Bilmiyorum yA bir kere oldu oldu şuan bir kanama yok zaten olansa pembe renkti ama bugün gecikmemin 4. Günü olabilir miHaydaa yerleşme mı acaba Iyide pozitif çıktığına göre yerleşmiş olması gerekmez mi ay iyice bütün tabularım yıkılıyor hepimizin süreci o kadar farklı ilerliyor ki
Dur daha yaw zaman var belli olmaz o işlerBenimde umudum yoj halbuki hergünü degerlwndirdimnasil tutmadi anlamiyorum birde doggy le yani
Yok sadece lekelenme oldu kasıklarımda hafif bir ağrı varAdet miymiş?
Bat günü yaptım testi bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir miKaçıncı gün test yaptin cnm adetten once mi? Lekelenme olabilir bebek yerlestikten sonra buyumeye devam ettiği için, ama adet olursan kimyasal gebelik oluşmuş da olabilir.
O zaman yerleşmedir. Ondan bişi olmaz :)Yok sadece lekelenme oldu kasıklarımda hafif bir ağrı var
Yerlesme olmadan beta hcg yukselmez cnm ama bebek buyudukce lekelenmeler olacak zaten, onemli olan yoğunlaşmaması, kan versen takip etsen iyi olur aslında 48-72 saatte bir hcg nin 2 katina cikarak yukselmesi lazımBat günü yaptım testi bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi
İnşallah ya takip ediyorum şuandaO zaman yerleşmedir. Ondan bişi olmaz :)
Okiii bizi de habersiz bırakmaa.İnşallah ya takip ediyorum şuanda
şuan takip ediyorum duruma göre bakıcam artıkYerlesme olmadan beta hcg yukselmez cnm ama bebek buyudukce lekelenmeler olacak zaten, onemli olan yoğunlaşmaması, kan versen takip etsen iyi olur aslında 48-72 saatte bir hcg nin 2 katina cikarak yukselmesi lazım
Tamamdır :)Okiii bizi de habersiz bırakmaa.
Ben cuma yaptım kaset bidaha yapmamSen naptin seeeen
Acilde kan verebilirsin aslında 1 saatte çıkıyormuşşuan takip ediyorum duruma göre bakıcam artık
Sali mi bat yrn degil miydi? Ben de regl olmazsam sali crs fln yapcam belki pers cumaBen cuma yaptım kaset bidaha yapmambat günü gelsin öyle hala adet olmadım bundan 14 gün önce ymuurtamistim salı yapcam
Ya takvimde yarın gösteriyor. Ama benim çatlamaya göre salı olmam gerek bende çatlama mı olucam pik günü mü bilmiyorum çatlamadan 14 sonra olursa salı olmam gerek o yüzden yarın da olmazsam salı yapicamSali mi bat yrn degil miydi? Ben de regl olmazsam sali crs fln yapcam belki pers cumabu sefer beraber yapariz belki hahaaa
Cook sevindim hayırlı uğurlu olsunKızlar bana acil yardım, bat ım ya 16dı bugün ya da 20si, üstteki ovulasyon alttaki de gebelik testi, daha yeni yaptım yeni çektim var mı bişey ben mi hayalliyorum?
Öylemi diyosunnnnn valla morelim.baya bozuldu benimmm morelim bozuldukca belirtide bulamiyorum suan 2 gündür sancim.olup geciyodu 2 gündür akinta durmustu bugün tekrar basladi gögüslerimin hassasiyetide azaldi atesimde sabah 37 ydi iyice delircem bu gidisle herseyi aramaktan kendimdeDur daha yaw zaman var belli olmaz o işler
Bendede öyle herşey çorba olmuş durumda tam ümidi kesmiştim leke geldi bune dedim valla adet geçene kadar hiç bişey anlayamicaz testede güvenmiyorum artıkÖylemi diyosunnnnn valla morelim.baya bozuldu benimmm morelim bozuldukca belirtide bulamiyorum suan 2 gündür sancim.olup geciyodu 2 gündür akinta durmustu bugün tekrar basladi gögüslerimin hassasiyetide azaldi atesimde sabah 37 ydi iyice delircem bu gidisle herseyi aramaktan kendimde
Evet gerçi düğün gecesi hamile kalan da çok oluyor. Nasip işi bunlar, nasipte olan zamanı bekler, hayırlı zamanda gelsin inşallah.. :)Şans cnm ya duzenlide de olmayabiliyor gördüğümüz üzere biraz da şans yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?