• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınıza gelen en büyük hayat sınavı?

Bebeğine acil şifalar diliyorum ins sağlığına kavuşur
Bundan 5 yıl önceydi hayatımın sınavı bilmiyorum belki daha büyük imtihanın olur bu saatten sonra

Ama bu zamana kadar en büyük sınav ve aldığım en büyük derdi rabbim bı daha yasatmasin dersimi aldım ins kimsenin başına vermez rabbim
Sevdiği kuluna verir dert bu dünyadan çektirir sabır edersen mulafaatin büyük olur

Güzel melegıne sifalar dilerim inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Ben evlendiğimden beri maddiyatla sınanıyorum bazen bu şukür sebebim bile olabiliyor

Neden ben diyerek isyan dolu yıllar geçirdim insanların yaşantıları rahat ve lüksleri hep gözüme battı ama hammışım tum o duygularla pişmişim

Üzerime bir sükunet ağırlık geldi hamd olsun sukurler olsun mevlam dedim kendimden iyilere bakmaktansa hep daha kotulere baktim ne şanslıymışim meger dedim

Yani anlayacağın hayat bitene kadar sınav devam ediyor kazanmışız kaybetmişiz bence cok muhim degil muhim olan o sınav icerisindeyken nasil tavir aldigimiz

Bebeğine acil şifa diliyorum, umarım tez zamanda iyileşir.

Sınava gelince, benim sınavlarım hiç bitmedi ve görünüşe göre de bitmeyecek... Derdi veren dermanı da verir derler, yuvarlanıp gidiyoruz işte...

Oncelikle Allah şafi ismi ile şifa versin bebeginize..

Hayat kendi basina bir sinav zaten imtihan dunyasi, basiniza gelenler icin sakin isyan etmeyin tevekkul edip dualara siginin.. Allah daha baska dertler vermesin beterin beteri var yipratmayin kendinizi hicbirimizin hayati dort dortluk degil

öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum bebeğinize,
soruya gelince, tanıdığım en kötü insanlar bu dünyada sefa içinde yaşayıp çok da temiz ölüyorlar (en bariz örneği david rockefeller mesela, adam dünyanın içine etti ama 100 yıl krallar gibi yaşadı)
aynı şekilde melek gibi olup, melek gibi huzurla yaşayıp ölenler de var.
dolayısıyla her iki görüşe de katılmıyorum.
Ölümden sonrasıda var. Imtihandi ve bence geçemedi beceremedi içine ettide gitti. InsAllah yaptıklarının acısını cekiyordur

Hayattaki en buyuk sinavim ,babamim rahatsizligini ogrenmek icin gittigimde dr.un "tum sevdikleriyle gorussun son gunlerini rahat gecirsin,en fazla dort haftasi var" dedigi andi,insLlah da en buyuk sinavim o olur omrumce

Acil sifalar dilerim. Sinav hep var. Herkes icin var. Tecrube sahibi nasil olurduk baska turlu.
Bebeginize cok gecmis olsun. Tez zamanda sagligina kavusmasini dilerim.

Ölümden sonrasıda var. Imtihandi ve bence geçemedi beceremedi içine ettide gitti. InsAllah yaptıklarının acısını cekiyordur
İnşallah kardeşim. Ben onun hayatını mahvetmeyi çokta güzel bilirdim bunun bedelini odetirdim elimde çok imkan vardı. Ama yapmadım allahtan korktum. Benim öcümü allah alsın istedim. İnanıyorum ki Rabbim cezasını verecek ona ve ailesine

Allah yavrunuza acil şifalar versin. Kayınvalideniz de ağır sacmalamıs , insan kendi torununun hastalığını nasıl kendine bağlar pes, Allah akıl fikir versin.

İmtihan dünyası, sonuçta buraya rahat yaşamak için gelmedik, ama Allah insana kaldıramayacağı yük vermezmiş. Bir arkadasım demişti, bişeyi yaşamadan, olursa diye düşününce daha çok korkar insan, ama yaşarken daha metanetli olunuyor, çünkü Allah sabrını da veriyor diye. Sizinde dayanma gücünüzü sabrınızı arttırsın ve tez vakitte bebeğinize şifa versin inşallah .

bende en başta kendi anne babamla sınanıyorum artı başka başka pek çok dert var daha, yinede şükür bugünümüze. Allah bugünleri aratmasın.

