- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Evet öyle dedim o zaman erkekleri ekleyip neden sormadın dedim, bilmiyorum haklısın gerçekten hiçbir şey diyemiyorum nerden gördüm bilmiyorum falan diyo özür diliyorNedne hiç yanlışlıkla bir erkekle komuşmazlar ben de bunu anlamıyprum. Madem çok masum niyetlerin var hiç mi hemcinsin yok merak ettiğin konuları sorabileceğin?
Hayır daha önceden konuşmuş zatenKadınlar ve erkeklerin konuşması benim açıdan gayet normal .
Ama erkek arkadaşının sırıtması falan , ayrıca tanımadığı kişilerle x yazıp pat diye muhabbete gitmesi garip .
Bayram mesajı ne alaka peki?Evet öyle dedim o zaman erkekleri ekleyip neden sormadın dedim, bilmiyorum haklısın gerçekten hiçbir şey diyemiyorum nerden gördüm bilmiyorum falan diyo özür diliyor
Yok oraya gitmiyor sadece mesleğe başlayacak oraya gitmiyor ve evet bence de kıza ayrı sinir oldum hassas olup olmadığına sen mi karar vereceksin allah allah ya! Tuhaf insanlar gerçektenBilmiyorum beye karar verirsiniz ama bana göre adam güvenilirliğini kaybetmiş.
Gideceği yer hakkında bilgi almak istemiş bilmemne ne münasebet yani? Yok muymuş aynı bölgede çalışan erkek öğretmen, polis, asker?
Gittiğinde yüzyüze görüşme ihtimalleri de yüksekti bence. Kız da saçmalamış, kız arkadaşın hassas davranmış falan diye, millet amma da geniş arkadaş!
Onu da sordum irrite oldum konuştun bitti o zaman ne mesajı diyorum kutladım işte başka bir şey yazmadım gördün sen de dedi Şuan karar aşamasındayım zaten kafam karışıkBayram mesajı ne alaka peki?
Yani düpedüz bir aldatma denebilecek bir şey yok aslında ama çok nahoş bir durum.
Gitmeyeceği yer hakkında bilgi almak istemiş yani? Bu daha da saçma değil mi?Yok oraya gitmiyor sadece mesleğe başlayacak oraya gitmiyor ve evet bence de kıza ayrı sinir oldum hassas olup olmadığına sen mi karar vereceksin allah allah ya! Tuhaf insanlar gerçekten
Kız öyle güzel bi tip değildi açıkçası ben daha güzelimGitmeyeceği yer hakkında bilgi almak istemiş yani? Bu daha da saçma değil mi?
Bence de sevgilin kızı gördü beğendi muhabbet etmek için de bahane buldu. Basbaya yazışmışlar.
Erkeklerin ne midesiz olduğunu bilmiyor olamazsın. Güzel olmak aldatılmamayı sağlamıyor malesef burdaki konularda da okuyorsundur.Kız öyle güzel bi tip değildi açıkçası ben daha güzelimHani görüp beğenip ekleyecek tiplerden de değildir ama işte kafa karıştırıcı bilmiyorum
Her şeyi yanlış anladığın için görip yine yanlış anlayacaksın diye söylemedim sildim diyor falan filan işte bilmiyorumBen bahane olarak gördüm. Oraya gitmiyorsun neyini soruyorsun? Sözlüklere baksa bile o bilgi ona yeterdi. Sonrasında bayram kutlaması falan. Yaptığında bir hata görmese mesajları da silmezdi ayrıca. Siz görmeseniz devam ederdi bence konuşmaları.
Elbette öyle güzellik yetmiyor haklısınız ama özgüvensiz değilim o sebeple size demedim kız güzel ondan ekledi diye öyle düşünmedim yani ,ama o beğenmiş de olabilir tabi kafam karışık şu an zaten ne düşünceğimi bilemiyorumErkeklerin ne midesiz olduğunu bilmiyor olamazsın. Güzel olmak aldatılmamayı sağlamıyor malesef burdaki konularda da okuyorsundur.
Hmmm. Aynı şeyi sen yapsaydın peki? Doğudaki mağdur bir erkek öğretmenin halini hatrını sorsaydın bayramlaşsaydın falan?Her şeyi yanlış anladığın için görip yine yanlış anlayacaksın diye söylemedim sildim diyor falan filan işte bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?