• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnımda değişik bir ağrı var ve adet kanaması gibi değil yAni daha önce hiç böyle olmadım o yüzden emin olamıyorum
Benim de normalde lööp diye kan gelir. Şimdi bi kere silince geldi başka da bir şey yok. Bu ay hem vücudum hem testler hayatıma türlü aksiyon katiyor 😅 ama bu kadarı yeterli. Yarın adam gibi adet olmak istiyorum.

Benim de normalde lööp diye kan gelir. Şimdi bi kere silince geldi başka da bir şey yok. Bu ay hem vücudum hem testler hayatıma türlü aksiyon katiyor 😅 ama bu kadarı yeterli. Yarın adam gibi adet olmak istiyorum.
Valla banada gına geldi adet olacaksam olayım olmayacaksamda olmayım böyle ikilem çok zor

Tamam normalde böyle başlar Ama böyle devam etmez sökülür yAni ama bu sefer hala aynı bilemedim
Bilemiyorum canım benimde regl öncesi karın ağrım çok olurdu bu ay olmadı sadece baş ve bel ağrısı biraz var. Ramazandan mı havalardan mı değişiklik oluyor yoksa hamile miyiz artık bekleyip göreceğiz

Hmm o zaman benimde yarın olmam gerekiyor. Çünkü geçmiş aylarda ya 26 ya da 27 günde bir regl olmuşum bu günler de hep yumurtlamanın olduğu günden tam 2 hafta sonrasını göstermiş. Galiba çatlamaya baz almamak gerekiyor. İnşallah yarın regl olmayız da güzel haber alırız 🙏🌸
Ben de şu işi tam çözemedim ya. Ben 3 mayıs pik gördüm. Bugün adet başlangıcı. Adet için çatlamadan sonra 2 hafta mı yoksa pikten sonra 2 hafta mı? Aslında tabi 1-2 gün oynuyor bisi yok ama konuyu anlamaya çalisiyorum :)

Ben de şu işi tam çözemedim ya. Ben 3 mayıs pik gördüm. Bugün adet başlangıcı. Adet için çatlamadan sonra 2 hafta mı yoksa pikten sonra 2 hafta mı? Aslında tabi 1-2 gün oynuyor bisi yok ama konuyu anlamaya çalisiyorum :)
Mesela flo diye bir uygulama kullanıyorum . Yumurtlama durumuna negatif girdikten 15 gün sonra adet günü gösteriyor. Pikten taa 17 gün sonra oluyor. Bakalım hangisi gibi gelcek denemiş olacağım bu ay . Pike göre ctesi günü adet olmalıydım , gelmedi ama testim negatif. Demek benim çatlamaya göre gelecek

Nette yumurtlamadan sonra 14 gün diyor. Ben geçmiş takvimime baktım yumurtlamanın pik olduğu günden tam 2 hafta sonra hep regl olmuşum yani çatlamadan sonra olmamış o yüzden yine yarın regl günüm diye düşünüyorum

Back