Bence su dünyada en büyük sınav evlat acısı, Allah kimseye vermesin ..

Bizim gunahlarimizin bedelini neden bebeklerimiz odesin ki? Onun gunahi ne? Esim in annesi donup bana oyle dedi bizle iyi olki cocuk iyi olsun... Bu mu yani bedel odemek? Baskalariyla olan iliskilerimiz mi belirliyor hayat akisimizi

İnsanların yazdığı kanunlarda bile suç bireyseldir diye yazarken insanüstü bir düzende sizin suçunuzu bebeğinizin çekmesi mümkün mü? Kayınvalideler bunun için var zaten en yanlış zamanda en yanlış şeyi söylesinler anca. Metanetli olun. Umarım tez zamanda iyi olur yavrunuz. Size iyi gelen neyse onu yapın, dua edin, yürüyüş yapın. Geçmiş olsun tekrar.

Insan olmanin geregi bence hayatta sinavlarla karsilasmak.sonunda ya bi guzellik yada bi azap olucaksa bunun bi bedeli olmali degilmi ki.unuttugunuz bi insani hic arayip sorarmisiniz.oyle dusunmek lazim bizi unutmayan biri var.o oyle adil ki kuluna senin icin bu dunyada cekmen daha hayirli cunki diger tarafta daha zor.tmm uzuleceksin ama yaptigin hatanin bi bedeli olmasa adalet olmazdi diyor.hem soyle bi dusunmekte lazim hersey herzaman yolunda gitseydide aman cok sikici derdik.bizden kotu durumda olanlar hiccc aklimiza bile gelmezdi.kisacasi bizi bizden cok dusunen hic ama hic unutmayan gucu herseye yettigi yetecegi halde secim hakkini bize birakan bi rab var...

Ben başımıza gelenlerin günahlarımızın bedeli olduğunu dinliyorum hocalardan ALLAH cc ahirete günahsız gitmemiz için derdi sıkıntıyı günahlarımızın bedelini burada çıkarttırıyo. ALLAH acil şifa versin yavrunuza Fatiha suresi ne niyetle okunursa o oluyo ve nir isteğin olması için bir sıkıntının gitmesi için günde 41 kez Fatiya suresini okuyun

Hayatta herkesin sinavlari vardir. Allah sabir ve sifa versin.
Benim en buyuk sinavim babam malesef. Trilyonluk 20 tane evi milyarlarca kira geliri varken ogrenci kizlarini adeta aç bırakan adam... harclik vermemek pahali kiyafetler almamak degil bahsettigim. Ekmek parasi... okula minibus parasi...
Neyse okul bir sekilde bitti. Bizde isler yoluna girdi. Suan kendisi yalnizliktan muzdarip.

Ben başımıza gelenlerin günahlarımızın bedeli olduğunu dinliyorum hocalardan ALLAH cc ahirete günahsız gitmemiz için derdi sıkıntıyı günahlarımızın bedelini burada çıkarttırıyo. ALLAH acil şifa versin yavrunuza Fatiha suresi ne niyetle okunursa o oluyo ve nir isteğin olması için bir sıkıntının gitmesi için günde 41 kez Fatiya suresini okuyun

Şu hocalara hastayım yeminle.
Böyle bir şeye asla inanmıyorum.
Bunlarla aynı dinden olduğumdan da şüphe ediyorum.

Bebegim dogdugu an aglamadi dogumhanede zaman durdu herkes birbirine bakiyor ama hickimse konusmuyor hareket etmiyordu.benim sinavim o 15 saniyeydi bence.bebeginizin sagligina kavusmasi dilegi ile

çok geçmiş olsun...
Allah yar ve yardımcınız olsun....

Diğer sorularınız ise çok derin konular... sakın bunları düşünerek, varsa sizde bir şey sakın kendinizi ya da bir başkasını suçlamayın.
bu sizi daha zor bir psikolojiye sokar...

sadece çocuğunuz için dua edin, yeter...

Sevgiler...

Back