Yok cnm nerden biliyormuş, cnm arkadasimin bebegi 3 yasinda, dr bebek yok demişti lütfen umudunu kaybetme. Daha çok erken onun için gerçekten dr larin bazisina guven olmuyor. Haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 1 catlama olsun 14 arada gun 16 regl olurKızlar regl bugün sanıyordum ama yarınmış test yaptım negatif çatlamayı bir sayarsak kaçıncı gün idrara geçiyor
Fotosu yok mu barkodun?Yok özele gittim barkod falan aldılar herşeyi
Regl gecikmesinden 1 hafta sonraya kdr cikmayabiliyor buarada orasi malum kisiden kisiye degisiyorKızlar regl bugün sanıyordum ama yarınmış test yaptım negatif çatlamayı bir sayarsak kaçıncı gün idrara geçiyor
Şimdi tekrar gebelik testi yaptım kopkoyu çift çizgi ilk idrar da değil, doktor idrar testlerine güven olmaz yanıltabilir dedi. Dört beş tane testin hepsi mi yanıltıyor anlamadım kan sonucum da bi çıksın da yazarım sana canım.Yok cnm nerden biliyormuş, cnm arkadasimin bebegi 3 yasinda, dr bebek yok demişti lütfen umudunu kaybetme. Daha çok erken onun için gerçekten dr larin bazisina guven olmuyor. Haberlerini bekliyorum
Aynennn kuzummm biraz nefes alalim bende 8 hazirandan sonra sizinleyim bi görüsmeye gideyim bakim ama beni yine ekleyin siz aramim diger gruplarda sizi suan 11 Haziran Regl gösteriyo eklerseniz beni aklinizda olsun ovu test yapmicagim icin bu ay regl tarihi banaya süpriz olacakKizlar yeni konuyu acmaya vaktini burda gecirmeyi seven biri varsa o da açabilir, ben yumurtlama donemine yakin açıp azcik kafa dağıtmak istiyorum açıkçası düşündükçe daha çok stres oluyor insan baska seylerle uğraşacağım bir 10 gün Aysunnn28 katılıyorum azcik ara vermek lazim. @Azaleaa M mumice23 açmak ister misiniz konuyu? Yoksa ben 10 gun sonra aranizdayim
Bosuna kafani takiyosuuuuun ben oglumda silik testle hastaneye gittim.reglim 10 gün gecti dedim yoksa hayatta bakmazlardi ,önce ultrasonla bakti Rahim kalinlasmis sadece regl olabilirsin hamile olmayabilirsin dedi ki reglime 1 gün vardi daha sonra kan testine bakti ,159 cikti kana göre var dedi ama kesin degil dedi bana sonra zaten kendi doktoruma muayeneye gittim haftalarca öncr keseyi sonra icinde bebegi bebek oldu kalp atisi derken bu döngü doguma kadar sürdüŞimdi tekrar gebelik testi yaptım kopkoyu çift çizgi ilk idrar da değil, doktor idrar testlerine güven olmaz yanıltabilir dedi. Dört beş tane testin hepsi mi yanıltıyor anlamadım kan sonucum da bi çıksın da yazarım sana canım.
Ya evet ben de biliyorum ama insan korkuyor ister istemez. Doktorlar da hep bi temkinli.Bosuna kafani takiyosuuuuun ben oglumda silik testle hastaneye gittim.reglim 10 gün gecti dedim yoksa hayatta bakmazlardi ,önce ultrasonla bakti Rahim kalinlasmis sadece regl olabilirsin hamile olmayabilirsin dedi ki reglime 1 gün vardi daha sonra kan testine bakti ,159 cikti kana göre var dedi ama kesin degil dedi bana sonra zaten kendi doktoruma muayeneye gittim haftalarca öncr keseyi sonra icinde bebegi bebek oldu kalp atisi derken bu döngü doguma kadar sürdü
Ya hayir cnm ya kist hamile kalmana engel degilki saçmalamış yani içini ferah tut sen, haber bekliyorum sinir oldum yaniŞimdi tekrar gebelik testi yaptım kopkoyu çift çizgi ilk idrar da değil, doktor idrar testlerine güven olmaz yanıltabilir dedi. Dört beş tane testin hepsi mi yanıltıyor anlamadım kan sonucum da bi çıksın da yazarım sana canım.
