Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansa bak. Benim de ilk denememdi bu ay bu testler bize acemi olduğumuz için oyun mu oynuyor yaAslında benzer görünüyor ilk testim ile ama emin değilim ne seni ne de kendimi umutlandırmak istemem benim ilk denemem daha tecrübeli arkadaşlar vardır eminim
Evet öyle yapıcam kaset test ile daha doğru sonuç alınıyormuşKızlar bir de normal kaset test ile deneyin derim hamilelik varsa artık onda da cıkar
Sanırım acemilikte sıkıntı oluyorŞansa bak. Benim de ilk denememdi bu ay bu testler bize acemi olduğumuz için oyun mu oynuyor ya
Neden zor olacak dedin? Dualarım seninleİnşallah benim biraz zor olacak dualarınızı beklerim ..
Yarın son kez kaset test ile deneyim sonra doktora gidicem emin olmadan gitmek istemiyorumKıslar ikinizin çizgileride belirgin inşllah vardır yarın kan verin kafanız rahat etsin bence
Eşim askeri personel Suriye de görevde ben annemlerdeyim kalıyorum. Arkadaşımın eşi de askerdi pandemiden dolayı doğuma kadar hiç izne gelemedi eşi. Yüksek ihtimal benimde öyle olacak. Korku sardı içimi tuhaf bir şekilde..Neden zor olacak dedin? Dualarım seninle
Ben adetim gecikmeden doktora gitmeyeceğim. En az 5 gün bekleyeceğim. Zaten yoksa o zamana çoktan regl olurumYarın son kez kaset test ile deneyim sonra doktora gidicem emin olmadan gitmek istemiyorum
Hayırlısı olsun bakalımBen adetim gecikmeden doktora gitmeyeceğim. En az 5 gün bekleyeceğim. Zaten yoksa o zamana çoktan regl olurum
İçini ferah tut. Pandeminin en sıkıntılı zamanları geçti belki de. Bundan sonra daha rahat olabilir.Eşim askeri personel Suriye de görevde ben annemlerdeyim kalıyorum. Arkadaşımın eşi de askerdi pandemiden dolayı doğuma kadar hiç izne gelemedi eşi. Yüksek ihtimal benimde öyle olacak. Korku sardı içimi tuhaf bir şekilde..
İnşallah olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Herşeyi biliyordum başta bunu bilerek evlendim ama yümede içimde bir korku var engel olamıyorumİçini ferah tut. Pandeminin en sıkıntılı zamanları geçti belki de. Bundan sonra daha rahat olabilir.
Canım zaten hamilelik bana göre ne olursa olsun korkutucu. Daha önce hiç yaşamadığımız bir duygu olduğu için bir yanım istiyor, diğer yanım korkuyorİnşallah olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Herşeyi biliyordum başta bunu bilerek evlendim ama yümede içimde bir korku var engel olamıyorum
O zaman tek değilim aslında gerçekten burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor yeni insanlarla tanışıyorsun bence çok güzelCanım zaten hamilelik bana göre ne olursa olsun korkutucu. Daha önce hiç yaşamadığımız bir duygu olduğu için bir yanım istiyor, diğer yanım korkuyor
Kuzum sen kesin hamilesin bu çizgi baya belirgin erken gebelik mı o kaç gün degerlendirdin yumurtlama günlerini pekiO zaman tek değilim aslında gerçekten burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor yeni insanlarla tanışıyorsun bence çok güzel
Biz duzenli bir sekilde ilk defa bu ay denedik daha once gunler tutuyordu ama duzen yoktu yani. Bu ay da sapmalar oldu azcik ama ne olcak bilmiyorum kafam karıştı bu ay.. dun test yaptim negatif catlamanin 14. Gunuydu. Bugün bat günü ama gelen giden yok Evet maddi manevi cok yorucu o yola girdikten sonra malesef umarim dogal yoldan olurNe zamandır deniyorsunuz? Ben de doğal olsun çok istiyorum. Yoksa tedaviler maddi manevi yorucu olacak. Tabi kısmet. Kaderde var ise yaşayacağiz ama insallah olur doğal yoldan
Hayirli olsun cnmmBu da ikinci testim aynı marka test ile. Emin olamadım. Pazartesi başka marka ile denicem bakalım
Var var hamilesin hayırlı olsun cnmKızlar bana acil yardım, bat ım ya 16dı bugün ya da 20si, üstteki ovulasyon alttaki de gebelik testi, daha yeni yaptım yeni çektim var mı bişey ben mi hayalliyorum?