Senin eş kaç yaşında peki? Ya benim eşimin önceki evliliğinden bir kızı var o yüzden kendimde arıyorum problemi de yaşı 34 oldu acaba ona da mı baktırsak
39 , kadinlar genellikle problemi kendinde arıyor ama cogunlukla erkekte oluyor problem. Ama erkekteki problemler de kolayca cozulebiliyor geneldeSenin eş kaç yaşında peki? Ya benim eşimin önceki evliliğinden bir kızı var o yüzden kendimde arıyorum problemi de yaşı 34 oldu acaba ona da mı baktırsak
Canım pik gibitest silikleşince çatlama zaten ve çatlama günü ve ertesi gün de değerlendirilmeli diye biliyorum ben hatta bi gün ara verip daha sonraki günü değerlendirenler de var
Kuzumm ben simdi bitest daha yaptim siliklesmis 13.güne ait son 2 test bi baksaniza ben bisi anlamadim ki acaba oructan dolayu olurmuCanım pik gibitest silikleşince çatlama zaten ve çatlama günü ve ertesi gün de değerlendirilmeli diye biliyorum ben hatta bi gün ara verip daha sonraki günü değerlendirenler de var
Ultrasonda birşey çıkmadı. Daha önceki gebeliğimde bir sürü test vermiştim onlarda da sorun yoktu. Adetim düzenlidir genelde. Bu ay regl dönemi gideceğim hormonlarıma bakacaklar. Sonra da bişey çıkmazda eşimi ürolojiye götürürrüm herhalde39 , kadinlar genellikle problemi kendinde arıyor ama cogunlukla erkekte oluyor problem. Ama erkekteki problemler de kolayca cozulebiliyor geneldesizde birsey cikti mi?
Doğru söylüyorsun canım. Ama genelde bir yıl deneyin diyorlar işte. Tetkikleri yapmıyorlar. Özel hastaneler de öyle burada. Onlarda bile randevu bulmak çok zor oluyor.tabii ki baktırmak lazım. Çocuğu olup sperm sorunu olan bir sürü insanlar var.
inşallah ikinizde de sorun yoktur ama testleri yaptırıp ihtimalleri elemek daha iyi
Nerede oturuyordunuz?Doğru söylüyorsun canım. Ama genelde bir yıl deneyin diyorlar işte. Tetkikleri yapmıyorlar. Özel hastaneler de öyle burada. Onlarda bile randevu bulmak çok zor oluyor.
Maraştayım ben. Özele gittik hep ama orda da adam akıllı ilgilenmiyorlar maalesef burada böyleNerede oturuyordunuz?
Biz de özelde yaptırdık tüm testleri
Evet ama 1 yıl içinde gebelik sürecini normal görüyorlar. biz fazla takıp sabırsızlanıyoruz:)
Hormonlarda da birsey yoktur sanmam regl duzenliyse.. Aynen bir gidin bence de, bizde yoktur diyorduk ama degerler ortalama çıktı hep varikosel varmış başlangıç gibi ama cocuk sahibi olmaya engel değil dedi.. ben 6ayda bir kontrol, kan testi veriyorum hicbirsey yok ama dra gitmekte fayda var bilmek lazim durumu yoksa hep zaman kaybıUltrasonda birşey çıkmadı. Daha önceki gebeliğimde bir sürü test vermiştim onlarda da sorun yoktu. Adetim düzenlidir genelde. Bu ay regl dönemi gideceğim hormonlarıma bakacaklar. Sonra da bişey çıkmazda eşimi ürolojiye götürürrüm herhalde
Yok kuzum düzenli değerlendirme yok maalesefE zaten degerlendiriyorsan gerek yok aslinda ama yap bakalim
Aynen öyle canım. Ama eşim beni rahatlatmak için olur ya takma falan diyor. Pek doktora gitme taraftarı değil. Ona göre hava hoşHormonlarda da birsey yoktur sanmam regl duzenliyse.. Aynen bir gidin bence de, bizde yoktur diyorduk ama degerler ortalama çıktı hep varikosel varmış başlangıç gibi ama cocuk sahibi olmaya engel değil dedi.. ben 6ayda bir kontrol, kan testi veriyorum hicbirsey yok ama dra gitmekte fayda var bilmek lazim durumu yoksa hep zaman kaybı
Ozel laboratuvarlar yapiyor sperm testlerini hastanelerde o kdr hassas olcmuyorlarmis, varsa lab oraya yaptirip oyle urologa gitmek daha mantikli aslındaDoğru söylüyorsun canım. Ama genelde bir yıl deneyin diyorlar işte. Tetkikleri yapmıyorlar. Özel hastaneler de öyle burada. Onlarda bile randevu bulmak çok zor oluyor.
Gunlere denk gelirse yine sans var sonucta bir problem yoksaYok kuzum düzenli değerlendirme yok maalesef
Bir araştırayım sanmıyorum ama belki de vardırOzel laboratuvarlar yapiyor sperm testlerini hastanelerde o kdr hassas olcmuyorlarmis, varsa lab oraya yaptirip oyle urologa gitmek daha mantikli aslında
Son iki testin ikisi de aynı gün mü canımKuzumm ben simdi bitest daha yaptim siliklesmis 13.güne ait son 2 test bi baksaniza ben bisi anlamadim ki acaba oructan dolayu olurmu
Zaman gecince kabullenir gitmek ister, benim esim de aynısıydı çok çok iyi anlıyorum seni.. rahatlik oluyor fazlaca ustlerinde, biz testler hesaplamalar isin matematigini çözüyoruz onlar olur olur, planli olmasin akışına bırakalım biliyorum yaniAynen öyle canım. Ama eşim beni rahatlatmak için olur ya takma falan diyor. Pek doktora gitme taraftarı değil. Ona göre hava hoş
Aynen öyle canım. Profesyonellikten uzaklarZaman gecince kabullenir gitmek ister, benim esim de aynısıydı çok çok iyi anlıyorum seni.. rahatlik oluyor fazlaca ustlerinde, biz testler hesaplamalar isin matematigini çözüyoruz onlar olur olur, planli olmasin akışına bırakalım biliyorum yani
Canım eşinin sperm kontrolü için 1 yıl denemenize gerek yok bildiğim gidip baktırabilir bizim hormonlara bastırdığımız gibiDoğru söylüyorsun canım. Ama genelde bir yıl deneyin diyorlar işte. Tetkikleri yapmıyorlar. Özel hastaneler de öyle burada. Onlarda bile randevu bulmak çok zor oluyor.
Evet hic oyle birsey yok, eger kadinda hormonlar vs hersey iyiyse, erkekte ortalama degerler yani cocuk sahibi olmaya engel bir durum yoksa ve ve 1 yil olmazsa o zaman daha detayli baktirmak gerekiyor.Canım eşinin sperm kontrolü için 1 yıl denemenize gerek yok bildiğim gidip baktırabilir bizim hormonlara bastırdığımız gibi
O konuda eşim gevşek davranıyor canımCanım eşinin sperm kontrolü için 1 yıl denemenize gerek yok bildiğim gidip baktırabilir bizim hormonlara bastırdığımız gibi
Evet gectigimiz asamalari ogrene ogrene gidiyoruzAynen öyle canım. Profesyonellikten uzaklarbak bize çoğu kadın doğumcu bizden birşeyler öğrenir o duruma geliyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?