- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
harika olmuş kontes ,hayırlısı olsun iyisini yaptın umarım işlerin istediği gibi gider.Komşum bakacak canım ayarladık suan bir sorun yok
Eğer olursa etüt merkezine yollayacagım
Gözlerim dolu dolu çalışıyorum ALLAH seni inandırsın
Akşam 19.30 da evdeyim kızımla az vakit geçirebiliyorum
Cumartesi pazar evde olacagım hafta sonu çalışma yok
Ciddi anlamda moral lazım bana,telkin lazım biliyor musun ?
1.5 yıldır evdeydim
Kızımdan ötürü çok üzgünüm suan
Bunda utanılacak ne var ki üstelik ciddi anlamda utanmamiz gereken çok daha büyük şeyler varken.
Duanin gücü bilinen bir gerçek hatta buna dua demeyelim hani olumlu düşünme olumlu msjlari gönderme vs..diyelim. işin içine din girince nedense korkunç algılanabiliyor olay.
Bu arada millet bebeğine hamileyken klasik müzik dinletiyor ben de Kur'an ya da ilahi dinletirdim arada bir, ve cidden karnımda ki o kipirtilari artar sonra birden sakinlesirdi.
Bu projelerde kanitlanmis bir gercek istenmiyor.Sadece ogrencinin kurguda bir proje gelistirmesi yeterli.Tubitak projelerinde,okullar tum derslerden buna Turkce,Sosyal Bilgiler,Ingizce de dahil en az 40 proje cikarmak ve sergilemek zorunda.Gecen yil biz de yaptik.Ben ingilizceden 8 proje cikardim mesela.Din kulturunde de Kabeyi daha hizli tavaf edebilme projesiydi hatta.Bilim fuarinin adi cok dolu dursada iceriginin bilimle cok alakasi yok.
Kaldi ki Tubitak bilimsellikle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir kurum artik.Ise yaramaz diye reddettigi proje sahibi nasaya davet edilen,basinda hayvanat bahcesi idarecisi atanmis sacma sapan bir kurum.Fazla takilmamak beklentiyi azami duzeyde tutmakta fayda var.
hazır konu açılmışken bende bir konuda yazayım.. arkadaşlar, mabadınız buradan alıntı yapıp yazmayı yemiyor ve gizli gizli profillerden döktürüyorsunuz ya.. yazayım dedim, acınası oluyorsunuz :)
Hasta halinle bile bayılıyom sana
Konuya siyasette cevap verememiş korkmuş sendenyazıp yazıp aldıkları beğenilerle "bak ne ka haklıyım" diye seviniyorlardır da eminim :) ye neyse ben daha bişi demiyorum hastayım
Konuya siyasette cevap verememiş korkmuş sendenProfilde oynuyor boşver
haber verildi.hazır konu açılmışken bende bir konuda yazayım.. arkadaşlar, mabadınız buradan alıntı yapıp yazmayı yemiyor ve gizli gizli profillerden döktürüyorsunuz ya.. yazayım dedim, acınası oluyorsunuz :)
Benimki 9.5 aylik sabaha kadar oturuyoruz
o kimki. onu görmedim bakKonuya siyasette cevap verememiş korkmuş sendenProfilde oynuyor boşver
ayy okudum. o hep böyle. profillerde yazar. bizlere edilen lafları beğenir vs. :)
hazır konu açılmışken bende bir konuda yazayım.. arkadaşlar, mabadınız buradan alıntı yapıp yazmayı yemiyor ve gizli gizli profillerden döktürüyorsunuz ya.. yazayım dedim, acınası oluyorsunuz :)
Deme ya
ilk 2 yıl en zorudur genelde, sonra oturur :)
Felaket tellali gibisiniz anacim insan azcık 1 aya kadar gecer neyim der. Varam gidem de musait bir köşede ölem ben hem uyumuş olurum :)))
Felaket tellali gibisiniz anacim insan azcık 1 aya kadar gecer neyim der. Varam gidem de musait bir köşede ölem ben hem uyumuş olurum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?