Başlık bulamadım!!!

Dün bana vururken bebeğim uyuyordu odasında ben bi an vurdugu icin aglayınca o da agladı korkarak daha çok üzüldüm o zaman bebegime bunları yasattıgım icin...

Kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım, sizi daha iyi anlayıp ona göre yanıtlamak için.Nasıl yönlendireceğime dair çok düşündüm, geçmiş olsun öncelikle..
Daha önceden bahsettiğiniz durum için söylüyorum, darp raporu alarak şikayetli olduğunuz için bir ceza davası açılmış. Siz şikayetinizi geri alsanız bile kamu davası olduğu için dava devam etmiş ve hüküm kurularak hakim HAGB (hükmün açıklanmasının geri bırakılması na ) kararı vermiş yani bu şu demek, Bir ceza verildi fakat mahkeme yeniden suç işlemeyeceği kanaatinde olduğundan ve daha önce kasıtlı bir suçtan hüküm giymediğinden cezası ertelendi.Eğer 5 yıl içinde herhangi bir kasıtlı suç işlerse bu ertelenen hüküm açıklanır. Eğer tekrar yaşadığınız bu darp sebebiyle tekrar darp raporu alıp şikayetçi olursanız eşinizin HAGB'si yanacak ve eşinizin ailesi size baskı yapacak çok zor durumda kalacaksınız.
Fakat darp raporu alıp şikayetçi olmazsanız bir gün bir dayak ölümünüzü getirecek, çocuğa da şiddet uygulayacak yahut ikinizi birden tepesi attığında öldürecek, eğer siz bugün darp raporu almaktan eşinizin ailesinin sizi sıkıntıya sokmaması için kaçarsanız bür gün sonunuz 3. sayfa haberlerine konu olacak, 'eşim o kadar yapmaz en fazla vuruyor' demeyin, her şiddet azar azar başlar, şiddet yüzünden ölen her kadın 'benim kocam o kadarını yapmaz' diyerek sabretti.
Gidin darp raporunuzu alın ve tekrar şikayetçi olun, Bulunduğunuz şehrin barosundan bir avukat talep edin. Eşinizin ertelenen cezası açıklansın ve ekrar açılacak ceza davası ile birlikte hüküm giysin. Belki cezaevinde düşünüp yaptıklarını idrak eder. Vaziyete göre ya boşanın ya da xceaevinden çıkmasını bekleyin. Kendi annenizin evine gidin çocuğunuzla, ilk zamanlar çok zor geçecek fakat artık tek başınıza değilsiniz çocuğun hiçbir suçu yoksan ruh sağlığını bozuyorsunuz.
Hiçbir çocuk şiddet içinde büyümeyi haketmiyor, sağlıklı bir çocuk olsun istiyorsanız ruh sağlığını da düşüneceksiniz. En önemlisi siz eşinize sabredebielecek gücü kendinizde buluyor olabilirsiniz ama artık kendinizden daha çok düşünmeniz gereken daha hassas bir varlık var evde, onun canını tehlikeye atmayın.Tekrar geçmiş olsun.

Zaten ilk sikayetinde acilan kamu davasi yuzunden 5 yillik denetimi bozuldu canim. Dava acildiktan sonra sikayetini geri alsan da dava dusmez. Ese karsi islenen suclarda sikayet geri cekilse de kamu uzerinden devam eder. Yani esin hem para cezasi alacak hem de 5 yillik denetimi bozuldugu icin hukmu aciklanacak. Ister yeniden sikayetci ol ister esin ilk sikayetinin denetimini bozdugunu ogrendiginde dayak yedigin zaman sikayetci ol secim senin!

Çaresizliginize çok üzüldüm. Büyük ihtimal eşiniz problemli oldugundan onun aileside bu evliligin öyle yada böyle yürümesini istiyor. Annenize diyecek kelimeyi zaten bulamıyorum. Görümcenizin lafına takıldım ben. Tamam aç kapıyı birşey yapmıyacak ne demek ya. İnsan atlar gelir yada anasını danasını gönderir bir zahmet...sadece telefonla birsey yapmıyacak ne kadar garanti?

Kadın şiddetleri için bir telefon numarası vardı. şuan aklımda degil. bilen arkadaşlar lütfen yazsın.

Neden bir karakola gitmiyorsunuz? Karakol hemen kadın sıgınma evine yerleştiriyor. Hem size hem cocugunuza can güvenligi saglanır. Zamanla size iş imkanı saglıyorlar diye de biliyorum. Bu krizi atlatsanız bile bu adam her an patlamaya hazır bir bomba gibi...size uygulanan şiddet ileride ya cocugunuzA da uygulanırsa? adam şiddet yanlısı çünkü.

Çok üzüldüm ya allah biliyor ya birde bebegin varmış yazık onada daha küçücük... Bence ne kapıyı aç ne bacayı topla pılını pırtını çık o evden.. Annene git kabul etmesede polise git ama yeterki git... Biliyorum çok zor bebeginde var ama inanki o hayvan adamın derdini kahrını dayağını çekmekten iyidir.. Yazık kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün bian önce kendini o adamdan kutar.. Kadın sığınma evleri bu zor hayattan çok çok daha iyidir.. Hem yaşında çok gençmiş bi şekilde çalışıp bebeğinede kendinede bakabilirsin.. Allah böyle kötü ruhlu insanlardan seni ve bebeğini korusun...

konuyu ve yazdığın yorumları okurken gözlerim doldu , inanamıyorum bunları yaşadığına..
allahım en kısa zamanda sana bir kapı açsın kurtul o canavardan..
ne aileden fayda var ne eşten.
bir başımızayız. hepimiz.
ne aile, ne eş.
yalnız geldik, yalnız gideceğiz.
ne olur güçlü ol.
bebeğin için ve en başta kendin için.

gerekiyorsa 3-4 ay para biriktir. ne yap biriktir.
sonra arkana bakmadan cocugunuda alarak git oralardan.
çok uzaklara!

