Hayır 5 üstünde sadece çok yeni bir gebelik için rahat olsun hayırlı olsunKızlar ben kan verdim acilde beta 24.15 cok mu düşük ya
Süper bişi bu yahu. Bunca yildir adetim ne zaman gelecek hiç kestiremezdim. Ben de 3 mayıs pik gördüm, 17 mayıs adet başlangıcı. Vay bee. Tatil olaylarında bile işe yarar bişi buNette yumurtlamadan sonra 14 gün diyor. Ben geçmiş takvimime baktım yumurtlamanın pik olduğu günden tam 2 hafta sonra hep regl olmuşum yani çatlamadan sonra olmamış o yüzden yine yarın regl günüm diye düşünüyorum
Benim pike göre başladı bu ay. Bu hesaplamalar güzelmiş ya. Ben hep sürpriz adet görüyordum. Tam arabaya binip denize giderken meselaMesela flo diye bir uygulama kullanıyorum . Yumurtlama durumuna negatif girdikten 15 gün sonra adet günü gösteriyor. Pikten taa 17 gün sonra oluyor. Bakalım hangisi gibi gelcek denemiş olacağım bu ay . Pike göre ctesi günü adet olmalıydım , gelmedi ama testim negatif. Demek benim çatlamaya göre gelecek
Hahaa insan bebiş hevesine bi sürü sey öğreniyor. Bunca yıl karambole yaşamışızBenim pike göre başladı bu ay. Bu hesaplamalar güzelmiş ya. Ben hep sürpriz adet görüyordum. Tam arabaya binip denize giderken mesela
Kız ne ara verdinKızlar ben kan verdim acilde beta 24.15 cok mu düşük ya
Teşekkürler canım icimi rahatlattınHayır 5 üstünde sadece çok yeni bir gebelik için rahat olsun hayırlı olsun
Acil bize yürüme mesafesinde dayanamadm giittimKız ne ara verdin
Teşekkür ederim canımCanım değer önemli değil iki güne bir %60ın üstüne çıkması gerek diye biliyorum. Takma şimdilik sağlıklı yükselmesini takip et
Hayırlı olsun canım benimAcil bize yürüme mesafesinde dayanamadm giittim
Canım çok teşekkür ederim ❤Hayırlı olsun canım benim
Devlet hastanesine mi gittin canım? Hayırlı olsunn tekrar çok yeni dahaCanım çok teşekkür ederim ❤
Evet canım kasıklarım agriyo adetim de gecti dedim yoksa bakmazdıDevlet hastanesine mi gittin canım? Hayırlı olsunn tekrar çok yeni daha
Dün gitmiştim bakmadılar bana yaEvet canım kasıklarım agriyo adetim de gecti dedim yoksa bakmazdı
Canım valla ben ogrendim ama düşük geldi bana yaDün gitmiştim bakmadılar bana yaiyi yapmışsın ben daha bhcg ne durumda bilmiyorm
Çizgi de silikti zaten canım. Çizgiye göre normal. Ama yarın dur sonraki gün tekrar kan ver artışına bi bak iki kat olması lazım. Önemli olan değerden ziyade artışı.Canım valla ben ogrendim ama düşük geldi bana ya
Aynen canım öyle yapayım inşallah ikimizin de sağlıklıdırÇizgi de silikti zaten canım. Çizgiye göre normal. Ama yarın dur sonraki gün tekrar kan ver artışına bi bak iki kat olması lazım. Önemli olan değerden ziyade artışı.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsinAynen canım öyle yapayım inşallah ikimizin de sağlıklıdır
Amin insallah canımAllah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?