- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Aynı tepkiyi verirdim dediHmmm. Aynı şeyi sen yapsaydın peki? Doğudaki mağdur bir erkek öğretmenin halini hatrını sorsaydın bayramlaşsaydın falan?
İnstagram degil facebooktan beğenmiş o da kızınkini beşenmiş zatenPeki neden instagramdan de begeniyor? Yani bunlarin bi muhabbetleri goygoyları olmuş belli, sonra is instagramda fotograf begenmeye kadar gitmis. Madem sordun bitti ne diye devam ediyorsun instagram foto begenmek falan.
Erkek arkadasin da girip onun fotoğraflarını begenmistir ben sana söyliyim.
Aldatma yok ama aldatmaya meyilli oldugu ortaya çıktı işte.
Durup dururken ilişkilerini baltalamaya bayılıyorlar erkekler. Al sana ömür boyu şüphe. Potansiyel var sevgilinde.Aynı tepkiyi verirdim dedi
İnstagram degil facebooktan beğenmiş o da kızınkini beşenmiş zaten
Sen sorduğunda durustce anlatsaydi belki ikna edici olabilirdi ama siritmasi saklamaya çalışması şüpheli davranış.. doğuya bittiğinde heyecan arıyor sanırım boş kalmak istemiyor orda.. şimdi sadece aklından geçirdi belki ama polis olup doğuya atandığında kesinlikle seni aldatacak görünen köy kılavuz istemez...
Evet öyle muhtemelenNeden begenmis peki?
Sordun bilgi aldın tamam ne diye uzatiyor hala fotograf begenmek bayram kutlamak falan..
Erkek arkqdasn sendne baska bir sehre gittiginde uslu durmycak sana söyliyim. Doğu bilmem ne degil olay. Sen gormeseydin ne olacakms sordun mu?
Evet öyle muhtemelen
Sadece bayram mesajı attım başka bir şey mi yazmışım gördün işte dedi ondan sonra yazmamış evet ama işte ..Sordun mu peki görmeseydim ne olacakti konusmaya devam mı edecektin diye
Sadece bayram mesajı attım başka bir şey mi yazmışım gördün işte dedi ondan sonra yazmamış evet ama işte ..
Bi kere affedildimi sonrasi gelir. Maalesef cok pis bir huy bu icinde varsa yapmaya devam eder
HaklısınızAyrıl. Ada'm güvenilir değil işte belli. İllaki tam takım boynuz yemeyi beklemeye lüzum yok. Daha güvenilir birini bulmaya çalış.
Aynen öyle güvenim o kadar kırıldı ki ben herkese onun hakkında efendi dürüst güvenilir diye bahsediyordum dediğiniz şey benim de aklımdan geçti kıza böyle böyle de demiş olabilirErkek arkadaşınız saygısızlığın dibini yapmayı başarmış. Güven durumunuz şu an nasıl bilinmez ama güveninizi kırdığı aşikar. Telefonunu istediğiniz anda anında verebilirdi size. "Bak aşkım bir şey yok.." deyip içinizi rahatlatabilirdi. Fakat "Hayır bakma" demesi herşeyi ele veriyor.
Belki erkek arkadaşınız kıza mesaj atıp "Bana şöyle böyle der misin kız arkadaşımın yanlış anlamaması" için birşeyler demiş olabilir. Özellikle bir erkeğin hayatında bir kız varken bir başka kıza hele sosyal medyadan biriyse mesaj atması kadar saçma bir durum yok. Her ne olursa olsun bu davranışı sergilememesi gerekirdi. Fakat hareketleri davranışları gerçekten şüphelendirici ki artık şu dakika dan sonra çok güven sorunu çekeceğinizi düşünüyorum.
Ben de ayrılıcam şu saatten sonra eskisi gibi olabileceğimi düşünmüyorumDışarı açılma atağında bulunmuş sanırım. Güvenini yitirmiş olurdu benim için guvenemezdim, ayrılırdım.
Aldatmadir bu diyemem ama insanda kuşku uyandırıyor. Polismis kendisi hiç mi sorabilecegi kimse yok, onu bırak gruplar var çok rahat her şeyi öğrenebilir. Hiç tanımadığı bir kadını sosyal medyadan neden eklersin ki. Benim için bahanesi yok, ilgisini çekmiş olabilir ve bu kuşku ile de hayatımı zehir edemem. seni ileride ne mutlu edecekse onu yap bence.Ben de ayrılıcam şu saatten sonra eskisi gibi olabileceğimi düşünmüyorum
Ben de öyle dedim zaten başka adam mı kalmadı diye soracak neymiş yaşadığı yer hakkari yazıyormuş gönderileri de normal görünüyomuş dikkatini çekmiş orası karışıkken nasıl böyle normal görünüyo diye eklemiş sormuş falanAldatmadir bu diyemem ama insanda kuşku uyandırıyor. Polismis kendisi hiç mi sorabilecegi kimse yok, onu bırak gruplar var çok rahat her şeyi öğrenebilir. Hiç tanımadığı bir kadını sosyal medyadan neden eklersin ki. Benim için bahanesi yok, ilgisini çekmiş olabilir ve bu kuşku ile de hayatımı zehir edemem. seni ileride ne mutlu edecekse onu yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?