• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off sorma bugün bende baya moral bozuldu kötü oldum bi karamsarlık olmucak mı acaba diye düşünmeye başladım bende yumurtlamadan sonra girerim yumurtlama zamani stres oluyo insan her şeyden. Bide bu ay 4 gün değerlendirmiştim çatlama yumurtlama hepsi değerlendirdim yine tutmadı off napsam bilmiyorum bu haziranda tekrar deneyip eşimi yollucam sperm testi ne bende
Aynen öyle bende ayni sekilde 6 günü birde doggyle degerlendirdim ama yok üzerine düstükce olmuyo yani bilmiyorum resmen cirpiniyorum sanirim Asilama en iyisi olacak bosuna böyle her ay kendimi yormam saati saatine hesap ediyorum yine olmuyo denemedigim bir doggy vardi onuda denedim yok en azindan denedim derim napim

Ben de elendim 🙋🏼‍♀️ aynen tam 14 gun surdu hayatta erken test fln yapmam bidaha stresten baska birsey değil. yeni gruba hazir mıyız 🤭 Kimler kaldi bir yazsa bekleyen kizlar ve yeni bat tatihlerini.. bu sefer ilk mesaj herkesin bat tarihi olsunki her seferinde sormayalim. Hatta diyorum catlamalari da yazayim ben yanina sonra değiştiririz bat tarihlerini program gibi oldum artik hesaplamaktan🤣 ins son hesaplama ayimiz olsun haziran🙏🙏🙏💕💕💕💕

İnşallah canım🙏🏼🙏🏼 Senin ve diğer kızların Haziranda müjdeli haberinizi alalım🙏🏼

• Muhteşem
Reactions: Mof
Neyse bu ayda dene gitsin eşin doktora. Bende temmuzda göndereceğim üç deneme veriyorum kendimize 🤗Neymiş ne değilmiş insan öğrenir ona göre yoluna bakar. Özeldeki doktorlar gebelik öncesinde boşuna kadınında erkeğinde ön muayane olmasını önermiyor🤷🏻‍♀️
Aynen canım bende öyle 4.denemede olmazsa temmuzda bende yollucam keciboynuzu içirip spermleri kalite arttirmaya sağlıyorum bakalım inşallah yakın zamanda kavuşuruz

Bende randevu aldim simdi 8 haziranda Asilama görüsmem var kizlar bana dua edin 🤲 örnek vericez esimde bayadir takviye aliyo en son 7 milyondu sperm insallah bi aksilik olmamistir dahada kötüye gitmemistir

Neyse bu ayda dene gitsin eşin doktora. Bende temmuzda göndereceğim üç deneme veriyorum kendimize 🤗Neymiş ne değilmiş insan öğrenir ona göre yoluna bakar. Özeldeki doktorlar gebelik öncesinde boşuna kadınında erkeğinde ön muayane olmasını önermiyor🤷🏻‍♀️
Benimki bugün gitti. Saat 11’e kadar numune alıyorlarmış. Yetişemedi 😑 sürekli bir şeyler bekliyorum çok sıkıldımmm 😅

M Mof canım ben hastaneden geldim ultrasonla bakıldı doktor bir şey görmedi. 4 cm basit kist var dedi. Bhcg için 1saat sonra sonuçları almaya gideceğim. Hamile olmayabilirsin dedi 😔

Kizlar yeni konuyu acmaya vaktini burda gecirmeyi seven biri varsa o da açabilir, ben yumurtlama donemine yakin açıp azcik kafa dağıtmak istiyorum açıkçası düşündükçe daha çok stres oluyor insan baska seylerle uğraşacağım bir 10 gün Aysunnn28 Aysunnn28 katılıyorum azcik ara vermek lazim. Azaleaa Azaleaa M mumice23 açmak ister misiniz konuyu? Yoksa ben 10 gun sonra aranizdayim🤭

Kızlar regl bugün sanıyordum ama yarınmış test yaptım negatif çatlamayı bir sayarsak kaçıncı gün idrara geçiyor

Back