Baskentlıler buyrun tanısalımmm

nasılsın.. keçiörenin neresinden.. tam 5 yıl yaşadım orada ben ://

Maalesefki kuşcağız bir ay önce sanatoryum caddesindeydik şimdi buraya gelince kafayi yedim sen neresinden
ben orada değilim artık..
eryamandayım..
keçiörenin sadece girişi güzel ftz oralar.. gerisi gerçekten kafayı yedirten cinsten :)

ben orada değilim artık..
eryamandayım..
keçiörenin sadece girişi güzel ftz oralar.. gerisi gerçekten kafayı yedirten cinsten :)
Bizde erymandan çok ev baktikta yenileri hep dış taraflarda iç kisimlarda ki evlerde çok küçüktü yoksa muhit olarak çok iyi eryaman

harika bir semt harikaaa.. uzaklığı bir sorun bir de acil olarak bir devlet hastanesi yapılmalı.. onun dışında tadına doyum yok.. geniş ferah bir semt.. tabi şimdilik böle.. yapılanma her geçen gün accayip artıyor.. ki her yerde bu böle.. üzülüyorum.. taş yığın arasında kalmaktan..

anlam da veremiyorum.. bir bakıyorum inşaatı dikmişler bir bakıyorum horrra o bina ful çakılı dolmuş

Artık her yer öyle valla benim memleketim karadenizde oradan buraya gelmek zaten başlı basina işkenceydi

Artık her yer öyle valla benim memleketim karadenizde oradan buraya gelmek zaten başlı basina işkenceydi
aynen işkence olmuş.. oralar bırakılıp gelinir mi yaa..

bayılmıştımmm ilk gördüğüm zaman.. aşık olmuş gibi içimde kelebeklerle gezdim on gün..
ne güzel bir memleket karadeniz

zorunlu mu geldiniz ?

Ee evlenince zorunlu oldu tabi

göksunun dibindeyim ben..

1-2 mi oluyor :)

oralı biri daha mı var aramızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…