- 28 Ocak 2015
- 75
- 51
- Konu Sahibi blackpearl92
Canim aynı konuyu bende yaşadım ben aldım ama bir guzel valizi hic acmadan ihtiyac sahibine götürdüm verdim sağolsun dedesi ananesi zaten dogdugundan bugüne herseyin en guzelini aliyor hatta giydiremeden ihtiyac sahibine verdigim oldu sirf verdim demek icin veriyorlar ve icinde lekellekelisi bilmem nesi simdi bende hatirladim sinirlerim bozuldu ama ben hic polimige girmeden aldim teşekür ettim ve başkasına verdim sende öyle yap zaten kızımın üzerinde hep yeni cicilerini görünce cevaplarini aldılarHenüz 12 haftalık hamileyim ama böyle illet bir kv ve sülalesi görmedim... Eşimin ablası da hamileydi doğum yaptı 2 ay oldu hamile kıyafeti konusunu açtı eşim sözde ablasnnın kıyafetlerni kabul etmeliymişim teklif ederse kesinlikle karşı çktım 2 tane olsun benim olsun..Bugünde gelmiş ablasının 2. cocuğu oldu ilk çocuğunun elbiselerini kimse almamış 2. el isteyen olmamış bize verecekmiş eşim bana sordu benim tepkimi bildiği halde kabul etmiş ablası yenidoğanda kız erkek ffarketmiyor bişeyler birşeyler yazmış yine aklına girmişler . eşime bende madem farketmiyor kendi doğum yaptı ona giydirsin ddedim .. Bende ablasına msj attım ihtiyaç sahibi birine ver eşim bana srmadan kabul etmiş gerek yok tşekkürler dedim reddettim.. eşim bana tavır aldı ben ne diye başkasına muhtaç olayım şükür kendim yemem bebeğime biriktirir alırım annesinin netinin parrasını ödeyeceğimize aylık 60 - 60 bebeğime birsürü şey alırım kene gibiler aynı hiç yardımları yok tek bildikleri istemek .. 2-3 tane olsunda benim olsun şükür annanesi birsürü yelek hırka battaniye yaptı birkaç zıbınıda alsın bir zahmet baba olacak mileten çöp toplamak hiç huyum değil.. ihtiyacı olan bile kabul edip almamış bunları değer görüyorlar sinrim aşırı bozuk .. Kafamı harbi harbi dinlendirmeye ihtiyacım var naz dan tavırdan bıktım.
Daha öncede vermeye çalışmış başkalarına ama kimse istememiş kendi yenidoğanıına giydirmeyede layık görmüyor kısaca bu.