- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Asıl önemli nokta yazdığım ilk iki madde canım benceX diye kaydetti demedim ki olay facebook'ta oluyor telefon numarası yok ben x diye kızın ismini yazmak istemediğimden öyle yazdım
E tamam ben de diyorum ki messengerdan yazmış kıza ben öğrenince böyle böyle kız arkadaşım yanlış anladı diye screenshot almış kızın profili görünüyor telefon mesajı değilAsıl önemli nokta yazdığım ilk iki madde canım bence
Ay pardon canım mesenger kısmı kaçmış gözümden hincini benden çıkarmaE tamam ben de diyorum ki messengerdan yazmış kıza ben öğrenince böyle böyle kız arkadaşım yanlış anladı diye screenshot almış kızın profili görünüyor telefon mesajı değil
Kusura bakmayın ters konuştuysam gerginim şuan gerçektenAy pardon canım mesenger kısmı kaçmış gözümden hincini benden çıkarma
Yinede güvenme sen konuştukları şey sohbet konusu sonuçta bunun ileriside gelebilirdi gormseseydin herkes sevgili olmadan ortak nokta bulup konuşmaya çalışır bunu biliyoruz
Bir açılım yapmaya çalışmış ama elinde patlamis erkek arkadasinin
Ayrıl mı diyorsunuz yani tavrınız net olsun derkenTaviz tavizi doğurur. Tavrınız sert ve net olsun. Arkası kesilmiyor çünkü. Kendi ilişkimden biliyorum. İkincisinde affınızdan yüz bulup haklıyken haksız duruma bile düşürür sizi eğer görmezden gelirseniz.
Bir de kız güvenilir kişi sanki teyit ediyorum falan demiş.. hayatımda bi kere görmemişim seni birbirinizin açığını örtmediğinizi nerden bileyim..Bilmiyorum neye karar verirsiniz ama bana göre adam güvenilirliğini kaybetmiş.
Gideceği yer hakkında bilgi almak istemiş bilmemne ne münasebet yani? Yok muymuş aynı bölgede çalışan erkek öğretmen, polis, asker?
Gittiğinde yüzyüze görüşme ihtimalleri de yüksekti bence. Kız da saçmalamış, kız arkadaşın hassas davranmış falan diye, millet amma da geniş arkadaş!
Aynen öyle kıza demiş bir de teyit ediyor musun doğruları söyle kız da öyle yazmışBir de kız güvenilir kişi sanki teyit ediyorum falan demiş.. hayatımda bi kere görmemişim seni birbirinizin açığını örtmediğinizi nerden bileyim..
Aynen öyle bir de sevgilisi var fotoğraflarımız var kız sanki görmedi mi tabiki görmüştür egosu okşanmıştır sevgilim hatalı kız da ondan az değilİnandırıcı değil. Bayana attığı bir önceki mesajları bilemezsiniz. Belki de "bana söyle söyle mesaj atar misin" yazmistir.
Tanımadığı erkekle sosyal hesaptan görüşen bayanları da anlayamıyorum ayrıca. Egolari çok mu tatmin oluyor acaba.
Güvenmediğin adamla devam etme derim.. böyleleri internet ortamı veya gerçek hayat hiç fark etmez bulduğunu ayartmaya çalışıyor.. kendini tüketeceğine bırak kendi başını yesin :)))Aynen öyle kıza demiş bir de teyit ediyor musun doğruları söyle kız da öyle yazmış
Of cidden çok çirkin bi durum ya hiç tanımadığım bir kıza küçük düşürdü beni
Bu erkeklerin yarisindan çoğu gerizekali.
En basiti internette oyun oynarken hemen mesaj atıyorlar,naber,nerden,merhaba,isim nedir, bekarmisin. Yas kaç?
Diyorum bende bekarsam evlencezmi,yasim kucukse nufusami gecircen,eger hic biri değilse muhtarliga adaymisin? Sadece merakmis çoğunun ki,
O yüzden oyun oynicaksam önce sohbet bolumunu engelliyorum.
Nerde gerksizlik var bunlarda, ne diye sirf o bolgede diye eklemistir bence hoslanmasina tanimasina gerek yok.ama yinede itici bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?