- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.321
-
- Konu Sahibi blackpearl92
Henüz 12 haftalık hamileyim ama böyle illet bir kv ve sülalesi görmedim... Eşimin ablası da hamileydi doğum yaptı 2 ay oldu hamile kıyafeti konusunu açtı eşim sözde ablasnnın kıyafetlerni kabul etmeliymişim teklif ederse kesinlikle karşı çktım 2 tane olsun benim olsun..Bugünde gelmiş ablasının 2. cocuğu oldu ilk çocuğunun elbiselerini kimse almamış 2. el isteyen olmamış bize verecekmiş eşim bana sordu benim tepkimi bildiği halde kabul etmiş ablası yenidoğanda kız erkek ffarketmiyor bişeyler birşeyler yazmış yine aklına girmişler . eşime bende madem farketmiyor kendi doğum yaptı ona giydirsin ddedim .. Bende ablasına msj attım ihtiyaç sahibi birine ver eşim bana srmadan kabul etmiş gerek yok tşekkürler dedim reddettim.. eşim bana tavır aldı ben ne diye başkasına muhtaç olayım şükür kendim yemem bebeğime biriktirir alırım annesinin netinin parrasını ödeyeceğimize aylık 60 - 60 bebeğime birsürü şey alırım kene gibiler aynı hiç yardımları yok tek bildikleri istemek .. 2-3 tane olsunda benim olsun şükür annanesi birsürü yelek hırka battaniye yaptı birkaç zıbınıda alsın bir zahmet baba olacak mileten çöp toplamak hiç huyum değil.. ihtiyacı olan bile kabul edip almamış bunları değer görüyorlar sinrim aşırı bozuk .. Kafamı harbi harbi dinlendirmeye ihtiyacım var naz dan tavırdan bıktım.
Daha öncede vermeye çalışmış başkalarına ama kimse istememiş kendi yenidoğanıına giydirmeyede layık görmüyor kısaca bu.
Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz eskileri giydirmediğine
Hayır 7/24 beraber misiniz, ya da çocuğun giydiği her kıyafeti tanıyıp biliyor musunuz
Sonuçta 2 3 kere giyip büyüyorlar, 2 3 kere giydiği şey nasıl eskisin
Belki bi kısmını ayırdı onları giydiyor, tabi bir sürü yeni hediye gelmiştir onları da hevesle giydiriyordur, kalanları da vermek istiyor olabilir
Bu arada bu sitede bile 2. el bebek kıyafetleri kapış kapış satılıyor, ihtiyacı olmayanlar bile alıyor 2. el fln demeyip
Herkese o kadar saldırmışsınız ki yorumlarda artık böyle olduğunu düşünmeye başladım
Henüz 12 haftalık hamileyim ama böyle illet bir kv ve sülalesi görmedim... Eşimin ablası da hamileydi doğum yaptı 2 ay oldu hamile kıyafeti konusunu açtı eşim sözde ablasnnın kıyafetlerni kabul etmeliymişim teklif ederse kesinlikle karşı çktım 2 tane olsun benim olsun..Bugünde gelmiş ablasının 2. cocuğu oldu ilk çocuğunun elbiselerini kimse almamış 2. el isteyen olmamış bize verecekmiş eşim bana sordu benim tepkimi bildiği halde kabul etmiş ablası yenidoğanda kız erkek ffarketmiyor bişeyler birşeyler yazmış yine aklına girmişler . eşime bende madem farketmiyor kendi doğum yaptı ona giydirsin ddedim .. Bende ablasına msj attım ihtiyaç sahibi birine ver eşim bana srmadan kabul etmiş gerek yok tşekkürler dedim reddettim.. eşim bana tavır aldı ben ne diye başkasına muhtaç olayım şükür kendim yemem bebeğime biriktirir alırım annesinin netinin parrasını ödeyeceğimize aylık 60 - 60 bebeğime birsürü şey alırım kene gibiler aynı hiç yardımları yok tek bildikleri istemek .. 2-3 tane olsunda benim olsun şükür annanesi birsürü yelek hırka battaniye yaptı birkaç zıbınıda alsın bir zahmet baba olacak mileten çöp toplamak hiç huyum değil.. ihtiyacı olan bile kabul edip almamış bunları değer görüyorlar sinrim aşırı bozuk .. Kafamı harbi harbi dinlendirmeye ihtiyacım var naz dan tavırdan bıktım.
