• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede öyle herşey çorba olmuş durumda tam ümidi kesmiştim leke geldi bune dedim valla adet geçene kadar hiç bişey anlayamicaz testede güvenmiyorum artık
Aynen öyle valla bende yeni test aldim.iste yumurtlamanin 8.günü görenler varmis bu testte , ama hamile olup hic bu testte görmeyende var kafam karisiyo simdi güvenilirmi degilmi onuda taktimmi kafamaa ohhhh ne güzell oldu suan beynimmm

Benim her adet öncesi çıkan sivimcem bu ay da beni yalnız bırakmadı. Sanıyoruum ki ben adet göreceğimmm.

M mumice23 sen ne yaptin
Öylemi diyosunnnnn valla morelim.baya bozuldu benimmm morelim bozuldukca belirtide bulamiyorum suan 2 gündür sancim.olup geciyodu 2 gündür akinta durmustu bugün tekrar basladi gögüslerimin hassasiyetide azaldi atesimde sabah 37 ydi iyice delircem bu gidisle herseyi aramaktan kendimde 😏
Hahahaaa istedigin kadar ara olmuyor malesef. Tek care cift cizgiyi gormek ve beklemek. Ben regl de olmadim bekliyorum oyle baska seylerle ilgileniorum😂

Baksana herkesin adetten önce cikiyo olsa cikmazmiydiki kanda veremiyorum hayatta bakmazlar kanimda gebelik varmi bakin desem kovarlar beni🤣
Oyle demene gerek yok cok halsizim basim donuyor hamilelik suphem var yoksa corona miyim beta hcg baktirmak istiyorum dersin bakarlar acilde🤣

Benim her adet öncesi çıkan sivimcem bu ay da beni yalnız bırakmadı. Sanıyoruum ki ben adet göreceğimmm.
Sen kacinci gunde yaptin testi? Yaw sivilce her zaman olabilir hormonlardan 😁 pozitifi görmüşsün zaten umudunu kaybetme, kan versene cnm acile gidip

M mumice23 sen ne yaptin

Hahahaaa istedigin kadar ara olmuyor malesef. Tek care cift cizgiyi gormek ve beklemek. Ben regl de olmadim bekliyorum oyle baska seylerle ilgileniorum😂
Canım ben bu sabah gene yaptım ama yok🤣. Yarın adetim gelir en geç salı günü diye düşünüyorum. Bir de laboquick kaset yapıyorum erken gebelikten bile daha hassas diyorlar o yüzden bi an önce adet olim istiyorum ☺️

Oyle demene gerek yok cok halsizim basim donuyor hamilelik suphem var yoksa corona miyim beta hcg baktirmak istiyorum dersin bakarlar acilde🤣
Kuzummm Almanyadayimmm yaa testcift cizgi ciktiktan en erken 10 gün sonra gel diyolar yaaa köpekler🤭

Canım ben bu sabah gene yaptım ama yok🤣. Yarın adetim gelir en geç salı günü diye düşünüyorum. Bir de laboquick kaset yapıyorum erken gebelikten bile daha hassas diyorlar o yüzden bi an önce adet olim istiyorum ☺️
Alla alla oylemiymis? Ben hep laboquick erken yapiorum kasette var bende olmasi lazim. Diyorum bizimi yiyorlar hcg ile lh ayni testler mi yoksa 🤣 yumurta yani lh pik gununde gebelik yapmak lazim denemek icin bidahaki ay yapalim bari🤭

Alla alla oylemiymis? Ben hep laboquick erken yapiorum kasette var bende olmasi lazim. Diyorum bizimi yiyorlar hcg ile lh ayni testler mi yoksa 🤣 yumurta yani lh pik gununde gebelik yapmak lazim denemek icin bidahaki ay yapalim bari🤭
Ahahah ama o zaman az da olsa t çıkardı 🤣lh hep var çünkü 🤣 öyle okudum hatta burda o test için başlık açan olmuş o kadar hassas ölçüm yapıyor diye 🤷🏻‍♀️

Aaaaa paççozlaaaar🤣 haydaaa tr de yolu cokta orda sıkıntı o zaman. Senin kac gun kaldi bata şimdi?
Hemdee neeee paccozlar hahah🤣🤣🤣 güldürdün beniii yaaaaa cok yasa😍 valla ben suan normal sartlarda gecikmedeyim 4 aydir 25.gün regl oluyorum bugün 28.gün ve daha takvim 18 ini gösteriyo 12 siyle basladim 18 ine ciktim 🤭 18 inde olmam lazimmis öyle diyo flo🤣

• Komik
Reactions: Mof
Sen kacinci gunde yaptin testi? Yaw sivilce her zaman olabilir hormonlardan 😁 pozitifi görmüşsün zaten umudunu kaybetme, kan versene cnm acile gidip
Bence ben yarın ya da yarından sonra adet göreceğim. O nedenle boşuna gitmeyeyim hastaneye diyorum. Son adet tarihim 23 nisandı. 15 mayıs test yaptım işte. Şurda şöyle bir bakındım da benimki kadar silik çıkanların çoğu kanda negatif çıkmış.

Ahahah ama o zaman az da olsa t çıkardı 🤣lh hep var çünkü 🤣 öyle okudum hatta burda o test için başlık açan olmuş o kadar hassas ölçüm yapıyor diye 🤷🏻‍♀️
Evet ama pikte lh hormonu cok yogun ya acaba etkiler mi dedim🤭 linki atsana cnm, normal testi diosun di mi alla allaa ben hep erken yapiodum o da kotu yorumlar almisti

Hemdee neeee paccozlar hahah🤣🤣🤣 güldürdün beniii yaaaaa cok yasa😍 valla ben suan normal sartlarda gecikmedeyim 4 aydir 25.gün regl oluyorum bugün 28.gün ve daha takvim 18 ini gösteriyo 12 siyle basladim 18 ine ciktim 🤭 18 inde olmam lazimmis öyle diyo flo🤣
Yumurtlama ve catlama gunlerini yazar misin kaçı, ilkini ama sen galiba 2. Yumurtlama fln demisti dr hatirliyorum

Evet ama pikte lh hormonu cok yogun ya acaba etkiler mi dedim🤭 linki atsana cnm, normal testi diosun di mi alla allaa ben hep erken yapiodum o da kotu yorumlar almisti
Bende ayni seyi düsünüOrum hcg varken lh test pik veriyosa ovu.günüde verir bence yapalim

Back