyor yani.. Bir de dusuklere sebep olan sprem dna hasar testi varmış aslında bunların komple yapılması gerekiyor ama işte 🤦🏼‍♀️ senin genetik test dedigin o heralde.. Bana daha once elisa bakildi her seferinde acaba o testler o testler mi?

Ahahaha kıstırırsam’a çok güldüm ya 😂😂 Diğer aya kalıyor ya 20 li almıştım zaten 5,6.testte çatlama görüyorum genelde😁 bakalım. Senin de doğrudur bence sıvı alımına dikkat ettiysen🤔
Kistiramadim🤣 şansım var ama bugun sabahi atlamasak iyiydi, senden yorum almak istiyorum 15 ve 17 aksam degerlendirme oldu. Bu sabahta olsaydi iyiydi. 15ten de tutar 72 saat olsa di mi bir teselli ver🤣

Eklentiler

• 20210502_105823.jpg
    20210502_105823.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 41
Bunu da ilk defa duyuyorum, saçmalığa bakar mısınız ya.. Biz hamilelik oluşana kdr zaten neler çekiyoruz çile sonrasında da bitmiyor yani.. Bir de dusuklere sebep olan sprem dna hasar testi varmış aslında bunların komple yapılması gerekiyor ama işte 🤦🏼‍♀️ senin genetik test dedigin o heralde.. Bana daha once elisa bakildi her seferinde acaba o testler o testler mi?

Ben de sabah bu konuyu kafama taktık ve Salı gününe randevu aldım. Tıbbi genetik bölümüne gideceğim detaylı test isteyeceğim.
Elise ne bilmiyorum:( Kromozomlara, pıhtılaşmaya vs bakıyorlarmış. Salı günü gittikten sonra yazarım buradan tekrar

Ben de sabah bu konuyu kafama taktık ve Salı gününe randevu aldım. Tıbbi genetik bölümüne gideceğim detaylı test isteyeceğim.
Elise ne bilmiyorum:KK43: Kromozomlara, pıhtılaşmaya vs bakıyorlarmış. Salı günü gittikten sonra yazarım buradan tekrar
Eşine bakıldı mı hiç spermiyogram ve morfoloji? Bizi de bilgilendirir misin neymiş bakalım..

Kistiramadim🤣 şansım var ama bugun sabahi atlamasak iyiydi, senden yorum almak istiyorum 15 ve 17 aksam degerlendirme oldu. Bu sabahta olsaydi iyiydi. 15ten de tutar 72 saat olsa di mi bir teselli ver🤣
Canim sen 18 yumurtlamışsın degerlendirdinmi

Eşine bakıldı mı hiç spermiyogram ve morfoloji? Bizi de bilgilendirir misin neymiş bakalım..

evet mutlaka yazarım
Spermiyograma bakıldı da morfoloji ne bilmiyorum

Eklentiler

• F11A91ED-53A0-4B18-B43B-35DA442C316E.jpeg
    F11A91ED-53A0-4B18-B43B-35DA442C316E.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 39
Back