- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
bahsettiğim filmi verdiğim linkten bakabilirsinizYoutube da iki film cikti bu isimde
1. Sinemada izledim...o filmde koku ile ilgili bisey hatirlamiyorum
2 .ayni isimle cikan filmi izlemedim....
Bizim köyde o kuyruklulara cazı deniyor kac alem var evrende tek insan yok ki..Madem koy olaylari anlatiyoruz....
benim annemin genc kiz iken karsi evde ki kizi ve anasi buyulerle ilgileniyormus....
hatta anneme de buyu yapmislar...
annem hastaliklardan cikmiyormus
sonra annemi bir kadina goturduler
kadin dedi ki gece tam 12 de bu koy yolunu tek basina yureyeceksin tam dort yol agzina geldigin zaman ne olursa olsun arkana bakma demis....
annem ile dedem yola koyulmus
dedem cok arkadan geliyor maksat gozu annemde olsun
annem tam dort agzli yola geliyor ki dehset bir sekilde kedinin biri carladi annem o korkuyla arkasina donup bakiyor
sonra kadina tekrar gittiler...
kadin dedi ki annemin pantolon unu oluyle beraber gommusler mumkun degil bozulmazmis...eger buyuyu hafifletmek isterlerse denizi gecicek sekilde baska bir ulkede yasamasi gerekti...
ayrica o kadin kuyrukluymus ...anneme buyu yapan...bizzat annem gordu...
Kadının arkasında da bir çift el vardı sanırım şak şak yapıyordu yanlış hatırlamıyorsamben ilk ke izlerken evde yalnızdım ve geceydi. o kadının kpı çarparak mahsene düşme sahnesini hatırlarsınız orda kalpten gidiyordum resmen :)
evet el çırpmalı saklambaç oynuyordu kızıyla kızın yerine o el çırpıyordu
Tel acmiyor filmi...bahsettiğim filmi verdiğim linkten bakabilirsiniz
http://www.hdizlefilmi.net/korku-seansi-izle.html
Bilmiyorum ki :)Kızlar Kuyruklu ne demek
Normal kadın ama kuyrugu var.Kızlar Kuyruklu ne demek
Filmde koku olayi cok belirgin bi hadise olarak isleniyor. Iste o kokunun seytani bir aktiviteyi isaret ettigi anlayiliyor. Ama filmde koku ev icerisinde sürekli yer degistiriyordu. Sizdeki sadece bi yerden geliyodu sanırımTel acmiyor filmi...
Filmin konusunu tamamen unuttum....
hatta baya da begenmistim filmi sinemadan cikarken
Eski evde evetFilmde koku olayi cok belirgin bi hadise olarak isleniyor. Iste o kokunun seytani bir aktiviteyi isaret ettigi anlayiliyor. Ama filmde koku ev icerisinde sürekli yer degistiriyordu. Sizdeki sadece bi yerden geliyodu sanırım
Hayırlısı olsun. Insan bazi seyleri yaşamayinca başkasının anlattımlari palavra geliyor ama yasayinca inaniyor. Ben inaniyorum sahsenEski evde evet
Ama bu evde bazen banyoda koridorda ve salonda belirliyor
lagim ve olu balik karisimi gibi bir koku
ama bu evde cok rahatim....yani beni rahatsiz eden biseyde yok
sadece 13 yil sonra bu kokuyu yeniden almak garibime gitti
sNormal kadın ama kuyrugu var.işte halamın kac yıllık komsusu oturdugu kalktıgı bahceden dönerken üstünü degisirken görmüş ve tehdit etmiş benim kim oldugumu birine söylersen sizin başınıza iş açarım diye. Halam olayı anlatır ama asla kim olduğunu söylemez.
Yeni doğan bebekleri öldürürlermiş. Bazen kendi torunlarını bile. Genelde erkek bebekleri.. Bizim oralarda anlatılan olay bu. Büyü işleriyle uğraşıyorlarmış falan filan. Ondan bebekleri yalnız bırakmazlar.Ya
s
acaba misyonlari ne :) neyciler....
Ilginc ya.....peki kuyrugunu tarif etti mi ?Yeni doğan bebekleri öldürürlermiş. Bazen kendi torunlarını bile. Genelde erkek bebekleri.. Bizim oralarda anlatılan olay bu. Büyü işleriyle uğraşıyorlarmış falan filan. Ondan bebekleri yalnız bırakmazlar.
Bir parmak uzunluğunda kuyrukları olduğuna ve bu kuyruğun yalnızca suyun içinde ortaya çıktığına inanılır. Cazı olduğundan kuşkulanılan kişi, su dolu leğene oturtulur, suyun içindeyken kuyruğu çıkarsa o kişinin olduğuna kanaat getirilirmiş. İnanışa göre, cadının kuyruğu sızladığı zaman can almak istermiş. Kuyruk kızgın demirle dağlanırsa cadılığı bitermiş..İbn Battuta da aynı inanç ve uygulamaya Hindistan’da tanık olmuş. Orada cadı olduğundan şüphelenilen kişiler küplere bağlanarak Cuma Nehri’ne atılıyor, suya batmayanlar cadı sayılıyormuş.Ilginc ya.....peki kuyrugunu tarif etti mi ?
Ben anneme sordugumda kucuk incecik demisti...
İlginc ve ilgi cekici buldumBir parmak uzunluğunda kuyrukları olduğuna ve bu kuyruğun yalnızca suyun içinde ortaya çıktığına inanılır. Cazı olduğundan kuşkulanılan kişi, su dolu leğene oturtulur, suyun içindeyken kuyruğu çıkarsa o kişinin olduğuna kanaat getirilirmiş. İnanışa göre, cadının kuyruğu sızladığı zaman can almak istermiş. Kuyruk kızgın demirle dağlanırsa cadılığı bitermiş..İbn Battuta da aynı inanç ve uygulamaya Hindistan’da tanık olmuş. Orada cadı olduğundan şüphelenilen kişiler küplere bağlanarak Cuma Nehri’ne atılıyor, suya batmayanlar cadı sayılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?