Basımızdan gecen, duydugumuz esrarengiz ve gerilimli olaylar

Her insana nasip olmaz böyle güzellikler şaşırtıcı ama dedeniz sizi görmek istemis sanirim :)

Annemde bi kere dedemi görmüş öyle öldükten sonra. Belden aşağısı yokmuş. Ucarak üstüne doğru gelmiş. Annem korkudan gözlerin kapamış açınca yok olmuş

Tuyler diken :)
Boyle guzel paranormal seyleri severim :)

Her insana nasip olmaz böyle güzellikler şaşırtıcı ama dedeniz sizi görmek istemis sanirim :)
Gerçekten de çok severdik birbirimizi Karşısında gerçekten kimseyi konuşiturmazdı, dediğim dedik biriydi. Hep onun kuralları vardı vs ama o kuralları tek be yıkabilirdim ve bir tek bana her şey serbestti. Bir sürü torunu vardı ama ben onun için hep ayrıydım ve hayatım diğer kuzenlerimi korumakla geçerdi Ne zaman onlar dedemin kızacağı bir şey yapsa ve fırça yeseler ben atlardım konuyu bile bilmeden ben yaptım derdim... ha tamam o zaman derdi Sanırım o da gerçekten görmek istemiş ben çok üzülmüştüm çünkü...

Allah rahmet eylesin dedenize :)

Canım ben bunu sürekli yasıyorum ya. Hep birşeyi oraya koydum biliyorum diyorum ama saatlerce göremiyorum. En son pes ediyorum saatler sonra bi bakıyorum orda. Sanki biri saklıyıp dalga geçiyor gibi

Ilginc...iyilik yapiyorlar aslinda
Zarar vermedigi sekilde geldigi zaman

Aa aklima geldi ...
bu kis bir arkadasimi butun gece ruyamda sayikladim
ruyamda paso ismini sayikliyorum bagrarak cagrarak
sabah uyandigimda
butun gece seni cagirdim ruyamda len dedim....
arkadsta bir sessizlik....
en sonunda dedi ki ben tv izliyordum ikide bir ismim zikredildi dedi ...tirsa tirsa bir hal oldum ya dedi

En güzeli Allah'a sığınmak. Gelen her şey ondan. Ona güvenin bir şeycik olmaz. Herkesten,her şeyden her dertten büyük Allah var. Unutmayın ki insanları bu varlıklardan üstün yaratmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…