Hayırlsı olsun bakalım çok teşekkür ederim ne güzel teselli ediyorsun yA Allah razı olsun sendenBakalım hayırlısı gönlünü ferah tut sağlıklı bir bebişse zaten senle devam ederKimyasal falansa sağlıklı olmıcaktı üzülme o yüzden
Zannetmiyorum. Adet başlangıcı diye düşünüyorum. Bu yumurtlama işinden anlar misiniz? Hangi gün yumurtlamışımdır bu ay?Yerleşme olabilir mi acaba
Oy hepimizden canım benim meslekten süre gelen bişi olsa gerekHayırlsı olsun bakalım çok teşekkür ederim ne güzel teselli ediyorsun yA Allah razı olsun senden
Normalde de böyle mi regl oluyorsun. Bende mesela önce pembe kahve ertesi gün veya birkaç saat sonra pembeli kırmızılı oluyor. Sende de böyleyse sökülmeye başlarYa başta az az geldi pembe ve kahverengi şuan daha yoğun
Benim de normalde lööp diye kan gelir. Şimdi bi kere silince geldi başka da bir şey yok. Bu ay hem vücudum hem testler hayatıma türlü aksiyon katiyorKarnımda değişik bir ağrı var ve adet kanaması gibi değil yAni daha önce hiç böyle olmadım o yüzden emin olamıyorum
Mesleğin nedir acaba merak ettimOy hepimizden canım benim meslekten süre gelen bişi olsa gerek
Valla banada gına geldi adet olacaksam olayım olmayacaksamda olmayım böyle ikilem çok zorBenim de normalde lööp diye kan gelir. Şimdi bi kere silince geldi başka da bir şey yok. Bu ay hem vücudum hem testler hayatıma türlü aksiyon katiyorama bu kadarı yeterli. Yarın adam gibi adet olmak istiyorum.
Yaaaaa çok iyiymiş memnun oldum tanıştığımaPsikolojik danışman
Bende memnun oldum canımYaaaaa çok iyiymiş memnun oldum tanıştığıma
Tamam normalde böyle başlar Ama böyle devam etmez sökülür yAni ama bu sefer hala aynı bilemedimNormalde de böyle mi regl oluyorsun. Bende mesela önce pembe kahve ertesi gün veya birkaç saat sonra pembeli kırmızılı oluyor. Sende de böyleyse sökülmeye başlar
İnşallah Rabbim gönlüne göre verirBende memnun oldum canım
Bilemiyorum canım benimde regl öncesi karın ağrım çok olurdu bu ay olmadı sadece baş ve bel ağrısı biraz var. Ramazandan mı havalardan mı değişiklik oluyor yoksa hamile miyiz artık bekleyip göreceğizTamam normalde böyle başlar Ama böyle devam etmez sökülür yAni ama bu sefer hala aynı bilemedim
Senin hamile olmadığını düsünmüyorum ya. Kanaman peki yoğun kıvamlı mı? İnternette yerleşme için böyle bir tabir okudum ama tam olarak nedir tam da bilemedim.Valla banada gına geldi adet olacaksam olayım olmayacaksamda olmayım böyle ikilem çok zor
Aminnn hepimizin inşallahİnşallah Rabbim gönlüne göre verir
Ben de şu işi tam çözemedim ya. Ben 3 mayıs pik gördüm. Bugün adet başlangıcı. Adet için çatlamadan sonra 2 hafta mı yoksa pikten sonra 2 hafta mı? Aslında tabi 1-2 gün oynuyor bisi yok ama konuyu anlamaya çalisiyorum :)Hmm o zaman benimde yarın olmam gerekiyor. Çünkü geçmiş aylarda ya 26 ya da 27 günde bir regl olmuşum bu günler de hep yumurtlamanın olduğu günden tam 2 hafta sonrasını göstermiş. Galiba çatlamaya baz almamak gerekiyor. İnşallah yarın regl olmayız da güzel haber alırız
Mesela flo diye bir uygulama kullanıyorum . Yumurtlama durumuna negatif girdikten 15 gün sonra adet günü gösteriyor. Pikten taa 17 gün sonra oluyor. Bakalım hangisi gibi gelcek denemiş olacağım bu ay . Pike göre ctesi günü adet olmalıydım , gelmedi ama testim negatif. Demek benim çatlamaya göre gelecekBen de şu işi tam çözemedim ya. Ben 3 mayıs pik gördüm. Bugün adet başlangıcı. Adet için çatlamadan sonra 2 hafta mı yoksa pikten sonra 2 hafta mı? Aslında tabi 1-2 gün oynuyor bisi yok ama konuyu anlamaya çalisiyorum :)
Nette yumurtlamadan sonra 14 gün diyor. Ben geçmiş takvimime baktım yumurtlamanın pik olduğu günden tam 2 hafta sonra hep regl olmuşum yani çatlamadan sonra olmamış o yüzden yine yarın regl günüm diye düşünüyorumBen de şu işi tam çözemedim ya. Ben 3 mayıs pik gördüm. Bugün adet başlangıcı. Adet için çatlamadan sonra 2 hafta mı yoksa pikten sonra 2 hafta mı? Aslında tabi 1-2 gün oynuyor bisi yok ama konuyu anlamaya çalisiyorum :)
Canım değer önemli değil iki güne bir %60ın üstüne çıkması gerek diye biliyorum. Takma şimdilik sağlıklı yükselmesini takip etKızlar ben kan verdim acilde beta 24.15 cok mu düşük ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?