Cok ilginç ya, ya bazen sözlüm onun da boyle takıntıları var, ben kimseye boyle Asık olmadım der, sen bana Büyü mu yaptırdın kendimi seninle alakalı kararlarda kontrol edemiyorum falan der cok zoruma gidiyor. Normalinde benimle asla birlikte olamazmış yada benim gibi biri ile evlilik kararı alamazmış cunku benim Tarzım ona kesinlikle uygun degil mis. Tarz derken onunla tanıştığımda ki yasam Tarzım ve geçmişimde iliskiler yasamış olmam. Sürekli içinde bana Kars'ı bir Şüphe var ki benim en Korktuğum şeylerdir Büyü vb seyler.
Vet ben sirkeli suyu bedenime sacima da kullanirimEvi sirkeli suyla silmek cok önemli sadece büyü degil nazar içinde birebir.
aynen banada öyle geliyor:) ya bu gerçekti gercekten bence Alıp saklıyorlar sonra geri koyuyorlar bi nevi dalga Geçme korkutma gibi
Dun gece bende bir ruya gordum...Dün gece de gördüğüm bi rüya çıktı bugün aslında. Ama günlük bişey olduğu için pek de önemsemedim. Bi hasta geliyo,yağ bezesini çıkartıyorum,iltihaplı falan,patlıyo,üstüme başıma.sabah polikliniğe gittim. Aynen bi hasta geldi,uğraşıyorum yağ bezesiyle,aynen rüyamdaki gibi pöff diye patlayıverdi üstüme..
Bir tane de kendi basimdan gecen olayi anlatayim..Bir onceki yorumumda da yazmistim. Kardesim 1bucuk yil once vefat etti. Bu olayi yasadigim da daha cok tazeydi vefati 2 aylikti sanirim. Otobus duraginda oturmus otobusu bekliyordum, hava cok sicakti yaz mevsimi. Kulagimda kulakliklar var, sakin birseyler dinliyorum , kardesimi dusunuyorum hem de agliyorum. Birden yanimda 9 10 yaslarinda bir cocuk belirdi. Yani muhtemelen yurudu geldi - sanirim- ama ben hic farketmedim. Ben cocuk yanima oturana kadar farketmedim. Merhaba! hava cok sicak degil mi dedi bana. Döndüm baktim donakaldim sonra. Cocuk kardesimin cocukluk halinin aynisiydi. Hafif tombulca, esmer tenli, siyah sacli, siyah cekik gozlu. Cocugun sorusuna cevap veremedim, hala oylece cocuga bakiyorum. Oyle birsey ki konusmasi, bakislari, gulusu, guldugunde kaybolan gozleri, hareketli ayni kardesim. Sonra kekeleyerek evet hava cok sicak diyebildim. Gulumseyerek bana bakti tekrar. Ustundeki ince ceketini cikartti, spor cantasini da yanina koydu. Kardesimde o yaslarda futbola giderdi. Kendisi de futboldan geliyor gibiydi, saclari terli terliydi. O sicakligi, hissettiklerimi tarif etmem imkansiz. Oyle yakin hissettim ki cocugu kendime, cocuk yanlis anlamasa sarilacaktim o derece. Sonra konusmasina devam etti. Sevmiyorum sicaklari, yagmur yagsa keske dedi. Kardesimde cok sevmezdi sicaklari. Haftaya yagmur geliyormus galiba, artik mutlu olursun dedim. Olurum belki dedi biraz durgun bir sekilde. Sonra ayaga kalkti, benimde otobusum geldi, gitme vakti dedi. Hala oylece bakiyorum, oturdugum yerden kalktim. Bir otobuse bir cocuga bakiyorum. Cantasini felan toparladi, iyi gunler dilerim, sohbet icin tesekkur ederim, saglicakla kalin dedi. Ben de ne demek ben tesekkur ederim, cok iyi geldi dedim. Saniyelik bir olay sag tarafima baktim. Geri döndügümde cocuk yoktu. Hangi ara otobuse bindi, hangi ara yanimdan uzaklasti aklim almiyor hala. Saniyede isinlanip uzaklasti sanki. Yanimdan gecen tum otobuslerin icine baktim, yoktu hicbirinde yoktu.
Bildigim o gun, kardesimin vefatindan sonra ilk defa kalbimde bir sicaklik hissetmistim. Cok tanidik, cok yakinimdaydi sanki kardesim. Hala olayin ne oldugunu anlamamakla birlikte , aklima geldikce mutlu olurum..
