• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haydaa yerleşme mı acaba Iyide pozitif çıktığına göre yerleşmiş olması gerekmez mi ay iyice bütün tabularım yıkılıyor hepimizin süreci o kadar farklı ilerliyor ki 🤔🤔
Bilmiyorum yA bir kere oldu oldu şuan bir kanama yok zaten olansa pembe renkti ama bugün gecikmemin 4. Günü olabilir mi

Kaçıncı gün test yaptin cnm adetten once mi? Lekelenme olabilir bebek yerlestikten sonra buyumeye devam ettiği için, ama adet olursan kimyasal gebelik oluşmuş da olabilir.
Bat günü yaptım testi bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi

Bat günü yaptım testi bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi
Yerlesme olmadan beta hcg yukselmez cnm ama bebek buyudukce lekelenmeler olacak zaten, onemli olan yoğunlaşmaması, kan versen takip etsen iyi olur aslında 48-72 saatte bir hcg nin 2 katina cikarak yukselmesi lazım

Yerlesme olmadan beta hcg yukselmez cnm ama bebek buyudukce lekelenmeler olacak zaten, onemli olan yoğunlaşmaması, kan versen takip etsen iyi olur aslında 48-72 saatte bir hcg nin 2 katina cikarak yukselmesi lazım
şuan takip ediyorum duruma göre bakıcam artık

Ben cuma yaptım kaset bidaha yapmam 😂 bat günü gelsin öyle hala adet olmadım bundan 14 gün önce ymuurtamistim 🐔 salı yapcam
Sali mi bat yrn degil miydi? Ben de regl olmazsam sali crs fln yapcam belki pers cuma🤣 bu sefer beraber yapariz belki hahaaa

Sali mi bat yrn degil miydi? Ben de regl olmazsam sali crs fln yapcam belki pers cuma🤣 bu sefer beraber yapariz belki hahaaa
Ya takvimde yarın gösteriyor. Ama benim çatlamaya göre salı olmam gerek bende çatlama mı olucam pik günü mü bilmiyorum çatlamadan 14 sonra olursa salı olmam gerek o yüzden yarın da olmazsam salı yapicam 😂

• Beğen
Reactions: Mof
Kızlar bana acil yardım, bat ım ya 16dı bugün ya da 20si, üstteki ovulasyon alttaki de gebelik testi, daha yeni yaptım yeni çektim var mı bişey ben mi hayalliyorum?
Cook sevindim hayırlı uğurlu olsun ☺️ Bat ne zamandi? Kac gun once çıkmış oldu?

Dur daha yaw zaman var belli olmaz o işler 🤗
Öylemi diyosunnnnn valla morelim.baya bozuldu benimmm morelim bozuldukca belirtide bulamiyorum suan 2 gündür sancim.olup geciyodu 2 gündür akinta durmustu bugün tekrar basladi gögüslerimin hassasiyetide azaldi atesimde sabah 37 ydi iyice delircem bu gidisle herseyi aramaktan kendimde 😏

Baksana herkesin adetten önce cikiyo olsa cikmazmiydiki kanda veremiyorum hayatta bakmazlar kanimda gebelik varmi bakin desem kovarlar beni🤣

• Beğen
Öylemi diyosunnnnn valla morelim.baya bozuldu benimmm morelim bozuldukca belirtide bulamiyorum suan 2 gündür sancim.olup geciyodu 2 gündür akinta durmustu bugün tekrar basladi gögüslerimin hassasiyetide azaldi atesimde sabah 37 ydi iyice delircem bu gidisle herseyi aramaktan kendimde 😏
Bendede öyle herşey çorba olmuş durumda tam ümidi kesmiştim leke geldi bune dedim valla adet geçene kadar hiç bişey anlayamicaz testede güvenmiyorum artık

Şans cnm ya duzenlide de olmayabiliyor gördüğümüz üzere biraz da şans yani🤷🏼‍♀️
Evet gerçi düğün gecesi hamile kalan da çok oluyor. Nasip işi bunlar, nasipte olan zamanı bekler, hayırlı zamanda gelsin inşallah.. :)

• Beğen
Back