- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Bu ay da olmazsa eşimin kolundan tutar götürürüm artıkEvet hic oyle birsey yok, eger kadinda hormonlar vs hersey iyiyse, erkekte ortalama degerler yani cocuk sahibi olmaya engel bir durum yoksa ve ve 1 yil olmazsa o zaman daha detayli baktirmak gerekiyor.
Aynen hic zarari olmazBu ay da olmazsa eşimin kolundan tutar götürürüm artık
Ahahaha beğenmemek değil de işteO konuda eşim gevşek davranıyor canımona gidip de test yaptıralım desem spermlerimi beğenmiyor musun diye alınganlık yapabilir
İnşaallah bakalım yoksa benim de hevesim kırılabilirAhahaha beğenmemek değil de işteerkekler ilk aylarda önemsemiyorlar ama iş ciddi bi sürece girince bence eşin de ister ve gider
Muhtemel yarın yumurtlama canımBenim sonuç böyle yarın yapmaya test de yokkaldım ortada
Ooo pozitifi gormussunBenim sonuç böyle yarın yapmaya test de yokkaldım ortada
%90 aynilar duz mantikİnşaallah bakalım yoksa benim de hevesim kırılabilir
Ya akıntım dün de vardı hatta ben dün yumurtlama diye düşünüp yapmıştım testi ama silik çıktı bugün akıntım iyice arttı dedim bugün kesin bugünden sonra azalır akıntım artıkMuhtemel yarın yumurtlama canımakıntını takip edicen mecbur
Evet canimmm biri öglen 14 de biri aksam 20 de orucluyum vücuttaki sudan dolayimi böyle yapti acaba ilk defa oluyo olgunlasmayla catlama ayni gün olurmukiSon iki testin ikisi de aynı gün mü canım
Evet ilk test yaptığımda kavradım nasıl olduğunu yumurtlama evreminOoo pozitifi gormussunnasil bilio insan di mi daha yaparken pozitif cikcak die bende hep ole oluyo artik
Simdi 1 test daha yapsammi sence yoksa yarinimi beklesem ?Son iki testin ikisi de aynı gün mü canım
Testi yaptığında orucunu açmış mıydın canım ? Aradaki saat farkı çok az silikleşmedi bana tuhaf geldi gerçi çok da silik değil ama bilemedimEvet canimmm biri öglen 14 de biri aksam 20 de orucluyum vücuttaki sudan dolayimi böyle yapti acaba ilk defa oluyo olgunlasmayla catlama ayni gün olurmuki
Sıvı alımına dikkat ettin mi diğerini yaparkenSimdi 1 test daha yapsammi sence yoksa yarinimi beklesem ?
Aynen öyleler eşimin de farklı problemi vardı birkaç defa ben hastaneye gidelim dedim benimki de önemsemedi sonra kendi demeye başladı randevu alalım gidelim demeye, biz deyince dinleseler işimiz daha erken çözülecek aslındaOoo pozitifi gormussunnasil bilio insan di mi daha yaparken pozitif cikcak die bende hep ole oluyo artik
Cozduk cozduk hahaaaEvet ilk test yaptığımda kavradım nasıl olduğunu yumurtlama evreminbugün dedim kesin pozitif diye bende
Yumurtlama gözüküyo canım kaçıncı günün bugün adetinleBenim sonuç böyle yarın yapmaya test de yokkaldım ortada
Adetim 16 ydı canım 15.gün bugün ama ben yarın falan daha koyu olur diye düşünüyorum çünkü 16.gün pik oluyor geneldeYumurtlama gözüküyo canım kaçıncı günün bugün adetinle
Benimde bugün 14tu hala koyulmadi galiba senin gibi 15 16si pik olucak insallahAdetim 16 ydı canım 15.gün bugün ama ben yarın falan daha koyu olur diye düşünüyorum çünkü 16.gün pik oluyor genelde
Yok canim ikisindede orucluydum bende ilk defa böyle görüyorum olgunlasmadanmi catladi ki acaba ? Kafal karisti benim de yarin öglen bidaha denicem bakalim suan seffaf akintim var az az yarinki testi tekrarlayinca yine yollarimTesti yaptığında orucunu açmış mıydın canım ? Aradaki saat farkı çok az silikleşmedi bana tuhaf geldi gerçi çok da silik değil ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?