• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet mutlaka yazarım
Spermiyograma bakıldı da morfoloji ne bilmiyorum
Morfoloji sekil bozukluğuna bakiyor eger 4 ve altindaysa mesela yumurtayi dolleyemiyor. Zaten hamile kalmissin onceden demekki problem yok. Ama esinde dna hasar testine baktirabilirsin düşüklere sebep olabiliyormus biz de yaptirmadik ama ben hic hamile kalmadim daha..

20210502_154010.jpg
20210502_154029.jpg
KIZLAR Ne dersiniz bugün yumurtlama mı? 15.gundeyim

Morfoloji sekil bozukluğuna bakiyor eger 4 ve altindaysa mesela yumurtayi dolleyemiyor. Zaten hamile kalmissin onceden demekki problem yok. Ama esinde dna hasar testine baktirabilirsin düşüklere sebep olabiliyormus biz de yaptirmadik ama ben hic hamile kalmadim daha..

şimdi teste detaylı baktım morfoloji ye de bakılmış altlarda görmemişim. Sorun yok sanırım
Evet tıbbi genetik randevuma beraber gideceğiz. Bakalım beraber mi test alır. Benim içimde hep kan pıhtılaşması ile ilgili sorun olduğuna dair bir his var. Kan verirken bir kaç kez pıhtılaşıp yeniden kan vermem gerekmişti.

Bence hiç hamile kalıp kalmaman önemli değil. Önemli olan sağlıklı olup sağlıkla devam etmesi. Diğer türlü yıkım gerçekten

Kac morfoloji merak ettim.. Evet çok haklısın gercekten katılıyorum sana.. kan pıhtılaşmasi normal hemogramda cikmaz mi olsa acaba daha önceden?
şimdi teste detaylı baktım morfoloji ye de bakılmış altlarda görmemişim. Sorun yok sanırım
Evet tıbbi genetik randevuma beraber gideceğiz. Bakalım beraber mi test alır. Benim içimde hep kan pıhtılaşması ile ilgili sorun olduğuna dair bir his var. Kan verirken bir kaç kez pıhtılaşıp yeniden kan vermem gerekmişti.

Bence hiç hamile kalıp kalmaman önemli değil. Önemli olan sağlıklı olup sağlıkla devam etmesi. Diğer türlü yıkım gerçekten

Kac morfoloji merak ettim.. Evet çok haklısın gercekten katılıyorum sana.. kan pıhtılaşmasi normal hemogramda cikmaz mi olsa acaba daha önceden?
Ek ekledm de hangi değer önemli bilmiyorum
Normal de 89 diyor altında da başka değerler var ama anlamıyorum:)

Aslında hematolojiye gittim özellikle baya bir detaylı kan testi yaptırdım. Bir şey çıkmadı ama forumda okuduğumda göre daha farklı testler yapılmış genetikte

Eklentiler

• EB200CB3-B831-4F48-B62A-B05326C6648D.jpeg
    EB200CB3-B831-4F48-B62A-B05326C6648D.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 29
Kistiramadim🤣 şansım var ama bugun sabahi atlamasak iyiydi, senden yorum almak istiyorum 15 ve 17 aksam degerlendirme oldu. Bu sabahta olsaydi iyiydi. 15ten de tutar 72 saat olsa di mi bir teselli ver🤣
Bı sabah kıstıraymışın iyiymiş 🤣 ama bence tutacağı varsa tutmuştur zaten. 72 saat az süre değil yumurtayla karşılaşır illa diye düşünüyorum 😁

Bı sabah kıstıraymışın iyiymiş 🤣 ama bence tutacağı varsa tutmuştur zaten. 72 saat az süre değil yumurtayla karşılaşır illa diye düşünüyorum 😁
Yok sperm uygun parametrelerde 72 saat yaşıyor ya, 15ten dr tutar dedim.. evet ya sabah olsa iyiydi sansim artardi ama olmadi, gerisi kismet🤷🏼‍♀️

Aslında hematolojiye gittim özellikle baya bir detaylı kan testi yaptırdım. Bir şey çıkmadı ama forumda okuduğumda göre daha farklı testler yapılmış genetikte
Gayet iyi degerler cnm👍 sen gidince anlat bana da sonra arastirayim ben bakalim😁 esine de dna hasar testini yaptir bence bir

Yok sperm uygun parametrelerde 72 saat yaşıyor ya, 15ten dr tutar dedim.. evet ya sabah olsa iyiydi sansim artardi ama olmadi, gerisi kismet🤷🏼‍♀️
Beklicez artık. Ben de ara vermediğim için olmadığını düşünüyorum. Önümüzdeki ay regl bittikten sonra yumurtlamaya kadar söylemicem bittiğini biriksin spremler iyice😅

İyiym canım ben bi uyuyup bir uyanıyorum 🙃 uyku aramda bile hamilelik belirtisi aradığımı farkettim ya 😳😂 sen nasılsın nasıl gidiyor
Aynı dertten muzdarip ya bende:olamaz: Sabah belimden sağ ayak parmağıma kadar bi sızlama vardı ki sorma 8 de eşim işe gittikten sonra başladı 9 gibi anca uykuya dalabildim.

Cnm ben biraz arastirdim genetik test kanla bakiliyormus, kromozom bozukluklari fln inceleniyormus ama hamileliğin 9. Haftasinda istege bagli yapıyorlarmış. Bir bak istersen sen de,

Haberlerini bekliyorum🤗

Back