• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasını seviyorum :(

Konuyu açan kadın dese ki; ben böyle böyle bir halt yedim, ayrıldım, vicdanım sızlıyor ne yapayım? Biz de deriz ki kardeş sen bir hata yapmışsın, Allahtan af dile, onun affettiğini affetmemek kimseye düşmez vs vs.

Ama ondan da vazgecemiyorum ötekinden de bir de cocuklar var vs yazınca benim şartel atıyo.

Nilmeşekercim; kusura bakma sert cıktım sana, acısını konusahibinden de alıyor değilim ama bir annenin bunu yapabiliyor olması beni haddinden fazla sinirlendiriyor

Son düzenleme:
yine her uç konuda olduğu gibi konu sahibi dışardan okur, yorum yapanlar banlanır..

bence vicdanıyla bırakalım arkadaşı..

Elmayra seni ayiran bu kadın değil ama.
Bu kadın sadece kullanılıyor.
Erkek onu kullanıyor
Onu sevmiyor sever görünüyor
Çünkü başka türlü kullanamaz

O da farkında herseyin.

.

Erkeğin onu kullandığına nereden eminsiniz? Kadında seviyorum diyor farkına değil misiniz? Alan memnun, satan memnun.. Yüz göz olmasa ışık yakmasa bu boyuta gelir mi? O çocuğa yazık değil mi? İki senedir boynuzları ile dolaşan adama ne demeli? O adama bunu yapmaya ne hakkı var? Bunun adı yüzsüzlüktür, arsızlıktır. Vicdan muhasebesi de ayrılınca bitecek mi? Bu kadar kolay mı?

ne dalga geçmesi be ben rahatsızlık duyduğumu anlatmaya çalışıyorum sen dalga geçiyosun diyosun dalga geçiyo olsam buraya niye yazıyım yorumların hiç birine şaşırmıyorum hepsi beklediğim cvplar ama insanlara hayret ediyorum nasıl bu kadar kırıcı olabiliyosunuz tabiki aferin demenizi beklemiyorum ama bazı kişilerin verdiği cvplar insanı iyce alt üst eder hayatta başımıza neler geleceğini asla bilemeyiz kınamayalımmm cvp verdiğim içinde yüzsüz diyiceksiniz şimdi ama olsun

ben sizi yargılamak istemiyorum yaptığınızın doğru olmadığını zaten kendiniz yazmışınız
ama anlamadığım neden buraya yazıyorsunuz
ibadette gizli kabahatte gizli demişler
bunu hiç mi duymadınız

Bizden neyi bekliyorsunuz burda nasıl bir tepki alacagınızı bilmiyormusunuz evlisiniz herşeyden önce o kutsal bildigimiz anne vasfına sahipsiniz yuva yıkmak istemem diyorsunuz ama ortada yuvada kalmamış din boyutunu hiç düşünmüyorum bile sadece Rabbim insanlara vicdan akıl ver diyebiliyorum elimizden birşey gelmiyor malesef inşallah hatalarınızdan ders alırsınızda daha fazla vebale girip can yakmazsınız:19:

ne dalga geçmesi be ben rahatsızlık duyduğumu anlatmaya çalışıyorum sen dalga geçiyosun diyosun dalga geçiyo olsam buraya niye yazıyım yorumların hiç birine şaşırmıyorum hepsi beklediğim cvplar ama insanlara hayret ediyorum nasıl bu kadar kırıcı olabiliyosunuz tabiki aferin demenizi beklemiyorum ama bazı kişilerin verdiği cvplar insanı iyce alt üst eder hayatta başımıza neler geleceğini asla bilemeyiz kınamayalımmm cvp verdiğim içinde yüzsüz diyiceksiniz şimdi ama olsun

Kınamayalım :) başımıza gelir değil mi? Cok duyduk böyle cümleleri.

Koskoca iki yıl gecmiş. Konu başlığınız; başkasını seviyorum. E biz ne diyelim? Boşan! Boşanmaya cesaretin var mı?

arkadaşım sen konuyu tartışmak içinmi açtın sende duysan sende hoş karşılamazsın normal bişimi yaptığın savunma özrü kabbahatınden beter dedirtiyor zorla tahrık edıyorsun kötü yazmaya evet herkes hata yapar ama yüz kızartıcı olanların yuku daha ağır bence aklınızı başınıza toplayın eşinizi geçtim çocuklarınız için vazgeçin bu yoldan

Konuyu açan kadın dese ki; ben böyle böyle bir halt yedim, ayrıldım, vicdanım sızlıyor ne yapayım? Biz de deriz ki kardeş sen bir hata yapmışsın, Allahtan af dile, onun affettiğini affetmemek kimseye düşmez vs vs.

Ama ondan da vazgecemiyorum ötekinden de bir de cocuklar var vs yazınca benim şartel atıyo.

Nilmeşekercim; kusura bakma sert cıkmış değilim, acısını konusahibinden de alıyor değilim ama bir annenin bunu yapabiliyor olması beni haddinden fazla sinirlendiriyor

Önemli değil canım. .
Ben vicdan azabı çekiyor zannettim ama..

