- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
- Konu Sahibi castleinthesnow
Evet, bence ayrılın..Ayrıl mı diyorsunuz yani tavrınız net olsun derken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, bence ayrılın..Ayrıl mı diyorsunuz yani tavrınız net olsun derken
Önemli değil canım benim anliyorum seni benim ex de benzerdiKusura bakmayın ters konuştuysam gerginim şuan gerçekten
Evet öyle olmuş çok sinirliyim ya cidden
Ben cok büyük tepki verdim ağır şeyler söyledim boynuz yiyecekmişim az daha sen güvenilmezsin güvenmiyorum sana ilişkinin içine ettin bilmem ne saydım baya bir anlamıştır ciddiyetini artıkÖnemli değil canım benim anliyorum seni benim ex de benzerdi
Tavsiyem affediceksen bile çok uzun süre süründur vazgecebilecegini düşünsün
Yoksa arkası gelir o yada baskasiyla sen gözünde kiymetsizlesirsin. Buna verdiğin tepkinin buyuklugu önemli gercekten
tamamen saçmalık birbirlerini ekleyip konuşmaları başka kimse yokmuymuş yardım edicek o bayana ve madem yardım etmek istiyor neden saklı gizli sizinle paylaşabilirdi.güvenim kalmazdı açıkcası.Dün çok garip bir gün geçirdim. Erkek arkadaşımla buluştum şu sıralar ruhsal açıdan garip şeyler hissediyorum, anlattım çok destek oldu her zaman yanımda oldu uzaktayken her zaman arar, mesaj atar, yanyanayken de öyle ilgili, ilişkimiz 1 seneye yaklaştı bana bir yanlışını görmedim. Seviyeli, saygılı, sevgili bir ilişkimiz vardı.
Her neyse, erkek arkadaşım 10 gün önce bir fotoğraf koymuştu ben de her zaman beğenilerine bakarım hiç aşina olmadığım bir kız gördüm ne alaka dedim girdim baktım doğu bölgesinde yaşıyor, öğretmenlik yapıyor. Nerden tanıyor ki bunu dedim. Bir gariplik olduğunu hissettim açıkçası.
Dün buluştuk çok güzel bir gün geçirdik güldük eğlendik , sonra aklıma geldi senin beğenilerinde birini gördüm kim ki o dedim, hafif gülerek öğretmen o ya falan dedi nerden tanıyosun dedim cevap veremiyo ama sırıtıyo bir yandan ,ver şu telefonunu dedim. Hayır bakma dedi ver şunu dedim 2-3 kez direttikten sonra aldım messengerına baktım kıza mesaj atmış ismiyle x? Diye kız da cevap vermiş, benimki de bayramını kutlamış bu ne dedim.
Kim bu dedim, kız doğuda yaşadığı için eklemiş, polis olucak, o bölgeyi merak ettim öğretmenleri öldürüyorlardı merak ettim başka bir şey konuşmadım dedi. Ben ayrılıyorum senden dedim bir sürü şey söyledim. Gittim yanından. Sonra kıza mesaj atmış bana screenshotları gönderdi, kız arkadaşım yanlış anladı eski konuşmalar varsa atar mısın çok önemli diye.. Biz akşam ayrıldıktan sonra whatsapptan yolluyor bana.
O kız da sen bana zaten sadece o bölgeyi sordun başka hiçbir şey konuşmamıştık kız arkadaşın hassas davranmış bizim aramızda zaten öyle bir şey olamaz ben şu yaştayım başka hiçbir şey konuşmadık teyit ediyorum falan filan yazmış .
Şuan kendimi çok garip hissediyorum ne yapıcağımı bilemiyorum akşam da konuştuk kendisiyle özür diledi defalarca evet yanlış bir şeydi yaptığım haklısın asla olmayacak dedi. Bilmiyorum ben mi abartıyorum diyorum bazen bazen iyi yaptım diyorum aklım çok karışık
Ben her şeyi yanlış anlıyormuşum görsem yine yanlış anlarım diye söylemeniş silmiştamamen saçmalık birbirlerini ekleyip konuşmaları başka kimse yokmuymuş yardım edicek o bayana ve madem yardım etmek istiyor neden saklı gizli sizinle paylaşabilirdi.güvenim kalmazdı açıkcası.
Hay ağzını öpeyimNedne hiç yanlışlıkla bir erkekle komuşmazlar ben de bunu anlamıyprum. Madem çok masum niyetlerin var hiç mi hemcinsin yok merak ettiğin konuları sorabileceğin?
Yok yanıma çağırıcam barışmak için değil yüzleşmek içinbence kesinlikle temkinli davranmışsın sewıyorsan paylasamaz ve kabullenemez kadınlar messengerdan geri kalan mesajları silmiş olabilir messenger veya face ile kalma e posta adresinde eski mesajlarda duruyordur messengerdan silsw bile orda orda vardr e postasını ve sifresını ogren sakın ona deme ama ordanda sıler yoksa yanndayken telini al o lavobaya gttgnde gr sifre unuttuma tıkla ve numara gir tele bi sifre gelir onubla giris yapabilirsin
Yok illa hotmail olması gerekmiyor benim başka uzantılı meselayani hotmail tam olarak bilgidendireyim.
Çok sağol canım bu email işi aklıma gelmemişti teşekkür ederim barışmayı düşünmüyorım ama gerçekten ne derece doğru söyledi bilmek istiyorumNe kadar mesaj varsa tamamına bakcaksın. İnsallah hersey ıstedgın gbı olur