- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Adet gelmedikten sonra her zaman umut var. Bekle bakalım 3-5 gün. İnsallah yerleşiyordur. Bu adet belirtileri de gebelikle aynı olunca anlamıyoruz ki neler olup bitiyor.Biz duzenli bir sekilde ilk defa bu ay denedik daha once gunler tutuyordu ama duzen yoktu yani. Bu ay da sapmalar oldu azcik ama ne olcak bilmiyorum kafam karıştı bu ay.. dun test yaptim negatif catlamanin 14. Gunuydu. Bugün bat günü ama gelen giden yokEvet maddi manevi cok yorucu o yola girdikten sonra malesef umarim dogal yoldan olur
Canım ben en başta 6 aya çok uzun bi süre olarak bakıyordum kesin problem var gözüyle bakıyordum doktorlar ve araştırmalar çok düşük bi ihtimal diyince ben bide burda çok hamile kalanların süreçlerini okudum hiç bişey yokken genccecik kızlar 23 24 25 yaşlar 5 6 7 ay denemeden sonra kaldığını çok gördüm sonra normal dedim yani çünkü sans kısmet işi kimi ilk aydan o ihtimali tutturuyor kimi 6. Ayda yakalıyor bidaha başka doktora mı baktirdin sonuç ne cıktıHahahahaa ben de oyle diodum hileli %100benim de normal hormonlar da 6 ay oldu bidaha bakitirayim dedim
TebrikleeerKızlar bana acil yardım, bat ım ya 16dı bugün ya da 20si, üstteki ovulasyon alttaki de gebelik testi, daha yeni yaptım yeni çektim var mı bişey ben mi hayalliyorum?
Valla umudu kaybettim herkes ogreniyor battan once ya bende yok gibi geliyor isteAdet gelmedikten sonra her zaman umut var. Bekle bakalım 3-5 gün. İnsallah yerleşiyordur. Bu adet belirtileri de gebelikle aynı olunca anlamıyoruz ki neler olup bitiyor.
Hayırlı olsun canım hamilesinKızlar bana acil yardım, bat ım ya 16dı bugün ya da 20si, üstteki ovulasyon alttaki de gebelik testi, daha yeni yaptım yeni çektim var mı bişey ben mi hayalliyorum?
Yok cnm rutin yaptiriyorum ben testleri senelerdir kontrol amacli, hersey normal ama..Canım ben en başta 6 aya çok uzun bi süre olarak bakıyordum kesin problem var gözüyle bakıyordum doktorlar ve araştırmalar çok düşük bi ihtimal diyince ben bide burda çok hamile kalanların süreçlerini okudum hiç bişey yokken genccecik kızlar 23 24 25 yaşlar 5 6 7 ay denemeden sonra kaldığını çok gördüm sonra normal dedim yani çünkü sans kısmet işi kimi ilk aydan o ihtimali tutturuyor kimi 6. Ayda yakalıyor bidaha başka doktora mı baktirdin sonuç ne cıktı
Canım neyden şüphelendin adet belirtisimi çok aşırı fark gördün mü bune ya dediğin bi belirti işaret? Çok yeni belli ki çok net çıkmamış bat günün belirginleşir sağlıkla kavus insallahÇok teşekkür ederim hala inanamıyorum, elimde bi tane test vardı, hadi deniyim daha erken ama çıkmaz dedim, oturdum şaşkın şaşkın bakıyorum teste. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağımıza almamızı nasip etsin
Normalde pko var bende, adet öncesi ağrım hiç olmaz, bu dönem inofolic combi kullandım her gün bi tane, ovulasyondan sonra her gün sol kasığımda batma oldu özellikle akşamları, gerginlik hissi gibi, bir de iki günden beri göğüslerim hiç olmadığı kadar şişti, yoğun bi adet gelicek herhalde diye düşündüm ilaçtan dolayı, bir de ufaktan koku hassasiyeti var gibiydi ama hepsi psikolojiktir diyip önemsemedim canım, bakalım bi kaç güne tekrar test yapıcam umarım koyulaşırCanım neyden şüphelendin adet belirtisimi çok aşırı fark gördün mü bune ya dediğin bi belirti işaret? Çok yeni belli ki çok net çıkmamış bat günün belirginleşir sağlıkla kavus insallah
Bat günü yaptım testi tam değerlendiremedim aslında yumurtlamadan 2 gün önce eşimin izni bitti. O yüzden emin olamıyorumKuzum sen kesin hamilesin bu çizgi baya belirgin erken gebelik mı o kaç gün degerlendirdin yumurtlama günlerini peki
72 saat yaşıyor ya spermler tutmuş demekki canım :)Bat günü yaptım testi tam değerlendiremedim aslında yumurtlamadan 2 gün önce eşimin izni bitti. O yüzden emin olamıyorum
Bilmiyorum az önce az lekelenmem oldu72 saat yaşıyor ya spermler tutmuş demekki canım :)
Haydaa yerleşme mı acaba Iyide pozitif çıktığına göre yerleşmiş olması gerekmez mi ay iyice bütün tabularım yıkılıyor hepimizin süreci o kadar farklı ilerliyor kiBilmiyorum az önce az lekelenmem oldu
Adet miymiş?Bilmiyorum az önce az lekelenmem oldu
Kaçıncı gün test yaptin cnm adetten once mi? Lekelenme olabilir bebek yerlestikten sonra buyumeye devam ettiği için, ama adet olursan kimyasal gebelik oluşmuş da olabilir.Bilmiyorum az önce az lekelenmem oldu
Hersey mümkün, hamilelik ve regl belirtileri çok benziyor net ayirt edeni göremedim henüz keşke anlayabilsekAdetime 2 gün kaldı , dün lekelenme yaşadım . Bugün de aşırı sıcak basıyor , oturduğum yerde terliyorum. Sıcacık hissediyorum kendimi . Bu normal midir
Sen naptin seeeenCanım neyden şüphelendin adet belirtisimi çok aşırı fark gördün mü bune ya dediğin bi belirti işaret? Çok yeni belli ki çok net çıkmamış bat günün belirginleşir sağlıkla kavus insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?