• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım!!!

Eminim senin annen de yapar. 20 yasında yavrusun daha. Ana gibi yar olmaz. Sen annenle konuş önce. Bu olayları biliyor mu mesela?

Anneme önceleri kavga edince hemen söylüyordum annemde aklını başına al boşansan napcan elleri kırılsın diyordu sadece. Ben artık anneme söylemiyorum bile o yüzden çünkü boşanmamı istemiyor hemen evınden yollamak istiyor.. Önceki anneme gittiğimde eşimle konuşurken ben o eşyalarmı hazrlayıp girişe koymuştu hemen..

Anneme önceleri kavga edince hemen söylüyordum annemde aklını başına al boşansan napcan elleri kırılsın diyordu sadece. Ben artık anneme söylemiyorum bile o yüzden çünkü boşanmamı istemiyor hemen evınden yollamak istiyor.. Önceki anneme gittiğimde eşimle konuşurken ben o eşyalarmı hazrlayıp girişe koymuştu hemen..
Annen evli mi?

Hangi şehirdesin destek olalım

Ankarada yaşıyorum ben sadece sizlerden güç almak istiyorum özgüvenimi yitirdim çünkü artık bir birey oldugumu degerli oldugumu hissetmiyorum.. Ancak bebegime baktıgım zaman onun ıcın cok degerli olsugumu biliyorum .. o da benim canımın içi..

Allah yardimcin olsun cnm o kocan olacak sahsiyetsizede hidayet versin rabbim bebisinle sanada tez zaman da o adamdan kurtulmayi nasip etsin kiyamam ya sana bebegime saril ve dua et bol bol :(

Oncelilkle babaniza allahtan rahmet diliyorum biliyorum cok zor cook... siginma evlerini arastir benim tavsiyem sikayetci ol ve barodan bir avukata derdini anlat can guvenligim tehlikede de boyle bir insanla yasanmaz

off ya nasıl kötü bir durum, amcan, dayın ya da kuzenlerin yok mu hiç söylemeden çekip gitseydin keşke, polise şikayet etseydin, boşanma davası falan açsaydın bu herifle bir ömür geçmez ki baksana neredeyse çocuğu anasız bırakmak pahasına seni öldürecek, kendi çocuğunu bile düşünmeyen heriften hayır gelmez.

Kendini garantiye alana kadar alttan al yarin ilk isin bi avukata danismak olsun ve yasadigin yerdeki siginma evlerini arastir polise durumunu anlat

off ya nasıl kötü bir durum, amcan, dayın ya da kuzenlerin yok mu hiç söylemeden çekip gitseydin keşke, polise şikayet etseydin, boşanma davası falan açsaydın bu herifle bir ömür geçmez ki baksana neredeyse çocuğu anasız bırakmak pahasına seni öldürecek, kendi çocuğunu bile düşünmeyen heriften hayır gelmez.
Kendi ilk evliliğinden olan kızı var yedi yasında ona da bakmıyor ki ben ilgileniyorum zaten...

Back