Maraştayım ben. Özele gittik hep ama orda da adam akıllı ilgilenmiyorlar maalesef burada böyleNormal olan o evet ama bu testleri yapmanın ne gibi bir zararı olacak ki yapsınlar gitsin işte ben de öyle düşünüyorum
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Bana da aynı şeyi söylediler üç kayıp olursa gebetik araştırılıyor diye. Çok saçma gelmişti. Türk milleti olarak her işi oluruna bırakma, son dk müdahale etme huyumuz buralarda da kendini gösteriyor iştekesinlikle katılıyorum. Doktorumu değiştirdim o da benden daha önce kızamık olup olmadığım gibi, bir de çiğ etten bulaşan virüs gibi 1-2 test daha yaptırmak istedi. Gebe olsam özel sağlık sigortası karşılıyor ama gebe olmadığım için paralı yaptırdım. Yani gebelik öncesi bilsek gerekirse önlem alsak daha iyi değil mi? Ama değişik işte. İlla sorunlar ilerleyecek öyle yapılacak.
Mesela geçen sene gebe kaldım. Kalbi durdu. 2-3 gebelik kaybından sonra genetik araştırılıyor dendi. İyi de varsa bir şey 2. 3. Kaydı neden tekrar tekrar yaşayalım.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Bana da aynı şeyi söylediler üç kayıp olursa gebetik araştırılıyor diye. Çok saçma gelmişti. Türk milleti olarak her işi oluruna bırakma, son dk müdahale etme huyumuz buralarda da kendini gösteriyor işte
İnşaallah canım ya. Allah hayırlısını nasip etsindeğil mi gerçekten öyle
inşallah tüm bu acabalarımız bir son bulur. Belki çifte bayram yaşarız:)
İnşaallah canım ya. Allah hayırlısını nasip etsin
Benim bir arkadaşım hamile olduğum ay hiçbirşey yokken bence bu ay hamilesin demişti ve tutmuştu. Geçen aylarda hep ona soruyordum hamile miyim diye yok diyordu. Saçma bir olay ama hislerine inanıyorum onun. Bu ay için de değilsin dediBakalım sonucu merak ediyorum dediğin gibi çifte bayram yaşasak ne güzel olur
Kaç günde adet oluyorsun benim 31-32 günBenimde bugün 14tu hala koyulmadi galiba senin gibi 15 16si pik olucak insallah
Aynen canım sen bugünü de değerlendirseydin ama yine de, yarın tekrarla mutlakaYok canim ikisindede orucluydum bende ilk defa böyle görüyorum olgunlasmadanmi catladi ki acaba ? Kafal karisti benim de yarin öglen bidaha denicem bakalim suan seffaf akintim var az az yarinki testi tekrarlayinca yine yollarim
27 29 dongum benimdeKaç günde adet oluyorsun benim 31-32 gün
Tünaydın:) Henüz pik değil canım. Devam et:)Eki Görüntüle 2839366 Tünaydııın kızlar :) ovülasyon testimle birlikte geldim bir bakar mısınız
Eki Görüntüle 2839366 Tünaydııın kızlar :) ovülasyon testimle birlikte geldim bir bakar mısınız
Canim buda bugünüm öglen 13 de yaptim dün geceyi degerlendiremedim yarini degerlendirim diyorum esimde erken reaksiyon oldu olmadiAynen canım sen bugünü de değerlendirseydin ama yine de, yarın tekrarla mutlaka
Bunu da ilk defa duyuyorum, saçmalığa bakar mısınız ya.. Biz hamilelik oluşana kdr zaten neler çekiyoruz çile sonrasında da bitmiyor yani.. Bir de dusuklere sebep olan sprem dna hasar testi varmış aslında bunların komple yapılması gerekiyor ama iştekesinlikle katılıyorum. Doktorumu değiştirdim o da benden daha önce kızamık olup olmadığım gibi, bir de çiğ etten bulaşan virüs gibi 1-2 test daha yaptırmak istedi. Gebe olsam özel sağlık sigortası karşılıyor ama gebe olmadığım için paralı yaptırdım. Yani gebelik öncesi bilsek gerekirse önlem alsak daha iyi değil mi? Ama değişik işte. İlla sorunlar ilerleyecek öyle yapılacak.
Mesela geçen sene gebe kaldım. Kalbi durdu. 2-3 gebelik kaybından sonra genetik araştırılıyor dendi. İyi de varsa bir şey 2. 3. Kaydı neden tekrar tekrar yaşayalım.
Hoşgeldin cnm, ins hepimiz ya vallaMerhaba kızlar benim bat 16 mayıs, burada sizlerle bekleyeyim bari. Denemenin 4.ayı bu ay, inşallah hepimiz mayıs ayında o güzel haberi alırız.
KistiramadimAhahaha kıstırırsam’a çok güldüm yaDiğer aya kalıyor ya 20 li almıştım zaten 5,6.testte çatlama görüyorum genelde bakalım. Senin de doğrudur bence sıvı alımına dikkat ettiysen
Bunu da ilk defa duyuyorum, saçmalığa bakar mısınız ya.. Biz hamilelik oluşana kdr zaten neler çekiyoruz çile sonrasında da bitmiyor yani.. Bir de dusuklere sebep olan sprem dna hasar testi varmış aslında bunların komple yapılması gerekiyor ama iştesenin genetik test dedigin o heralde.. Bana daha once elisa bakildi her seferinde acaba o testler o testler mi?
Eşine bakıldı mı hiç spermiyogram ve morfoloji? Bizi de bilgilendirir misin neymiş bakalım..Ben de sabah bu konuyu kafama taktık ve Salı gününe randevu aldım. Tıbbi genetik bölümüne gideceğim detaylı test isteyeceğim.
Elise ne bilmiyorumKromozomlara, pıhtılaşmaya vs bakıyorlarmış. Salı günü gittikten sonra yazarım buradan tekrar
Canim sen 18 yumurtlamışsın degerlendirdinmiKistiramadimşansım var ama bugun sabahi atlamasak iyiydi, senden yorum almak istiyorum 15 ve 17 aksam degerlendirme oldu. Bu sabahta olsaydi iyiydi. 15ten de tutar 72 saat olsa di mi bir teselli ver
Eşine bakıldı mı hiç spermiyogram ve morfoloji? Bizi de bilgilendirir misin neymiş bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?