Eğer konu Sahibi devam edecekse bu halti yemeye...
Şunu demek isterim ki
O adam sadece senin tadına baktı
Sadece bir hevessin..
Erkekler farklı ciceklerden bal almayi sever
Eşten bosanmazlar.
Eşler onları bosar

ikinizinde yuvası aldatmanızla yıkılmış zaten..yuva kalmamış..

Eşine karşı bir şey hissetmediğiniz anda hemen ayrılmalıydınız..Allah ikinizide,sizin gibi olanlarıda ıslah etsin..

Ne diyeyim ya eşine anlat durumu yada ayrıl..Tövbe et...

Nasıl yani kırıcılık bu mu? Eş duysa mesela bi canlandırsanıza gözünüzde kırıcı anları? Hayatta başımıza neler geleceğini bilemeyiz evet ama aklımızın mantığımızın dediğini dinleriz...

İstediğiniz cevapları veremediğimiz için pardon..
Benim için erkek/kadın farketmez evli ise üstelik çocuğuda varsa aldatıyorsa bunu hiç bir mantığa sığdıramam, hiç bir telafisi de yoktur. Bunun savunması da yoktur. Sizi önce Allah affetsin, duyarsa bu dünyada eşiniz duymazsa öte dünyada affetsin..

Bence bi kullanılma durumu yok
İki tarafta kendi hür iradesi ile isteyerek bişeyler yaşıyomuş 2 yıldır
Zorlama, şantaj veya 18 yaşında bi ergen yok karşısında

Kullanılan birileri varsa o da resmi nikahlı eşleri, aldatıldıklarından bihaberler

ölümlerde, gücümüzün yetmediği acılarda (gerçek anlamda), geçen ve geri gelmeyecek acılarda genelde şu tanım kullanılır "her şey insanlar için", ve hatasını anlayan, bunun için bir duruş belirleyen insanlar için de denir ki "tamam üzerine gitmeyelim doğru yolda çabalıyor ama acı çekiyor".

bunlardan hiçbiri sizde yok. bu avunmaların sahibi siz değilsiniz. insanlar seçtiklerini yaşar siz bu işin şanslı tarafısınız. siz seçtiğinizi yaşıyorsunuz. ama ne evladınız, ne o iki eş, ne de olası diğer bir evlat seçtiklerini yaşamıyor. sizin alt üst olmanız eğer hayırlara vesile olacaksa olsanız keşke. yaşadığınız şeyin ağırlığını bu yorumların sonrasında daha net anlayacağınızı umuyorum. çünkü kendinize insanlık hali diye çok yalan söylemişsiniz. sadece ahlaki açıdan yanlış olduğunun farkındasınız ama içsel olarak ne demek olduğuna dair bir fikriniz bile yok.

bence sennin tavrın alaylı küçümseyen bi tavrın var kimse kimsenin hayatını bilemez burda anlattığım kadarrıyla yorumlarsınız boşanırım bu durumdan daha iydir boşanmak tabi ki ama adam boşamıyorum diye inat ediyosa nolucak eğer gidersem çocuğuda vermiyicek o zaman napıcam o konu sahibi dışardan izler durur diyen bayanlarda yorum yapmaya çalışıyorm her cevaba hepsine saygı duyuyorum dıaşardan izlemiyorrm

bencede konu burdaki hatunları kızdırmak için açılmış bir konu :ssz:

gerçeksede ne dememizi bekliyorsun başkasını seviyorsan ayrıl :51:

şu son yorumundan sonra ben ne vicdan olayına inanırım ne de başka bişeye..suçlu sert yorum yapanlar oldu değil mi? ohh ne ala!

ne bekliyorusn acaba,senin gibi tipler ve sevgilin gibi adamlar yüzünden yuvasından olan çocuğunu yalnız büyütmek zorunda kalan kaç kadın var burada...ah canım yazıkk seviyormuş ama mı diyecektik?

bir de kınamadan bahsetmişsin zaten onu demesen olmazdı o bir klişe artık.

bence sennin tavrın alaylı küçümseyen bi tavrın var kimse kimsenin hayatını bilemez burda anlattığım kadarrıyla yorumlarsınız boşanırım bu durumdan daha iydir boşanmak tabi ki ama adam boşamıyorum diye inat ediyosa nolucak eğer gidersem çocuğuda vermiyicek o zaman napıcam o konu sahibi dışardan izler durur diyen bayanlarda yorum yapmaya çalışıyorm her cevaba hepsine saygı duyuyorum dıaşardan izlemiyorrm

Ben kimseyle dalga gecmiyorum, alay da etmiyorum.

Boşanmıyorum ne demek ya? Hangi devirde yaşıyoruz? Adam gerci sizin onu aldattığınızı kanıtlarsa o cocuğu size vermez, vermesin de.

Hem karnım doysun hem pastam dursunlarla olmaz o işler.

Adamın da senin de YUVAn mı kalmış ki yuva yıkanın yuvası olmaz diyosun.Pess doğrusu.Allah ıslah etsin şeytan bazılarımızı ne de güzel kandırıyor

Back
X