Başka bir kızla konuşma, affedilir mi?

E tamam ben de diyorum ki messengerdan yazmış kıza ben öğrenince böyle böyle kız arkadaşım yanlış anladı diye screenshot almış kızın profili görünüyor telefon mesajı değil
Ay pardon canım mesenger kısmı kaçmış gözümden hincini benden çıkarma
Yinede güvenme sen konuştukları şey sohbet konusu sonuçta bunun ileriside gelebilirdi gormseseydin herkes sevgili olmadan ortak nokta bulup konuşmaya çalışır bunu biliyoruz
Bir açılım yapmaya çalışmış ama elinde patlamis erkek arkadasinin

Taviz tavizi doğurur. Tavrınız sert ve net olsun. Arkası kesilmiyor çünkü. Kendi ilişkimden biliyorum. İkincisinde affınızdan yüz bulup haklıyken haksız duruma bile düşürür sizi eğer görmezden gelirseniz.

Kusura bakmayın ters konuştuysam gerginim şuan gerçekten
Evet öyle olmuş çok sinirliyim ya cidden

Ayrıl mı diyorsunuz yani tavrınız net olsun derken

Bu erkeklerin yarisindan çoğu gerizekali.
En basiti internette oyun oynarken hemen mesaj atıyorlar,naber,nerden,merhaba,isim nedir, bekarmisin. Yas kaç?
Diyorum bende bekarsam evlencezmi,yasim kucukse nufusami gecircen,eger hic biri değilse muhtarliga adaymisin? Sadece merakmis çoğunun ki,
O yüzden oyun oynicaksam önce sohbet bolumunu engelliyorum.
Nerde gerksizlik var bunlarda, ne diye sirf o bolgede diye eklemistir bence hoslanmasina tanimasina gerek yok.ama yinede itici bir durum

Bir de kız güvenilir kişi sanki teyit ediyorum falan demiş.. hayatımda bi kere görmemişim seni birbirinizin açığını örtmediğinizi nerden bileyim..

Bir de kız güvenilir kişi sanki teyit ediyorum falan demiş.. hayatımda bi kere görmemişim seni birbirinizin açığını örtmediğinizi nerden bileyim..
Aynen öyle kıza demiş bir de teyit ediyor musun doğruları söyle kız da öyle yazmış
Of cidden çok çirkin bi durum ya hiç tanımadığım bir kıza küçük düşürdü beni

Aynen öyle bir de sevgilisi var fotoğraflarımız var kız sanki görmedi mi tabiki görmüştür egosu okşanmıştır sevgilim hatalı kız da ondan az değil

Aynen öyle kıza demiş bir de teyit ediyor musun doğruları söyle kız da öyle yazmış
Of cidden çok çirkin bi durum ya hiç tanımadığım bir kıza küçük düşürdü beni
Güvenmediğin adamla devam etme derim.. böyleleri internet ortamı veya gerçek hayat hiç fark etmez bulduğunu ayartmaya çalışıyor.. kendini tüketeceğine bırak kendi başını yesin :)))

Bence seni uyutmaya çalışıyor UYUMA.Ben olsam yol verirdim bahanesi hiç inandırıcı değil yeni arayışlar içine girmiş olabilir

Ve onların çoğunun sevgilisi, eşi var.

Üstelik de bu sevgili ve eşlerin çoğu "benimki dünyada benden başkasına bakmaz" diyor.

Daha da fenası bunlar hayatlarındaki kadının eteğinin uzunluğuna , göğüs çatalına takılan tipler çünkü akılları hep başkalarında olduğu için milleti de öyle sanıyorlar.

Sizin ne kadar mükemmel olduğunuzun önemi yok hatta ne kadar kaliteliyseniz o kadar kompleks yapıp açığı başka kadınların ilgisiyle kapatmaya çalışıyorlar ve genellikle de kendileri gibi düşük bir hemcinsimizi de buluyorlar.

Ne zavallıca...

Direk ayrilirim hicte guvenmem. Belki whatsapp'ten kiz yazdi messenger'a boyle boyle yaz dedi o da ordan yazdi ve cekip sana atti. O kizi netten aricakta bulcakta. Ooo o zaman baskalari da vardir.

Alakasiz olacak ama anlatmak istiyorum
4-5yillik bi iliskim vardi asiri kiskanctik guven sorunlarimiz vardi.sonlara dogru yanlislarimizi farkettik bir daha asla birbirimize yalan soylemeyecegiz dedik.Cok farkli bi boyuta gectik sandim.Büyüdük sandim.Bu dönemde bulustuk iyiydik falan telefonunu aldim temizlemis dogal olarak.Fakat su mesaj ve arama saatlerinin oldugu bi bolum oluyor nasil olduysa orayi actim kendiside anlamadi nerden girdigimi anlik oldu.Elimden ruzgar gibi cekti telefonu.Aklimda bi isim kaldi esra yaziyordu ama emin olamadim cunku cok hizliydi.Bana telefonunu tekrar verirken bisry yapti verdi bi numarayla mesajlasmis.Sordum sorguladim bi abi dedi ders sordum falan diye anlatiyo.watsapptan ekliceksin bakicam derken itiraf etti.Sadece ders sordum vs vs dedi.Dogru yanlis bilmiyorum.Cok kirildim ve affettim.Ha birde ben nolur ikimiz vakit gecirelim oyun oynayalim vs diye pesinde dolanirken kendine face hesabi aciyor beni engelliyor arkadaslariyla konusuyor.Face okeyde kizla tanisip 2 gun onla konusuyor falan filan.Bunlar sadece itiraf ettigi seyler.Ve o adam beni hep pisman etmistir.Ayrildiktan sonra numarasini isteyen kizlar oldugunu verdigini fakat bi kac merabadan oteye gecmedigini falan anlatti.Guven bi iliskinin diregidir bana gore.Olmayinca olmuyor.
Kusura bakma uzun yazdim sadece icimi dokmeye ihtiyacim vardi

Son düzenleme:
Size hic yanlisi olmadigini sevuyeli sevgili bir iliskiniz oldugunu soyluyorsunuz ama begnilerde kim var kim yok diye bakacak kadar kuskucu ve takintilisiniz inanilmaz tezat var guven olsa bakilacak birsey degil bu ben yapmam en azindan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…