• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basımızdan gecen, duydugumuz esrarengiz ve gerilimli olaylar

V
El cin diye bir film vardı orda yılan yavrusunu poşete koyup denize atıyorlardı. Sonra o yılanın üc harflilerin bir kabilesinden olduğu ortaya cıktı. :-S
Halla ben o filmi de izledim onu da konuyu unuttum...
Tam bir korku filmi manyagiyim....ama aklimda kalmiyor ya....
vhalla sinemalara bosuna para yagiyorum...:)
Kitap konusunda da boyleyim...hele yazar ismi hic aklimda tutamam....
normalde hafzam iyidir anlamadim gitti

Kadinlar bir araya geldikle4inde muhakkak konusulurdu bu konular bende dinlerdim cocukkenhala gece tuvalet icin kalktigimda esimi de uyandiririm ses ver bana diye

Annemin yengesi yeni dogum yapmis lohusa yataginda yatiyormus, annem de o zamanlar 8 9 yaslarinda yaz tatiline memlekete gitmisler memlekette oluyor bu olay. Annem kapidan girmis sinirli sinirli bakiyormus yengesine yengesi de ne oldu v... biseye mi sinirlendin demis ama icinden de bebegi kiskandi heralde diye dusunmus. Annem kapidan hizla gelip yataga firlamis yengesinin bogazina sarilmis kadin diyor ki oldurecekti beni . Sonra sesleri duyan annemin amcasi odaya girmis annem kacmis gitmis kapidan. Annem diyor ki ben oyle birsey yapmadim yengesi korkmus surekli annemden yeni yeni muhabbet kurarlar. Muhtemelen 3 harfliler annemin kiliginda gelmislerdi kadina hala bile anlatinca korkar kadin.
3 harfli değil annenizin kılığına giren alkarısı lohusa kadnlara gelir..bunla ilgili cevremin başına gelen olaylar var yazcam birazdan

Canım ben bunu sürekli yasıyorum ya. Hep birşeyi oraya koydum biliyorum diyorum ama saatlerce göremiyorum. En son pes ediyorum saatler sonra bi bakıyorum orda. Sanki biri saklıyıp dalga geçiyor gibi :KK70:
:) ya bu gerçekti gercekten bence Alıp saklıyorlar sonra geri koyuyorlar bi nevi dalga Geçme korkutma gibi:D

Ben de bir yandan korkup bir yandan ilgi duyuyorum. Meraktan takipteyim konuyu. Isin kotusu 17 gun sonra evlenip gidecegim ve evde yalniz kalacagim zamanlar olacaK. O zamanlar naparim bilmiyorum. Cikmaz da aklimdan. En sacma zamanda gelir aklima deli gibi korkarim :KK53:

BiRgun dedemi rüyamda gordum arkadaşlar. Dedem köyde yaşar bizde şehirde yaşarız. Koyde yasadigi icin traktoru vardir. Arada eve malzeme almak icin traktorle sehire iner.Neyse rüyamda dedem yanımıza geliyor traktörle. Evin önüne park etmeye çalışıyor sürekli geri geri gelip park edemiyor sonra ileri ileri gidiyor yine aynı geri geri geliyor baya deniyor park etmek için dedem artık sınır oluyor. Bende dedeme dede Bırak ben yapayım diyorum dedem traktörden iniyor ben bi denemede traktörü park ediyorum. Sonra sabah uyandım. Anneme rüyamda dedemi gordum deyip anlattım. Bi gün sonra dedem traktörle geri geri gelirken traktörü deviriyor. Ben 1 yıl etkisinden cikamadim o rüyanın

Bu arada cinlerin de kafiri ve muslumani olurmus. Musallat olanlar korkutanlar kafir olanlarmis hep.

3 harfli değil annenizin kılığına giren alkarısı lohusa kadnlara gelir..bunla ilgili cevremin başına gelen olaylar var yazcam birazdan
Bizim yörede de al bastı derler. Yeni gelinlere ve yeni annelere ve bebislerine çok olurmuş o yüzden hep 40 'i çıkana kadar kırmızı giydirirler.

Bir tane daha hatırladım :KK3:

Yine rüyamda gördüğüm bir durumdu. Şimdi gerçek hayatta ablamların holünde çok güzel bir avize var mavi... ben nedense o hole girdiğimde ki geniş kare şeklindeydi hep huzursuz olurdum ve o avizenin altından geçerken gözüm kararıdı resmen. Ablama da hep derdim burada hep bana bu oluyo diye o da anlam veremezdi...

