- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Acilde kan verilmiyo dediler banaAcilde kan verebilirsin aslında 1 saatte çıkıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acilde kan verilmiyo dediler banaAcilde kan verebilirsin aslında 1 saatte çıkıyormuş
Yumurtlama ve catlama tarihlerin belli mi? Erkense olabilir cnm yrndan sonra koyulasir bence kimyasal değilseBence ben yarın ya da yarından sonra adet göreceğim. O nedenle boşuna gitmeyeyim hastaneye diyorum. Son adet tarihim 23 nisandı. 15 mayıs test yaptım işte. Şurda şöyle bir bakındım da benimki kadar silik çıkanların çoğu kanda negatif çıkmış.
E gecen konuda kadin demisti corona hamilelik fln bisiler dersen yaptirmisti o hatirlio musun?Acilde kan verilmiyo dediler bana
Ben de merak ettimBende ayni seyi düsünüOrum hcg varken lh test pik veriyosa ovu.günüde verir bence yapalim
Bilmiyorum ki linki bi yerlerde karşıma çıktı hep çok iyi diye . Evet kaset almıştım ovulasyonla beraber trendyoldan. Orda bile kullanıcı yorumlarında çok erken belli ediyo falan yazıyoduEvet ama pikte lh hormonu cok yogun ya acaba etkiler mi dedim linki atsana cnm, normal testi diosun di mi alla allaa ben hep erken yapiodum o da kotu yorumlar almisti
Her yerde değişik bi uygulama var galiba canım. Ben de dün gittim pazartesi de randevum var bi günlük artışı görsün doktor diye. Ne dediysem yapmadılar.E gecen konuda kadin demisti corona hamilelik fln bisiler dersen yaptirmisti o hatirlio musun?
Şaşırdım bu ay kasetli gebelikli alayim bari ovulasyonlariBilmiyorum ki linki bi yerlerde karşıma çıktı hep çok iyi diye . Evet kaset almıştım ovulasyonla beraber trendyoldan. Orda bile kullanıcı yorumlarında çok erken belli ediyo falan yazıyodu
Ne sacma yaaa lab varsa 2 dklik is yani.. test yaptıysan budaha koyulasmistir.. Dr referans deger de bakar cnm artimistir artik. guzel haberlerini bekliyorum cnm yrnHer yerde değişik bi uygulama var galiba canım. Ben de dün gittim pazartesi de randevum var bi günlük artışı görsün doktor diye. Ne dediysem yapmadılar.
Baksana bugün 28.gün iste 15 deki yumurtlamamo catlamami bilmiyorumki aynenn dr yumurta var demisti ama sonea ben lh testi yaptim hic pik degildi valla bu ay kafam karisti benim aynimiyiz senleYumurtlama ve catlama gunlerini yazar misin kaçı, ilkini ama sen galiba 2. Yumurtlama fln demisti dr hatirliyorum
16 catlama hangi gün o, ayin kaci?Baksana bugün 28.gün iste 15 deki yumurtlamamo catlamami bilmiyorumki aynenn dr yumurta var demisti ama sonea ben lh testi yaptim hic pik degildi valla bu ay kafam karisti benim aynimiyiz senle
4 Mayis a denk geliyo canimmm16 catlama hangi gün o, ayin kaci?
Benim bugün hafiften kasıklarımda ve bacaklarımda sızlamalar başladı adet olacakmışım gibi geliyor sende de bunlar var mı canımBendede öyle herşey çorba olmuş durumda tam ümidi kesmiştim leke geldi bune dedim valla adet geçene kadar hiç bişey anlayamicaz testede güvenmiyorum artık
Evlendikten sonra 8-9 ay içinde doğum yapan tanıdıklarım var, kalbimizi karartmıyoruz, nasip diyoruzYa onu hiç anlamiyorum gercekten aklım almıyor büyük büyük büyük şans artık yani
Eşim olsa sabredemezdim bende hadi gidelim derdim giderdik ama aşim yanımda olmadığı İçin beklemek zorundayım kimseyi yormak istemiyorumNasil bekliyorsun ya ben cok sabirsiz ve heycanliyim hep masallah
Ben de regl bekliyorum, tam böyle sızlama başladı tamam gelecek diyorum kesiliyor sancıBenim bugün hafiften kasıklarımda ve bacaklarımda sızlamalar başladı adet olacakmışım gibi geliyor sende de bunlar var mı canım
Ya benimde böyle demin daha çok sızlama gelecek gibi o iğrenç ağrı dolaşıyordu şuanlık geçti. Kesin yine regl olucam daha 2 gün var belirtisi başladı işteBen de regl bekliyorum, tam böyle sızlama başladı tamam gelecek diyorum kesiliyor sancı
Tekrar test yapmştm iki gün sonra bak gösteriym Üstteki eski alttaki yeni. Ben de senden hayırlı haberler bekliyorum valla takip ediyorum burdanNe sacma yaaa lab varsa 2 dklik is yani.. test yaptıysan budaha koyulasmistir.. Dr referans deger de bakar cnm artimistir artik. guzel haberlerini bekliyorum cnm yrn
Benim bir gün geçti ama öncesinde ağrı başlardı diye umutlansam mi yoksa regl mi beklesem kafam karıştı hayırlısı olsun hakkımızda yaYa benimde böyle demin daha çok sızlama gelecek gibi o iğrenç ağrı dolaşıyordu şuanlık geçti. Kesin yine regl olucam daha 2 gün var belirtisi başladı işte
19 senin bat o zaman. Sizleri bekleyeceğim sonra bidahaki aya yeni grup kurarim benim geldi gelcek kesinlesti basladi ağrılar4 Mayis a denk geliyo canimmm