Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben umudumu kesmeye başlıyorum o kadar pozitif testten sonra nasıl böyle olur ben anlamıyorum hepsi mi bozuk bu testlerin
Kız dur neden ümidini kestin şimdi kanama var diye mi? Oluyo o bence benim çok arkdaşımın başına geldi bişi olmaz yarın hemen kan ver stres yapma durdur yere

Kuzum normalde benim regl günüm yarın senin gibi pik 3 Mayıs çatlama 4 Mayıs ben hiç baz almadım normalde 17 gösteriyor bide ben adeti 1 sayarsak 17. Gün hep pik oluyor yarın öğrenicez bakalım

Ay kızlar görümceme gosterdim cok silik belki yoktur dedi moralim bozuldu

Kızlar ben saniyorum ki adet görmek üzereyim. Peçete ile silince kan geliyor. Adet başlangıcını bugün sayarsak ben hangi gün yumurtlamiş oluyorum

Ay kızlar görümceme gosterdim cok silik belki yoktur dedi moralim bozuldu
Canimmm ben oglumu ögrendigimdede ayni böyleydi erken testim, esim görümceme yollayinca bu test silik belki yoktur cift cizgi olmasi lazim demisti bizim morelimiz bozulmustu bianda oglum simdi 5.5 yasinda o testte kesin var

Hahha valla ya. Bu ne saçma bir ay böyle nasıl bir kanama sendeki? Benim tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye silince geldi. Devamı da gelmek üzeredir ama cunku ağrım var.
Karnımda değişik bir ağrı var ve adet kanaması gibi değil yAni daha önce hiç böyle olmadım o yüzden emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…