• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hic oyle birsey yok, eger kadinda hormonlar vs hersey iyiyse, erkekte ortalama degerler yani cocuk sahibi olmaya engel bir durum yoksa ve ve 1 yil olmazsa o zaman daha detayli baktirmak gerekiyor.
Bu ay da olmazsa eşimin kolundan tutar götürürüm artık 😁

Benim sonuç böyle yarın yapmaya test de yok 🤣 kaldım ortada

Eklentiler

• 04E8AEF8-1ACE-48D1-A628-4D4CC5EE87D3.jpeg
    04E8AEF8-1ACE-48D1-A628-4D4CC5EE87D3.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 31
Ooo pozitifi gormussun🤩 nasil bilio insan di mi daha yaparken pozitif cikcak die bende hep ole oluyo artik🤭
Evet ilk test yaptığımda kavradım nasıl olduğunu yumurtlama evremin 😀 bugün dedim kesin pozitif diye bende

Evet canimmm biri öglen 14 de biri aksam 20 de orucluyum vücuttaki sudan dolayimi böyle yapti acaba ilk defa oluyo olgunlasmayla catlama ayni gün olurmuki
Testi yaptığında orucunu açmış mıydın canım ? Aradaki saat farkı çok az silikleşmedi bana tuhaf geldi gerçi çok da silik değil ama bilemedim

Ooo pozitifi gormussun🤩 nasil bilio insan di mi daha yaparken pozitif cikcak die bende hep ole oluyo artik🤭
Aynen öyleler eşimin de farklı problemi vardı birkaç defa ben hastaneye gidelim dedim benimki de önemsemedi sonra kendi demeye başladı randevu alalım gidelim demeye, biz deyince dinleseler işimiz daha erken çözülecek aslında Rhea Silvia Rhea Silvia içini rahat tut sen

Testi yaptığında orucunu açmış mıydın canım ? Aradaki saat farkı çok az silikleşmedi bana tuhaf geldi gerçi çok da silik değil ama bilemedim
Yok canim ikisindede orucluydum bende ilk defa böyle görüyorum olgunlasmadanmi catladi ki acaba ? Kafal karisti benim de yarin öglen bidaha denicem bakalim suan seffaf akintim var az az yarinki testi tekrarlayinca yine yollarim

Back