• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın. Ben gece sabaha karşı regl oldum:) tam günümde 17si.Pikten tam 14 gün sonra oldum adet.

Merhaba, aranıza yeni katıldım.bende sizinle aynı durumdayım ,çok benziyo test sonucumu.dört gün önce ilişki sonrası pembe akıntı ve devamında az az kahverengi lekelenme yaşadım , bu testi cumartesi yaptım,son adet tarihimse 21 nisandı. Ama bu test yanıltıyormuş diye sevinemedim:KK43:
Ben artık testlere güvenmiyorum canım ne desem bilemedim

Merhaba, aranıza yeni katıldım.bende sizinle aynı durumdayım ,çok benziyo test sonucumu.dört gün önce ilişki sonrası pembe akıntı ve devamında az az kahverengi lekelenme yaşadım , bu testi cumartesi yaptım,son adet tarihimse 21 nisandı. Ama bu test yanıltıyormuş diye sevinemedim:KK43:
Ne kadar sonra çıktı canım

Ne kadar sonra çıktı canım
3 dk sonra sonuca bakın yazıyordu testte öyle yaptım bende canım. saatler sonrada değişmedi aynı kaldı çizgi ilk 3 dakikadaki gibi. İki ay önce yine bu marka ile çok hayali çizgi görmüştüm ben , bu attığımdan daha azdı ışıkta falan zar zor gözüküyordu , doktoru arayıp söylemiştim hayali de olsa vardır kan ver demişti. Ve sonucunda negatifi görüp bikaç gün sonra regl olmuştum. Bu seferki daha ilk bakışta görülcek şekilde ama yine de heveslenemiyorum bi önceki tecrübemden dolayı:(

Amiin sağol canım.seninde hepimizin de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, 20-21 civarı bekliyorum bi kaç gün sapmalar olabiliyo benim .senin geçtimi adet tarihin

Amiin sağol canım.seninde hepimizin de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, 20-21 civarı bekliyorum bi kaç gün sapmalar olabiliyo benim .senin geçtimi adet tarihin
Az kalmış senin. Benim bat 12 Mayıstı dün gecikmemin 4. Günüydü kanama başladı şuan hala aynı tuvalete gittiğimde oluyor onun haricinde çok az oluyor iki gündür aynı

Kızlar günaydın. Ben gece sabaha karşı regl oldum:) tam günümde 17si.Pikten tam 14 gün sonra oldum adet.
Seninle bu ay birebir gittik ya 😅 ben de dün gece 12’den sonra peçete ile silince kan gördümm. Sökülmedi bir türlü. Bekliyorum. Gelecek ayı senle takip edicem artık. Yumurtladim dersen koşarak değerlendireyim 😝

Merhaba, hoşgeldin. Keyif kaçırmak istemem ama bu testin bu sonucu pozitif anlama gelmiyor bence. Pekçok kişide bu sonuç ve malesef negatif. Tabi bu hamile değilsin anlamına da gelmez. Biraz sabret bence adet dönemini bekle.

Back