Baskentlıler buyrun tanısalımmm

artık gelen de gelmeyen de canı sağ olsun..
tarih saat yer mekan hepsi net ve inanıyorum ki herkes gördü ve biliyor dostluğa arkadaşlığa kucak açmak açmak isteyenler buyursun..
en başı ben çekiyorum galiba

ay nasıl anlayacağız yarın yine buradan iletisim halinde olalim ben böyle seylerde geriliyorum

ay nasıl anlayacağız yarın yine buradan iletisim halinde olalim ben böyle seylerde geriliyorum
ben mutemelen erken gelirim, büyük bir masa seçerim, caddeye bakan tarafta dışarda oturuyor olurum
sonra bakınık olurum etrafıma ay çok komik yaa yazarken bile gülüyorum

valla ben de soracağım napim de herkes öle bakakalsın mı
hayır kimse kimseye soramadan bu defa kalakalırıs Allah etmeye

1) @ T tmerdor T tmerdor
2) bendeniz harikamoooo
3 [IMG alt="bevakasa"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/762/762487.jpg?1507416891[/IMG] bevakasa
4) Monny Monny
5) B barbekusoslutelefon

6) @ venusundugusun

çok iyi yaa :))
benle birlikte 6 kişi olmuşus kızlar yaşasın :))

şimdi bana müsaade, Allah nasip ederse yarın saat 14:00 da kızılay meşrutiyet cd. mado cafede ön taraf caddeye bakan kısımda orada olacağım heyecanla :))
Allah a emanet görüşmek üzere canlar

bari azicik fiziksel ozelliklerimizden bahsetsek ya da ne renk giyecegimizden ben keklik gibi baskasinin masaya oturturum kesin

bari azicik fiziksel ozelliklerimizden bahsetsek ya da ne renk giyecegimizden ben keklik gibi baskasinin masaya oturturum kesin
Saçlarım platin sarısı :) siyah tayt giyicem .. kahküllerim var :) Birbirimizi bulamadan dönersek valla çok gülerim :)

ben mutemelen erken gelirim, büyük bir masa seçerim, caddeye bakan tarafta dışarda oturuyor olurum
sonra bakınık olurum etrafıma ay çok komik yaa yazarken bile gülüyorum
Çok heyecanlı ya az kaldı
aynen vall aben de heyecan içindeym :)
kaç kişi geliyor kesinlestimi
Kızlar fiziksel özelliklerimizden bahsedelim :) buluşamadan dönmeyelim sonra :) taaa batıkentten gelicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…