tüylerim diken diken oldu , gözlerim doldu okurken.Bir tane de kendi basimdan gecen olayi anlatayim..Bir onceki yorumumda da yazmistim. Kardesim 1bucuk yil once vefat etti. Bu olayi yasadigim da daha cok tazeydi vefati 2 aylikti sanirim. Otobus duraginda oturmus otobusu bekliyordum, hava cok sicakti yaz mevsimi. Kulagimda kulakliklar var, sakin birseyler dinliyorum , kardesimi dusunuyorum hem de agliyorum. Birden yanimda 9 10 yaslarinda bir cocuk belirdi. Yani muhtemelen yurudu geldi - sanirim- ama ben hic farketmedim. Ben cocuk yanima oturana kadar farketmedim. Merhaba! hava cok sicak degil mi dedi bana. Döndüm baktim donakaldim sonra. Cocuk kardesimin cocukluk halinin aynisiydi. Hafif tombulca, esmer tenli, siyah sacli, siyah cekik gozlu. Cocugun sorusuna cevap veremedim, hala oylece cocuga bakiyorum. Oyle birsey ki konusmasi, bakislari, gulusu, guldugunde kaybolan gozleri, hareketli ayni kardesim. Sonra kekeleyerek evet hava cok sicak diyebildim. Gulumseyerek bana bakti tekrar. Ustundeki ince ceketini cikartti, spor cantasini da yanina koydu. Kardesimde o yaslarda futbola giderdi. Kendisi de futboldan geliyor gibiydi, saclari terli terliydi. O sicakligi, hissettiklerimi tarif etmem imkansiz. Oyle yakin hissettim ki cocugu kendime, cocuk yanlis anlamasa sarilacaktim o derece. Sonra konusmasina devam etti. Sevmiyorum sicaklari, yagmur yagsa keske dedi. Kardesimde cok sevmezdi sicaklari. Haftaya yagmur geliyormus galiba, artik mutlu olursun dedim. Olurum belki dedi biraz durgun bir sekilde. Sonra ayaga kalkti, benimde otobusum geldi, gitme vakti dedi. Hala oylece bakiyorum, oturdugum yerden kalktim. Bir otobuse bir cocuga bakiyorum. Cantasini felan toparladi, iyi gunler dilerim, sohbet icin tesekkur ederim, saglicakla kalin dedi. Ben de ne demek ben tesekkur ederim, cok iyi geldi dedim. Saniyelik bir olay sag tarafima baktim. Geri döndügümde cocuk yoktu. Hangi ara otobuse bindi, hangi ara yanimdan uzaklasti aklim almiyor hala. Saniyede isinlanip uzaklasti sanki. Yanimdan gecen tum otobuslerin icine baktim, yoktu hicbirinde yoktu.
Bildigim o gun, kardesimin vefatindan sonra ilk defa kalbimde bir sicaklik hissetmistim. Cok tanidik, cok yakinimdaydi sanki kardesim. Hala olayin ne oldugunu anlamamakla birlikte , aklima geldikce mutlu olurum..
Handete ben bu yüzden artık rüya gormektn korkuyorum :)
Hayırdır insallahDun gece bende bir ruya gordum...
Resmen bana biseyler soylendi....dogruysa tabi...
Esimde buyu falan olaylari varmis ....Hayırdır insallah
Şuanda evde eşim var, bi de geneyim diye bana bakmaya gelen kayınvalidem ama okuyup okuyup turstığım için evin tüm lambaları açık. Onlar söndürüyo, ben gönderip açtırıyorum tekrar. Bence benim gebelikten dolayı kafayı yediğimi düşünüyolar.
Esimde buyu falan olaylari varmis ....
Cok eskiden ogrenci zamanlarinda yapilmis....
cok zekiydi cunku...ve koy ortamina gore cok farkli bir cocuktu...
hatta da esim diyordu....univ de iken birden bana nolduysa salaga bagladim bildigim seyleri unuttum diyordu ki
o boyle olaylara inanmaz buyu vs...
sonra askere gitti ...bi donem kv de kaldim
illa hocaya gitcez dediler ....
hoca dedi ki evlilik haric adamin her seyine buyu yapilmis...
baba evine gelmesin
meslegini yapmasin
para kazanmasin yok olsun surunsun diye...
gercekten de onu tanidigimda inthar esiginde idi...
sonra evlendik vs.... ama donjp geri bakinca
evet kac yasinda adam ama dikis tutturamadi ....
dun gece de ruyamda bana bir kadin dedi ki
buyuyu babannesi yapmis haberin olsun
Oyle...nasil bir ego manyakligi icindelerBüyü yapanları aklım hiç almıyor ama bi de böyle eş dost akraba yaptı mı tümden garip geliyor.
Evet aslında dindar bi yaşantısı yok, ama inançlidir baya. Onunkisi kültürel yargılamalar falan. Halbuki kendimi Bambaşka bir insan Yaptım, ama onun büyüden kasti ciddi ciddi Büyü. Ayrıca o bana asık oldu ben ona asık olana kadar aylar geçti Buda kalbimi kazanmak icin cok Sabırlı davranmasından Kaynaklı. Ona farzedelim ki Büyü Yaptım, neden etkilenmedigim birine Büyü yapayım ki, önce sen bana asık oldun dedim.Aa ne ayıp aey. Ama bir mecaz vardır ya buyulenmek, beni buyuledin, buyuleyici guzellik vs. Belki iyi bi sey demeye calısıyodur:)
Bu arada bu konularda asırı takıntı hic guzel bi sey degil. Dini konularda da asırı hassasiyeti var mı nisanlının?
Amin canım cok sagolCanim bol bol dua et. Allah sevdiğin adama hidayet versin.
Yaptıklarını bulsunlar insallah.Oyle...nasil bir ego manyakligi icindeler
Cahiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?