Hmm olsun cnm bidahakine alirsin, cikti mi sonuc?Yok aklıma gelmed çekmek
Tmm cnm birkac gun gecsin herkesin belli olsun oyle acilir konu bakalimAynennn kuzummm biraz nefes alalim bende 8 hazirandan sonra sizinleyim bi görüsmeye gideyim bakim ama beni yine ekleyin siz aramim diger gruplarda sizi suan 11 Haziran Regl gösteriyo eklerseniz beni aklinizda olsun ovu test yapmicagim icin bu ay regl tarihi banaya süpriz olacak
İlk kez duyuyorum bunu ya bu kadar net çıkıp olur mu ki öyle şey Daha ultrason için erkendir belki. Kese falan zaten görünmeyebilir dahaŞimdi tekrar gebelik testi yaptım kopkoyu çift çizgi ilk idrar da değil, doktor idrar testlerine güven olmaz yanıltabilir dedi. Dört beş tane testin hepsi mi yanıltıyor anlamadım kan sonucum da bi çıksın da yazarım sana canım.
Uterus boş overda kist var hamilelik yok diyo bhcg e bakar tekrar yorumlarız dedi. Ciddeb bu doktorlar yoruyor bazenİlk kez duyuyorum bunu ya bu kadar net çıkıp olur mu ki öyle şey Daha ultrason için erkendir belki. Kese falan zaten görünmeyebilir daha
bekliyorum şimdi canım kist önemsiz dedi zaten ama daha önceki muayyenelerimde hiç kist çıkmadı bu yeni galibaYa hayir cnm ya kist hamile kalmana engel degilki saçmalamış yani içini ferah tut sen, haber bekliyorum sinir oldum yani
Kistin adet geciktirdğini duydum da bu kadar net idrar testini yanlış çıkarttığını duymadım. İnşallah yanılıyordur Çok sürmez 1 saate çıkar sonuç çıkar. İnşallah yanıldığına inanıyorumUterus boş overda kist var hamilelik yok diyo bhcg e bakar tekrar yorumlarız dedi. Ciddeb bu doktorlar yoruyor bazen
bekliyorum şimdi canım kist önemsiz dedi zaten ama daha önceki muayyenelerimde hiç kist çıkmadı bu yeni galiba
Canım bende çok girmek istemiyorum psikolojik olarak etkilemiş olabilir gibi geldi banada burdan hayırlı haberlerimizi paylaşırız o zamanKizlar yeni konuyu acmaya vaktini burda gecirmeyi seven biri varsa o da açabilir, ben yumurtlama donemine yakin açıp azcik kafa dağıtmak istiyorum açıkçası düşündükçe daha çok stres oluyor insan baska seylerle uğraşacağım bir 10 gün Aysunnn28 katılıyorum azcik ara vermek lazim. @Azaleaa M mumice23 açmak ister misiniz konuyu? Yoksa ben 10 gun sonra aranizdayim
Tüh olsun yarın halolur sıkıntısız çıkar inşallah En başından gitmek en güzeliBenimki bugün gitti. Saat 11’e kadar numune alıyorlarmış. Yetişemedi sürekli bir şeyler bekliyorum çok sıkıldımmm
Selamın aleyküm canım benim. Çıktı mı sonucun. Okuyunca bi endişelendim ama umudunu kaybetme dediğin gibi bir iki test yanlış gösterir hepsi mi yanlış gösterecek hele bi hcg çıksın da netleşir inşallah bebiş kendini saklayıp annesini korkutuyordur cimcine dualarım seninle canım haber et beni de etiketle sonuç çıktığındaŞimdi tekrar gebelik testi yaptım kopkoyu çift çizgi ilk idrar da değil, doktor idrar testlerine güven olmaz yanıltabilir dedi. Dört beş tane testin hepsi mi yanıltıyor anlamadım kan sonucum da bi çıksın da yazarım sana canım.
Uterus boş overda kist var hamilelik yok diyo bhcg e bakar tekrar yorumlarız dedi. Ciddeb bu doktorlar yoruyor bazen
bekliyorum şimdi canım kist önemsiz dedi zaten ama daha önceki muayyenelerimde hiç kist çıkmadı bu yeni galiba