Bir gece rüyamda ben ablamların evine gidiyorum ve daire kapısı açık, önce bu kapı niye açık diye endişelenirken içeriye giriyorum hani bir eve yeni taşınırsınız ya? İçerisinde durum o vaziyet ve holde ahşap bi masa var hani duvar kağıdı yapıştırmak için ustalar açar ya? Öyle bir şey ve o masanın üzerinde o avize var...

Evin salonundan bir adam geliyor yanıma, korkma kızım bu avizenin içerisindekini çıkar diyo ben de bakıyorum evizeden ne çıkacak ki diyorum, o da hani senin gözün kararıyo, hani hep huzursuz oluyosun ya altından geçerken? diyo, işte onu çıkar herkes rahatlasın diyo... ben de ne alaka amca şimdi bildiğin avize bu işte diyorum, gülümsüyo kızım sen incele zaten göreceksin diyo...

Avizeyi nasıl tarif etsem size; mavi camları var ama hani metal ince çubuk bağlantılar olur ya avizelerde? İşte ben rüyamda avizeyi incelerken bir şey göremeyince sökmeye karar veriyorum tüm parçaları sanki çok anlar mışım gibi.. metal çubukların bir tanesinin içerisinde rulo hale getirilmiş hani kasa fişi gibi düşünün onun 2-3 metre uzunluğunda fakat ince rulo haline getirildiğini düşünün, öyle bir şey çıkarıyorum ve ağzım açık kalıyo... amca yanımda bekliyo ve diyo ki işte bak artık huzursuz olmayacaksın zaten senin duaların sayesinde amaç hasıl olmadı kızım ama sen huzursuz oluyodun altından geçerken ama hiç bakmak aklına gelmedi diyo...Tam o sırada telefonumun sesine uyandım ve soluğu tabiki ablamların evinde aldım :p

Dedim bak rüyamda böyle bir şey gördüm acaba doğru olabilir mi diye... ablam güldü senin bu rüyaların hep enteresan zaten dedi hadi kahvaltı yapalım dedi... ben yok bu lamba sökülmeden raat edemem dedim ve eniştemi kaldırdım ona söktürdüm avizeyi ve tam da rüyamda gördüğüm ve söktüğüm çubuktan aynı şeyi orada buldum biz şok :KK57:

Tabi marifet bulmakta değil, bulduktan sonra ne yapılması lazım onu bilmiyoruz tabi. Annemi aradım o da ne bileyim akarsuya atın falan derler ama isterseniz ırmağa atın dedi, biz de ırmağa attık... Ne amaçla oraya konmuş, kim koymuş bilmiyorum ama o yazı çıktıktan sonra cidden bir daha oradan geçerken huzursuz olmadım ve halen daha arada hatırlarız bu olayı :KK30:

Uc harfliler genellikle lohusa ve hamile kadinlara cok gelirler. Benim annemin basi hem uc harflilerden hem de buyu olaylarindan cok agridi. Annem maneviyati cok guclu bir kadindir. Ruyasinda ne gorse cikar. Rahmetli erkek kardesim 2 gun once annemin ruyasina girmis. Anneme 'anne, cok ölecekler var, cok arkadaslarim ölecek anne' demis. Birgun sonrasinda Daglica saldirisinin haberi geldi ve onun sonrasi da Igdir...

Benim ailemde uc harflilerin cok olayi olmustur. Ara ara uc harflilerin sahiplendigi yakinlarimiz bile var. Bir yengem vardi rahmetli oldu. Kendisini zaman zaman dert tutardi. Dert tutma olayi, kendini kaybetmek oluyor. Simdi yengemi yine bir ara dert tutmus. Dayim ve kuzenim iki kolundan tutmuslar yoksa disari gidiyormus. Ama yani tutmak ne mumkun. Yengem o esnada oyle bir guclu oluyormus ki 2 yetiskin erkek adam bile tutamiyor kendisini dusunun. Iste yengemi tutuyorlar dua okuyorlar kendisine. Yengem o esnada dualari tersten okumaya basliyor. Dayimlar yanlis yapinca, suratina tukurup yanlis okudun diye dalga geciyormus. Ki uc harfliler bunu cok yaparlar. Rahmetli yengem ölene kadar cekti bu durumlari....

