İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam inşallahGüzel haberleriniz alırız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam inşallahGüzel haberleriniz alırız inşallah
İyi haberlerini bekliyorum. Benim de sadece silince hafif kahverengi bir şey geliyor. Sinir oldum ya adet sökülsün istiyorum.Gidiyorum hastaneye son durumu bildiricem inşallah size
Hakkında hayırlısı olsunİyi haberlerini bekliyorum. Benim de sadece silince hafif kahverengi bir şey geliyor. Sinir oldum ya adet sökülsün istiyorum.
Ben ovulasyonla bakıyorum beni takip etSeninle bu ay birebir gittik ya ben de dün gece 12’den sonra peçete ile silince kan gördümm. Sökülmedi bir türlü. Bekliyorum. Gelecek ayı senle takip edicem artık. Yumurtladim dersen koşarak değerlendireyim
Ovulasyon takip sistemi olarak AzaleaaBen ovulasyonla bakıyorum beni takip et
Ben de elendim aynen tam 14 gun surdu hayatta erken test fln yapmam bidaha stresten baska birsey değil. yeni gruba hazir mıyız Kimler kaldi bir yazsa bekleyen kizlar ve yeni bat tatihlerini.. bu sefer ilk mesaj herkesin bat tarihi olsunki her seferinde sormayalim. Hatta diyorum catlamalari da yazayim ben yanina sonra değiştiririz bat tarihlerini program gibi oldum artik hesaplamaktan ins son hesaplama ayimiz olsun haziranKızlar günaydın. Ben gece sabaha karşı regl oldum:) tam günümde 17si.Pikten tam 14 gün sonra oldum adet.
Cnm hayirli olsun 48-72 saat arasi 2 kati artarak gittiği sürece normal yarin tekrar verirsin.Canım valla ben ogrendim ama düşük geldi bana ya
Canım bence yeni başlık mı açsan acaba benmde adet öncesi lekelenmem başladı akşama sökülürBen de elendim aynen tam 14 gun surdu hayatta erken test fln yapmam bidaha stresten baska birsey değil. yeni gruba hazir mıyız Kimler kaldi bir yazsa bekleyen kizlar ve yeni bat tatihlerini.. bu sefer ilk mesaj herkesin bat tarihi olsunki her seferinde sormayalim. Hatta diyorum catlamalari da yazayim ben yanina sonra değiştiririz bat tarihlerini program gibi oldum artik hesaplamaktan ins son hesaplama ayimiz olsun haziran
Aynen hesaplamak harika bir şey bende evlenmeden önce hiç bilmiyordum zaten şimdi tatilde tampon kullanıyorumSüper bişi bu yahu. Bunca yildir adetim ne zaman gelecek hiç kestiremezdim. Ben de 3 mayıs pik gördüm, 17 mayıs adet başlangıcı. Vay bee. Tatil olaylarında bile işe yarar bişi bu
Benimde hesaplamaya göre bugün tam 14 günü şuanlık bir şey yok geçen ayda böyleydi öğleden sonra birden başladı o yüzden hala ümitlenmeden korkarak bekliyorumBen de elendim aynen tam 14 gun surdu hayatta erken test fln yapmam bidaha stresten baska birsey değil. yeni gruba hazir mıyız Kimler kaldi bir yazsa bekleyen kizlar ve yeni bat tatihlerini.. bu sefer ilk mesaj herkesin bat tarihi olsunki her seferinde sormayalim. Hatta diyorum catlamalari da yazayim ben yanina sonra değiştiririz bat tarihlerini program gibi oldum artik hesaplamaktan ins son hesaplama ayimiz olsun haziran
Kızlar elendik yaa yalnız bidahaki ay hepimizin yumurtlama aynı zamana geliyorBen de elendim aynen tam 14 gun surdu hayatta erken test fln yapmam bidaha stresten baska birsey değil. yeni gruba hazir mıyız Kimler kaldi bir yazsa bekleyen kizlar ve yeni bat tatihlerini.. bu sefer ilk mesaj herkesin bat tarihi olsunki her seferinde sormayalim. Hatta diyorum catlamalari da yazayim ben yanina sonra değiştiririz bat tarihlerini program gibi oldum artik hesaplamaktan ins son hesaplama ayimiz olsun haziran
Ovulasyon takip sistemi olarak Azaleaa
Eveet Bu ay epey eğlenceli olacak. Ben tecrübelendim artık haziranı kaçirmayacağimmmKızlar elendik yaa yalnız bidahaki ay hepimizin yumurtlama aynı zamana geliyor
Herkes birer birer sökülüyorduCanım bence yeni başlık mı açsan acaba benmde adet öncesi lekelenmem başladı akşama sökülür
Bende sizle aynıyım ama hala adeti bekliyorum gelirse öğleden sonra gelir. Hemen aranıza katılırımKızlar elendik yaa yalnız bidahaki ay hepimizin yumurtlama aynı zamana geliyor
Kader arkadasim bende bugün tam 14.günde regl oldum ben bu ay artik buralara pek girmicem ovu. Testte kullanmicam regl olunca anladim ciddi yorulmusumKızlar günaydın. Ben gece sabaha karşı regl oldum:) tam günümde 17si.Pikten tam 14 gün sonra oldum adet.
Hiç sorma ya bi kişide süpriz yapaydı Önümüzdeki maçlara bakacağız simdi sağ yumurtalıktan olmadı bakalım sol nası çalışcakHerkes birer birer sökülüyordu
Off sorma bugün bende baya moral bozuldu kötü oldum bi karamsarlık olmucak mı acaba diye düşünmeye başladım bende yumurtlamadan sonra girerim yumurtlama zamani stres oluyo insan her şeyden. Bide bu ay 4 gün değerlendirmiştim çatlama yumurtlama hepsi değerlendirdim yine tutmadı off napsam bilmiyorum bu haziranda tekrar deneyip eşimi yollucam sperm testi ne bendeKader arkadasim bende bugün tam 14.günde regl oldum ben bu ay artik buralara pek girmicem ovu. Testte kullanmicam regl olunca anladim ciddi yorulmusum
Ya senin ilk ay kuzum zaten ilk ayın günahı olmaz ben bu ay çok umutluydum kız 3 saat yattım yıkanmadim daha napim bilemedim yaaHiç sorma ya bi kişide süpriz yapaydı Önümüzdeki maçlara bakacağız simdi sağ yumurtalıktan olmadı bakalım sol nası çalışcak
Neyse bu ayda dene gitsin eşin doktora. Bende temmuzda göndereceğim üç deneme veriyorum kendimize Neymiş ne değilmiş insan öğrenir ona göre yoluna bakar. Özeldeki doktorlar gebelik öncesinde boşuna kadınında erkeğinde ön muayane olmasını önermiyorYa senin ilk ay kuzum zaten ilk ayın günahı olmaz ben bu ay çok umutluydum kız 3 saat yattım yıkanmadim daha napim bilemedim yaa