Basımızdan gecen, duydugumuz esrarengiz ve gerilimli olaylar

Su buyu olayına bulasanları allah ıslah etsin ya

Cok enteresan muskaları kim yaptırmıs?
Bizden önceki evde oturanlara yapmışlar. O muskalari bi açtık adamın resmini çizmişler. Kırmızı kalem le arapça yazılar vardı sonra çamurlu bi muska vardı içinde kıl kemik kurt gibi değişik bisey ve ytak odasında ipli bi muska daha bulmuştuk ama ne amaçla yaptılar hiç bilmiyorum. Yaşadığımız şehirde bi büyüğümüz olmayınca hiç tanıdık kimse olmayınca kimseye sormadan açıp yakmistik. Ama başkasına yapılan muskalar bizi etkilemiş aylarca

Mevlitlerde akraba toplantılarında filan aslında yatak odayı kitlemek gerek bence. Zaten mahremiyet hemde ne gelirse akrabadan gelir. Bizzat kardeşim doğdugunda annem lohusa depresyonuma girmişti ve kucagına alıp emzirmiyordu bile. Kuzenim geldi anneme yardım etmeye koltugu çekti süpürmek icin poşete sarılmış muska bulmuştuk. Cami hocasına götürüncede bunu tersten yazmıslar gidin hocaya gösterin demişti. O tersten yazan kişi de bizzat babamın amcası. Allah ıslah etsin.

Ne ilginc olaylarin var....
Kalbin temizmis....:)
Hatta bu rüyalarım yüzünden komik bir şey de oldu Ben şimdi buradan açıkça yazamam ama herkesçe bilinen bir davada bilirkişi olarak görevlendirildim ve o sıralar aşırı baskılar vs vardı ve ben hep rüya görürdüm başımıza geleceklerle ilgili. Ne zaman rüya görsem savcıya anlatırdım bak bunlar bunlar oldu diye ve pat aynısını yaşardık Ne zaman ben yine rüya gördüm desem hep o da hayır olsun inşallah derdi (hani hep böyle denir ya?)... neyse ben gördükçe biz yaşıyoruz tabi, gazetelerde çarşaf çarşaf vs derken ben yine bi rüya gördüm ve her zamanki gibi ona ben yine rüya gördüm dedim... adam nasıl tırstıysa artık hayır olsun inşallah yerine tepki aynen şöyleydi; baktı suratıma dehşet içinde ve ha siiii....r dedi

Hic mi korkmuyor bu yapanlar anlamıyorum ki. Gecmis olsun cok. Sirkeli su iyi derler. Siz nasıl etkilendiniz muskadan? Huzursuzluk mu oldu?

Allah böyle şeyleri yapanları ıslah etsin.yemin ediyorum benim bu konuda tuylerim diken diken oluyor acayip irkiliyorum. Her serden korkmak gerek ama büyüden çok korkuyorum kimsenin başına vermesin Rabbim

Guzel bi ozellik mi kotu mu bilemedim ama ben cıldırırdım heralde. Allah kaldırabilene veriyor heralde bazı seyleri.

Hic mi korkmuyor bu yapanlar anlamıyorum ki. Gecmis olsun cok. Sirkeli su iyi derler. Siz nasıl etkilendiniz muskadan? Huzursuzluk mu oldu?
Benim eşim asker normalde nöbetleri olduğunda ben hiç yatak odasında yatamazdim. Şimdi sebebini anlıyorum ama o zaman eşim olmadan ytagimda yatamazdim koridorun ışığını acardim salona yastık battaniye getirip kendimi salona kitlerdim ve ışıldak açıp TV de açıp öyle uyurdum normalde hiç yapmadığını şeylerdir. Beň böyle etkilendim eşimi ise her gece korkuttular. Yukarda allah var o muskalari bulup yaktıktan sonra hiç öyle bisey olmadı esimin korkması gibi olaylar olmadi. Ve raabim onları bana rüyamda gösterdi.