Annemin ise cok olayi oldu. Ablama hamile iken yatakta yatiyormus birden iceriye halam girmis. Annem de halama seslenip sen niye erkenden geldin, bahcede degil miydin demis. Halam oylece yatagin ucunda dikilmis anneme bakiyormus. Sonra geri geri dolabin arkasinda girip kaybolmus ki dolabin arkasina insanin sigmasi imkansizmis. Annem kalkmis halami ariyormus dolap arkasindaki gercek halam iceri girmis. Annem ne isin vardi dolabin arkasinda felan derken halam ben simdi geldim demis. Annemde jeton o zaman dusmus...Bizim eski evimizde ve bahcemizde muskalar bulmustuk. Bildigin esigin ustune gizlenmisti. Kendi gozumle de gormustum. Yillar sonra bir hocaya sorduk. Cok yakininizdan birisi yapmis bunu diye bir cevap aldik. Isim vermedi. Yani eger birisi size buyu yapmissa bu genellikle en yakininizdan birisi oluyor dikkatli olmak uyanik olmak lazim...

Yine rüyamda gördüğüm bir durumdu. Şimdi gerçek hayatta ablamların holünde çok güzel bir avize var mavi... ben nedense o hole girdiğimde ki geniş kare şeklindeydi hep huzursuz olurdum ve o avizenin altından geçerken gözüm kararıdı resmen. Ablama da hep derdim burada hep bana bu oluyo diye o da anlam veremezdi...

Bir gece rüyamda ben ablamların evine gidiyorum ve daire kapısı açık, önce bu kapı niye açık diye endişelenirken içeriye giriyorum hani bir eve yeni taşınırsınız ya? İçerisinde durum o vaziyet ve holde ahşap bi masa var hani duvar kağıdı yapıştırmak için ustalar açar ya? Öyle bir şey ve o masanın üzerinde o avize var...

Evin salonundan bir adam geliyor yanıma, korkma kızım bu avizenin içerisindekini çıkar diyo ben de bakıyorum evizeden ne çıkacak ki diyorum, o da hani senin gözün kararıyo, hani hep huzursuz oluyosun ya altından geçerken? diyo, işte onu çıkar herkes rahatlasın diyo... ben de ne alaka amca şimdi bildiğin avize bu işte diyorum, gülümsüyo kızım sen incele zaten göreceksin diyo...

Avizeyi nasıl tarif etsem size; mavi camları var ama hani metal ince çubuk bağlantılar olur ya avizelerde? İşte ben rüyamda avizeyi incelerken bir şey göremeyince sökmeye karar veriyorum tüm parçaları sanki çok anlar mışım gibi.. metal çubukların bir tanesinin içerisinde rulo hale getirilmiş hani kasa fişi gibi düşünün onun 2-3 metre uzunluğunda fakat ince rulo haline getirildiğini düşünün, öyle bir şey çıkarıyorum ve ağzım açık kalıyo... amca yanımda bekliyo ve diyo ki işte bak artık huzursuz olmayacaksın zaten senin duaların sayesinde amaç hasıl olmadı kızım ama sen huzursuz oluyodun altından geçerken ama hiç bakmak aklına gelmedi diyo...Tam o sırada telefonumun sesine uyandım ve soluğu tabiki ablamların evinde aldım :p

Dedim bak rüyamda böyle bir şey gördüm acaba doğru olabilir mi diye... ablam güldü senin bu rüyaların hep enteresan zaten dedi hadi kahvaltı yapalım dedi... ben yok bu lamba sökülmeden raat edemem dedim ve eniştemi kaldırdım ona söktürdüm avizeyi ve tam da rüyamda gördüğüm ve söktüğüm çubuktan aynı şeyi orada buldum biz şok :KK57:

Tabi marifet bulmakta değil, bulduktan sonra ne yapılması lazım onu bilmiyoruz tabi. Annemi aradım o da ne bileyim akarsuya atın falan derler ama isterseniz ırmağa atın dedi, biz de ırmağa attık... Ne amaçla oraya konmuş, kim koymuş bilmiyorum ama o yazı çıktıktan sonra cidden bir daha oradan geçerken huzursuz olmadım ve halen daha arada hatırlarız bu olayı :KK30:
Aynısını yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum :(

Ne ilginc olaylarin var....
Kalbin temizmis....:)

Aynısını yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum :KK43:
Ben çok sık dua ederim, yer zaman önemli değildir ve hep duamda ailemi de koru Allah'ım diye dua ederim... Sanırım amcanın dediği de buydu yoksa hani dört dörtlük ibadetini yerine getirebilen biri değilim sadece dua derim içimden :KK51:

Eşim evimizde bulduğu muskalari açınca kaburga kemiği içine çökmüştü ve hala orası hala içine çökük bi şekilde duruyor.

Back