Basımızdan gecen, duydugumuz esrarengiz ve gerilimli olaylar

Kanım dondu. Babanneyle aranız nasıl normalde?

Birde batida derler ki
eger sana birileri buyu yaptiysa ve kimin yaptigini bilmiyorsan
sen o buyu cozme asamasinda iken , buyu yapanin basina olaylar gelmeye basliyormus
oylece anlayabilirmissin...

Birde batida derler ki
eger sana birileri buyu yaptiysa ve kimin yaptigini bilmiyorsan
sen o buyu cozme asamasinda iken , buyu yapanin basina olaylar gelmeye basliyormus
oylece anlayabilirmissin...
Ne kadar kötü bir şey bu büyü hesabını diğer dünyada nasıl verecekler acaba Allah'ım hepimizi kem gözlülerden, kıskanc fesat insanlardan korusun! Geçen gün twitterda bir tweet okumuştum. Ne kadarda doğru demiş. "herkes herkesin hayatına karışmaya o kadar meraklı ki kimse kendi hayatıyla ilgilenmiyo"

Bunlardan fena tirstim

Öncelikle şunu söyleyim ki ben bu tür olaylara inanmam. Yani sizin anlattıklarınız olsun benim daha önce duyduklarım olsun hep bir acıklaması oldugunu düşünüyorum. Psikolojik bir rahatsızlık, uyanıkken dalıp ruya gorme gibi. Yine de anlatasım geldi.
Önce kendi başıma gelen bi olay
Yurtta kalıyorum. 3 ranzalı bir oda 6kişilik. Ben pencere önündeki ranzalardan birinin ust katında kalyorum. Gece uyuduk sonra birara uyandım ve bir karanlık hissettim pencereden üstüme dogru, hemen dogruldum ve o sırada yatagımın bitişiğindeki ranzada uyuyan arkadasımda benimle birlikte cıglık atarak uyandı. O yatagıma bakarak cıglık atıyor bende ranzadan inmeye calısıyorum ama siyah bir el omzumdan tutuyor o an attım kendimi ranzadan koşa koşa gittim ışığı yaktım arkadasımda hala cıglık atıp aglıyor ben şoktayım. Diğer kızlar uyandı herkes arkadasıma bakıyor niye aglıyorsun diye ben donmuşum kalmışım. Olayı anlattık, arkadasıma sen niye bagırıyordun diyoruz hatırlamıyorum diyor. O gece cok zor gecti. Ertesi gün eşimle( o zaman sevgilim) otelde kaldık. Ertesi gun baska arkadasımla uyudum. Olayın etkisi gecince kendi yatagıma gectim. Yatagımda uyudugum ilk gece uykumun arasında yatagında bir sey var diye bir ses duydum sonra apartopar herseyimi topladım ailemin yanına döndüm

Buda bir yakınımızın basına gelen olay.
Eskiden yasadıgımız yerde dere dediğimi ıssız bir yer vardı ve bir iki tanede ev. Toplam 2-3ailenin oldugu bir köy diyeyim.
O zaman bu yakınımız orada yasıyor. Ev eski köy evi ve evin banyosunda bir kuyu var üstü kocaman bir taşla kapalı. Yeni evliler ve kız hamile.
Eve gelmeden önce kız normal ama eve gelip hamile kaldıktan sonra kızın aklı gelip gitmeye baslıyor. Kocası nezaman eve gelse kızı banyoda kuyunun basında buluyor taşını kaldırmış kuyuya aglıyor. Dediğine gore kuyudan ses geliyormuş dogunca cocugunu bize vereceksin diye. Oda vermem diye aglıyormuş. Gel zaman git zaman cocuk doguyor kız cocugu kuyuya atmak uzereyken görüyor adam durduruyor. O taşı kaldıramasın diye bagladılar birara ama gene kaldırıyordu taşı. Hocalara goturduler çare bulamadılar. En son kuyuyu doldurdular düzeldi.

Bir tane daha hatırladım

Ben lis3eyi yatılı okudum. Yurtta odalar tabi ranza... neyse benim yatak cam kenarında ama şöyle T şeklinde düşünün camı. Duvarın üst kısmında yan yana iki katlanır yarım pencere ortada kare sonra diğer duvara yine katlanır yarım pencere...

Ben altta yatıyorum ve benim üstüm boştu, sabahlara kadar 51 oynardık anca sürünerek yataklarımıza giderdik. Bizim yatakhane mimliydi pek dokunan olazdı o yüzden de başka yatakhanede yatan bir arkadaşım benden rica etti bu gece senin ranzanın üstünde ders çalışsam ve orada uyusam olur mu diye ben de elbette dedim...

Arkadaşım ders çalışmış sonra uyumuş, ben de koridor köşelerinde 51 oynamakla meşgulüm tabi Neyse uykumuz geldi yattık. Rüyamda benim ranzanın tepesindeki cam aniden bir fırtınayla açılıyor ve arkadaşımın üzerinde patlayıp cam çerçeve kırılıyor... Nasıl oldu bilmiyorum ben aniden uyandım ve rüyamın etkisiyle arkadaşımı yaka paça indiriyorum ranzadan... o garibim de uyku sersemi anlayamadı tabi bana diyo ki ama ben senden izin aldım ya jeliboncum diyo (sanırsın koğuş ağasıyım ) Dedim mesel burada yatman değil in bişey olacak dedim.. millet tabi uyanmaya başladı hayırdır diye ben cevap bile veremeden tam arkadaşım ranzadan indi bir patlama oldu harbidende pencere çerçevesiyle birlikte patladı yatağın üzerine. Dışarıda aniden fırtına kopmuş biz de benim yatağa attık kendimizi korumak için

Baya bi espiri konusu olmuştu, arkadaşım senden habersi artık WC'ye bile gitmem diyodu

Hanımlar bu tip konular yasak.
Hamileler, korkanlar girmesin okumasın demeyle olmuyor maalesef, ki zaten yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…