Şuan merak içerisindeyim konu sahibi birseyler yaz lütfen...Konuyu takip içerisindeyim inanın.

Annenize durup durup sinirim kabardı! anneniz komşu teyze rolünü çok iyi sahiplenmiş! elleri kırılsını herkes söyler...Herkesle anneyi ayıran özellik bu olmamalı ... nasıl rahat yatagında uyuyabiliyor? evlat ya evlat bu...siz dünyanın en kötüsü bile olsanız bir ana bunu asla böyle kestirip atamaz atmamalı...ayrıl eşinden babanın maaşınada ortak ol görsün gününü "o" da...

Reactions: nio
Evet arkadaşlar i iyiyim görümcem eşimle konuşmuş eşim msj attı o kapıyı açmazsan kafanda kırarım yazmış. Bu arada attıgı her msjı sim kartımda saklıyorum tehdit ve küfür içerdiği için işime yarar diye. Bende görümcemi aradım benle yaşıt kızı var. Abla xxxx in başına böyle bişey gelse naparsın ben ölmekten korkuyorum msj attı dedim agladım sonra tek basına bize geldi yarım saate kalmadan eşim geldi. Alkol almamış antibiyotik içtiği için allahtan. Kapıyı görümcem açtı biz hiç muhatap olmadık sonra beni yatırdı görümcem gitti o da salonda uyuyor şimdi.

Ben görümcemlerle bir sonuca varamayacagımı anladım annemde aynı zaten o yüzden bazı arkadaşların da yazdığı gibi bir kaç ay para biriktirip o şekilde o evde yokken eşyalarımı alıp gitmeyi düşünüyorum. Şuan gidemem zira 1.5 tl param var. Polisi arasam o zaman ailesi benim üstüme gelecek iki görümcem kaynanam kaynbabam hollandada ki abisi.... Hepsi zaten beni hiç bi zaman savunmadılar ki...

Lise son seneyi okumamıştım geçen sene açıktan okuyacaktım ki hamile kaldım , bu ay tekrar açıktan son seneyi bitirmek icin basvuru yapacagım. Okulumu da bitirecegim belki ilerde açıktan ünv de okurum meslek sahibi olurum... Ben şuan bes tl bile olsa kenara köşeye saklayacagım bir iki ay sonrada gitmeyi düşünüyorum hem iş bulana kadar bu parayla idare edip sürünmemiş olurum. Zaten annem sıgınma evındeyim deyince beni kabul ederse bebegime o baksın ben derhal işe girerim bir yandan açıktan okurum.... Boşanma davasıda açarım hemen

Şiddetin affı olmamalıydı bence bir kez vuran devamını mutlak getirir.boşanin kendinize ve bebeginize nafaka alin şiddet oldugu icin tazminatta mutlak alirsiniz,hastaneden darp raporunu mutlak alin,bebeginiz böyle şiddet ortaminda yetismemeli bence.cok üzüldüm cok gencsiniz.bebeginiz icin saglikli karar vermeye calisin

Canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm kocan denen mahluk adam demiyorum hayvanda demiyorum hayvan bile eşine böyle davranmaz çünki Allah korusun ya sana bişey olsaydı o anan abin vicdan azabı çekmiyecekmiydi bence yinede anneni ara bayıldığını söyle öldürecekti beni zor kurtuldum elinden de eğer bana sahip çıkmazsanız sığınma evine gidicem de .daha bir müddet evimde kalacağım diyorsun ya yine sana bişey yaparsa uff çok zor yaaa Allah sana bir çıkar yol göstersin canım

Sizce mantıklı mı düşünüyorum??? Bu arada yazamazsam merak etmeyin kendi işi olduğu için geç gidebiliyor o gider gitmez yazacağım...
Evet gayet mantıklı düşünüyorsunuz. Ama genede bir aile büyüğünüz yokmu bu süre zarfında destek olsun size amcanız,halanız?
Neyse iyi olun bebeğinizin size ihtiyacı var. O insan müsvettesiyle de muhattap olmayın

bence bu mantikla yani

bu adamla muhattap olma arkadaşım
laf dalaşına girme, yüzünü asma ama muhabbet de etme iletişimi kopar
fitili ateşlenmiş barut gibi, bir bahane olsa da üstüne yürüse diye bekliyor fırsat verme
allah yardımcın olsun, rabbim kapılar açsın sana

Bu kadar korkmayın artık polisi arayın alıp gitsinler ailesi taraf alırsada alsın sürekli oğlu hapise girmeyecek iye dayak yiyip mi duracaksın birileri yardım eder Allah yardımcın olur ya da işe başlarsın bir şekilde

Yahu ben anlamıyorum
Sen bir kadına vurabildigin için , ona hükmettiğin için kendini erkek! Ve de dünyanın hükümdarı saniyorsun..
Ne kadar zavallisin... Ne kadar acizsin hâlbuki.
Hayvan demeyecegim gerçekten de hayvanlara hakaret oluyor...
Yaratık, canavar, yüreksiz pislik
Allahim sen bizi böyle canavarlar doğurup büyütmek den koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…