Daha öncede vermeye çalışmış başkalarına ama kimse istememiş kendi yenidoğanıına giydirmeyede layık görmüyor kısaca bu.
Beni tanısaydınız "az olssun öz olsun benim olsun kafam rahat olsun" birisi olduğumu anlardınz ama eşim bunu anlayamamış ki okadar tepkime rağmen sizede birşey diyemiyorm o yüzden
kesinlikle haklısın. kızlarımın arası 18 ay. büyüğün birkaç kıyafetini küçüğe ayırdım, geri kalan her şeyini yeniden aldım. ikinci sırada doğdu diye ikinci el kullanmak zorunda mıyım kardeşinin kıyafetleri olsa da. gücüm var alırım giydiririm. kime ne?:)) fesat olmayan insan kendi yeni doğurmuş bebeğine giydirir başkasına vermezdi herhalde
benim de başima geldi bir kaç kez görümcem hamile durumuda iyi dur arkadaşi ona çocugunun çarşaf ve nevresimini getirmiş bu da hayir diyememiş almiş ve sonra baktim dolaptan cikardi cantada bana aynen bu şekilse anlatiyor sen al demezmi kullanirsin ilk defa bende kirilmdim ama yik ben de kullanmam dedim ve almadim at çöpe benim car dedim insanlar kendi çocuklarina giydirmezlee ama başkalarini layik görürler hayat canim sıkma ben Cok yaşadim aman size yeter laflarinu boşver takma.Evet size böyle gelebilir tanımadğınız için ne varki diyebilirsiniz hakvermiyor değilim ama sorun şu ki biryere 20 lira fazla vermiş olsalar onu konuşşuyorlar . bide ablasıda yeni doğurdu yani kendisininkiine giydirmeye layık görmüyor küçümseme değil midir bu yardım etmek için değil siz beni suçlayın durun ama malesef bu böyle
bence çok haklısın.. her anne bebeğine değil kıyafet kimsenin yaşamadığı bir hayat sunmak ister. 3 lira 5 lira için de kimse hayallerini ve istediği şeyleri ertelemez..eşin istediğini yapsın son derece haklısın..Benim de kv taa eşime ördüğü bazı şeyleri saklamış..kimler kimler istedi kullandı kaç bebek büyüdü bunlarla falan dedi.. artık demode bak kötüde olmuş ver anne ihtiyacı olan kullansın dedim..eşimde aynı şeyi söylicektir. kv bunu söylemesi bile sinirimi bozmaya yetmişti.Henüz 12 haftalık hamileyim ama böyle illet bir kv ve sülalesi görmedim... Eşimin ablası da hamileydi doğum yaptı 2 ay oldu hamile kıyafeti konusunu açtı eşim sözde ablasnnın kıyafetlerni kabul etmeliymişim teklif ederse kesinlikle karşı çktım 2 tane olsun benim olsun..Bugünde gelmiş ablasının 2. cocuğu oldu ilk çocuğunun elbiselerini kimse almamış 2. el isteyen olmamış bize verecekmiş eşim bana sordu benim tepkimi bildiği halde kabul etmiş ablası yenidoğanda kız erkek ffarketmiyor bişeyler birşeyler yazmış yine aklına girmişler . eşime bende madem farketmiyor kendi doğum yaptı ona giydirsin ddedim .. Bende ablasına msj attım ihtiyaç sahibi birine ver eşim bana srmadan kabul etmiş gerek yok tşekkürler dedim reddettim.. eşim bana tavır aldı ben ne diye başkasına muhtaç olayım şükür kendim yemem bebeğime biriktirir alırım annesinin netinin parrasını ödeyeceğimize aylık 60 - 60 bebeğime birsürü şey alırım kene gibiler aynı hiç yardımları yok tek bildikleri istemek .. 2-3 tane olsunda benim olsun şükür annanesi birsürü yelek hırka battaniye yaptı birkaç zıbınıda alsın bir zahmet baba olacak mileten çöp toplamak hiç huyum değil.. ihtiyacı olan bile kabul edip almamış bunları değer görüyorlar sinrim aşırı bozuk .. Kafamı harbi harbi dinlendirmeye ihtiyacım var naz dan tavırdan bıktım.