• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nette yumurtlamadan sonra 14 gün diyor. Ben geçmiş takvimime baktım yumurtlamanın pik olduğu günden tam 2 hafta sonra hep regl olmuşum yani çatlamadan sonra olmamış o yüzden yine yarın regl günüm diye düşünüyorum
Süper bişi bu yahu. Bunca yildir adetim ne zaman gelecek hiç kestiremezdim. Ben de 3 mayıs pik gördüm, 17 mayıs adet başlangıcı. Vay bee. Tatil olaylarında bile işe yarar bişi bu ❤️

Mesela flo diye bir uygulama kullanıyorum . Yumurtlama durumuna negatif girdikten 15 gün sonra adet günü gösteriyor. Pikten taa 17 gün sonra oluyor. Bakalım hangisi gibi gelcek denemiş olacağım bu ay . Pike göre ctesi günü adet olmalıydım , gelmedi ama testim negatif. Demek benim çatlamaya göre gelecek
Benim pike göre başladı bu ay. Bu hesaplamalar güzelmiş ya. Ben hep sürpriz adet görüyordum. Tam arabaya binip denize giderken mesela 🙈

Bende katıldım aranıza. Bat’ım 14 mayıstı. Geçen ay prolaktinim yüksekti ilaç kullanmıştım. Hatta regl kanamam bir damla oldu. Bu ay beklemedeyim. Testte negatifi görmekten korkuyorum

Merhaba, aranıza yeni katıldım.bende sizinle aynı durumdayım ,çok benziyo test sonucumu.dört gün önce ilişki sonrası pembe akıntı ve devamında az az kahverengi lekelenme yaşadım , bu testi cumartesi yaptım,son adet tarihimse 21 nisandı. Ama bu test yanıltıyormuş diye sevinemedim:(

Eklentiler

• 563C85A8-8C67-4045-BBDE-FEB1927866F3.jpeg
    563C85A8-8C67-4045-BBDE-FEB1927866F3.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 51
Back