• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninle bu ay birebir gittik ya 😅 ben de dün gece 12’den sonra peçete ile silince kan gördümm. Sökülmedi bir türlü. Bekliyorum. Gelecek ayı senle takip edicem artık. Yumurtladim dersen koşarak değerlendireyim 😝
Ben ovulasyonla bakıyorum beni takip et 🥳😅

Kızlar günaydın. Ben gece sabaha karşı regl oldum:) tam günümde 17si.Pikten tam 14 gün sonra oldum adet.
Ben de elendim 🙋🏼‍♀️ aynen tam 14 gun surdu hayatta erken test fln yapmam bidaha stresten baska birsey değil. yeni gruba hazir mıyız 🤭 Kimler kaldi bir yazsa bekleyen kizlar ve yeni bat tatihlerini.. bu sefer ilk mesaj herkesin bat tarihi olsunki her seferinde sormayalim. Hatta diyorum catlamalari da yazayim ben yanina sonra değiştiririz bat tarihlerini program gibi oldum artik hesaplamaktan🤣 ins son hesaplama ayimiz olsun haziran🙏🙏🙏💕💕💕💕

Ben de elendim 🙋🏼‍♀️ aynen tam 14 gun surdu hayatta erken test fln yapmam bidaha stresten baska birsey değil. yeni gruba hazir mıyız 🤭 Kimler kaldi bir yazsa bekleyen kizlar ve yeni bat tatihlerini.. bu sefer ilk mesaj herkesin bat tarihi olsunki her seferinde sormayalim. Hatta diyorum catlamalari da yazayim ben yanina sonra değiştiririz bat tarihlerini program gibi oldum artik hesaplamaktan🤣 ins son hesaplama ayimiz olsun haziran🙏🙏🙏💕💕💕💕
Canım bence yeni başlık mı açsan acaba😅 benmde adet öncesi lekelenmem başladı akşama sökülür 🤗

Süper bişi bu yahu. Bunca yildir adetim ne zaman gelecek hiç kestiremezdim. Ben de 3 mayıs pik gördüm, 17 mayıs adet başlangıcı. Vay bee. Tatil olaylarında bile işe yarar bişi bu ❤️
Aynen hesaplamak harika bir şey bende evlenmeden önce hiç bilmiyordum zaten şimdi tatilde tampon kullanıyorum 😂

• Beğen
Reactions: Mof
Benimde hesaplamaya göre bugün tam 14 günü şuanlık bir şey yok geçen ayda böyleydi öğleden sonra birden başladı o yüzden hala ümitlenmeden korkarak bekliyorum :KK42:

• Beğen
Reactions: Mof
Kızlar elendik yaa yalnız bidahaki ay hepimizin yumurtlama aynı zamana geliyor 😅
Ovulasyon takip sistemi olarak Azaleaa 😂

Kızlar günaydın. Ben gece sabaha karşı regl oldum:) tam günümde 17si.Pikten tam 14 gün sonra oldum adet.
Kader arkadasim bende bugün tam 14.günde regl oldum 😏 ben bu ay artik buralara pek girmicem ovu. Testte kullanmicam regl olunca anladim ciddi yorulmusum

Kader arkadasim bende bugün tam 14.günde regl oldum 😏 ben bu ay artik buralara pek girmicem ovu. Testte kullanmicam regl olunca anladim ciddi yorulmusum
Off sorma bugün bende baya moral bozuldu kötü oldum bi karamsarlık olmucak mı acaba diye düşünmeye başladım bende yumurtlamadan sonra girerim yumurtlama zamani stres oluyo insan her şeyden. Bide bu ay 4 gün değerlendirmiştim çatlama yumurtlama hepsi değerlendirdim yine tutmadı off napsam bilmiyorum bu haziranda tekrar deneyip eşimi yollucam sperm testi ne bende

Hiç sorma ya bi kişide süpriz yapaydı 😅 Önümüzdeki maçlara bakacağız 💪🏻😅 simdi sağ yumurtalıktan olmadı bakalım sol nası çalışcak 🤣
Ya senin ilk ay kuzum zaten ilk ayın günahı olmaz 😄 ben bu ay çok umutluydum kız 3 saat yattım yıkanmadim daha napim bilemedim yaa

Ya senin ilk ay kuzum zaten ilk ayın günahı olmaz 😄 ben bu ay çok umutluydum kız 3 saat yattım yıkanmadim daha napim bilemedim yaa
Neyse bu ayda dene gitsin eşin doktora. Bende temmuzda göndereceğim üç deneme veriyorum kendimize 🤗Neymiş ne değilmiş insan öğrenir ona göre yoluna bakar. Özeldeki doktorlar gebelik öncesinde boşuna kadınında erkeğinde ön muayane olmasını önermiyor🤷🏻‍♀️

Back