• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım!!!

Offf allahım çok üzüldüm, kayınvalidenlerin evine gitsen onlarla konuşsan işe yarar mı acaba? Bu pislikten biran önce kurtulursun inşallah allah yardımcın olsun, sen daha çok küçüksün bi de 5 aylık bebek...

ya bu nevi suç duyurusu olmuyormu zaten burada yazman

yazacak bişey bulamadım çok hassas bi konu :(

Biraz daha disli ol kendini degersiz hissetme siddet goren herkadin o duyguyu hissediyor ..annenede , gorumcenede anladiklari dilden konus.sahip cikmayip sonra keske demesinler.sen yine onu dusunup polis cagirsammi diye dusunuyon.

Keske yakinimda olsaydin destege gelirdim icimden oyle geldi. Cok uzuldum haline. Polisi ara mutlaka ya seni öldürürse sinir aninda Allah korusun? O anda yapilacak ilk sey polisi cagirmak.

Cok uzuldum okuduklarima
Allah o adamdan sizi korusun.Cok da gencmissiniz.Teyzeniz,amcaniz falan da.mi yok?

İyiki varsınız :'( Annemi önceleri arar söylerdim xxxx beni dövdü diye sadece elleri kırılsın derdi ama çık gel kızım demezdi. Babam vardı o zamanlar ben gidiyordum yinede.. Bir kere daha kavga ettiğimizde ben karakola gidiyorum anne sonra size gelecegim demistim bana karakolda ne s... arıyon git evine otur demişti. Bide zaten babamdan kalan maaş ile geçiniyorlar ben yük olamam ki bebeğim mama içiyor sütüm yok hiç...
annen baksın bebeğine sende çalışırsın oturursunuz ne kadar vijdansız 20 yaşındasın daha küçük bebeğinle hergün bu adamdan dayak yiyeceksin bence git annene elin adamının dayağını çekeceğine ananın çenesini çekersin bakamazmı çocuğuna işe girsen

Ya inanılmaz üzüldüm..yeminle, ya bu adama boyun eğme eli kalktığında gücün yeterse sende vur asla pes etme, bağır çağır..rezaletten korkma ..sen ağladığında camı kapatıyorsa demek çekiniyor az da olsa bişeylerden, bu adamı sertlikle hizaya getirirsin..adam seni sahipsiz gördü tabi, o anne diyemeyeceğim anneniz zaten sahipsiz bırakmış..agabeyin desen !! Neyse şimdi ağzım bozulacak..
Bak aynısından biliyorum..karısını döve döve helak ederdi..çocuklarını da ..bağırışlar ağlamalar..hepimiz üzülürdük, polis çağırırdık..kadıncağız öyle dürüst , namusulu iyi bir kadındı ki..bu adam başka bir kadınla tanıştı ,karısından boşandı ..kadın kurtuldu dşyelim..

Bil bakalım yeni karısı ?? Boğaz boğaza kavga edermiş..adam bir vurdu mu kadın iki vururmuş, görenler anlattı kadına bakıp gülüyormuş adam..bu tipler psikopat olur..boşan desem hassas konu..sadece belki bu adamda böyle bir tiptir..altta kalma..görümcene inanma, çocuk değilsin sen çocuk gibi biz konuştuk dövmeyecekmiş demesi ne demek yaa!! Terbiyesiz kadın, kendisi olsa çekermiymiş kocasını? Kayınvaliden ve annen zaten ...
İş sana düşüyor bebeğin için güçlü ol, ensene vuran arkandan vuran o haine sende vur polisi çağır korkma!! Off çok sinirlendim , moralim bozuldu yeminle , Rabbim seni kurtarsın, düze çıkarsın ...Allahım yardımcın olsun, çok içten dualar ediyorum sana..

sizin bir bebeğiniz var. böyle pislik bir babadan çok anneye ihtiyacı var. yarın öbürgün o kafaya aldığınız darbelerden bişe olsa size. kim bakacak? çocuğunuz kimlerin eline kalacak?çağır polisi de aklı başına gelsin bakalım.

Back