Guzel bi ozellik mi kotu mu bilemedim ama ben cıldırırdım heralde. Allah kaldırabilene veriyor heralde bazı seyleri.
Daha çok gündelik yaşanacakları gördüğüm için hani beni olumsuz anlamda etkileyen bir şey olmadı ama beni korkutan aniden içime kel alaka bir şey doğduğunda işte o zaman korkarım çünkü tam da o an o yaşanıyordur Bazen de sadece içerisinde mesaj içeren rüyalar görürüm yani içinde gördüklerim bi anlam taşır ama ben kendimce yorumlayamadığımdan yaşadıkça anlarım...

Kızlar buyu demisken, benim ailem icin de cok derler size buyu yapılmıs diye. Her falda mutlaka cıkar, eskiden yapılmıs ama etkisi suruyor hala diye. Annem yeni evlendigi zamanlarda bulmus hatta muska. Cope atmıs bilmedigi icin. Ama bizim ailemizde gercekten hep bir sanssızlık, huzursuzluk, kucuk seyden olay cıkartma vardır. Cok zor sınavlardan gectik ailece. Yani simdi buna yapılabilecek bi sey var mıdır bilmiyorum

Ben de üniversite sınavına 2 kere giren şanssız nesildenim. Sınavdan 2 gün önce cuma gecesi rüyamda sınava bi türlü yetişemediğimi görüyorum,deli gibi çanalıyorum falan. Sonra kapıya ulaşıyorum,görevli almıyo beni içeri. 5 hafta sonra gel sen o zaman sınava gireceksin diyor. Ben cumartesi sabah uyanınca bunu herkese anlattım tabi. Sonra o akşam öğrendik ki sınav sorulrı çalınmış,sınav da 5 hafta sonraya ertelenmiş. Tüm arkadaşlarım bana sinir olmuştu tabi :)

Hiçbir fikrim yok genelde ya akarsuya yada denize atın derler. Bi hocay sorulmasinda fayda var. Gerçekten çok lanet bisey bu buyu. Geçenlerde oyle sine fal baktirdim sizin evde o şeyler bitmedi dedi şok oldum. Biz bulduklarimizi yakmistik artık yapılan kişiler etkisinden kurtuldu mu kurtulmadi mi hiç bilmiyorum. Ama hep onları dusundum hanımlar bizi böyle etkilediyse onlar neler çekti diye

Dün gece de gördüğüm bi rüya çıktı bugün aslında. Ama günlük bişey olduğu için pek de önemsemedim. Bi hasta geliyo,yağ bezesini çıkartıyorum,iltihaplı falan,patlıyo,üstüne başıma.sabah polikliniğe

Cok ilginç ya, ya bazen sözlüm onun da boyle takıntıları var, ben kimseye boyle Asık olmadım der, sen bana Büyü mu yaptırdın kendimi seninle alakalı kararlarda kontrol edemiyorum falan der cok zoruma gidiyor. Normalinde benimle asla birlikte olamazmış yada benim gibi biri ile evlilik kararı alamazmış cunku benim Tarzım ona kesinlikle uygun degil mis. Tarz derken onunla tanıştığımda ki yasam Tarzım ve geçmişimde iliskiler yasamış olmam. Sürekli içinde bana Kars'ı bir Şüphe var ki benim en Korktuğum şeylerdir Büyü vb seyler.

Dün gece de gördüğüm bi rüya çıktı bugün aslında. Ama günlük bişey olduğu için pek de önemsemedim. Bi hasta geliyo,yağ bezesini çıkartıyorum,iltihaplı falan,patlıyo,üstüme başıma.sabah polikliniğe gittim. Aynen bi hasta geldi,uğraşıyorum yağ bezesiyle,aynen rüyamdaki gibi pöff diye patlayıverdi üstüme..

Aa bende bir sey anlatıcam. Universitedeyken aynı sınıfta oldugum ama hicbir muhabbetimin olmadıgı bir kız vardı. 4 senede iki uc kere selamlasmısızdır maksimum. Aradan yıllar gecti, mezun oldum. Bir arkadasın nikahı icin doguda bir ilceye gittim, eve giderken aklıma bu kız geldi bi anda ne alakaysa. 5 dk sonra otobus duragında gorduk kızı. Arabayı durdurttum konustuk. Megerse kırum avukatı olarak atanmıs orda yasıyomus.

Cok ilgincti 5 dk sonra gorcegim birini tahmin etmek. Atandıgını dahi bilmiyodum

Canim bol bol dua et. Allah sevdiğin adama hidayet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…