- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
Halla ben o filmi de izledim onu da konuyu unuttum...El cin diye bir film vardı orda yılan yavrusunu poşete koyup denize atıyorlardı. Sonra o yılanın üc harflilerin bir kabilesinden olduğu ortaya cıktı. :-S
3 harfli değil annenizin kılığına giren alkarısı lohusa kadnlara gelir..bunla ilgili cevremin başına gelen olaylar var yazcam birazdanKadinlar bir araya geldikle4inde muhakkak konusulurdu bu konular bende dinlerdim cocukkenhala gece tuvalet icin kalktigimda esimi de uyandiririm ses ver bana diye
Annemin yengesi yeni dogum yapmis lohusa yataginda yatiyormus, annem de o zamanlar 8 9 yaslarinda yaz tatiline memlekete gitmisler memlekette oluyor bu olay. Annem kapidan girmis sinirli sinirli bakiyormus yengesine yengesi de ne oldu v... biseye mi sinirlendin demis ama icinden de bebegi kiskandi heralde diye dusunmus. Annem kapidan hizla gelip yataga firlamis yengesinin bogazina sarilmis kadin diyor ki oldurecekti beni . Sonra sesleri duyan annemin amcasi odaya girmis annem kacmis gitmis kapidan. Annem diyor ki ben oyle birsey yapmadim yengesi korkmus surekli annemden yeni yeni muhabbet kurarlar. Muhtemelen 3 harfliler annemin kiliginda gelmislerdi kadina hala bile anlatinca korkar kadin.
:) ya bu gerçekti gercekten bence Alıp saklıyorlar sonra geri koyuyorlar bi nevi dalga Geçme korkutma gibiCanım ben bunu sürekli yasıyorum ya. Hep birşeyi oraya koydum biliyorum diyorum ama saatlerce göremiyorum. En son pes ediyorum saatler sonra bi bakıyorum orda. Sanki biri saklıyıp dalga geçiyor gibi
Dediğim gibi aslında korkmaya gerek yok. İnsan üstün yaratılmış. Bol bol korktuğunuz zaman nas felak okuyun.Aaa cok ilginçkorktum bende şimdi. Aslında böyle şeyleri düşünmemek gerek insan düşündükçe daha fazla yaşıyor.
Bizim yörede de al bastı derler. Yeni gelinlere ve yeni annelere ve bebislerine çok olurmuş o yüzden hep 40 'i çıkana kadar kırmızı giydirirler.3 harfli değil annenizin kılığına giren alkarısı lohusa kadnlara gelir..bunla ilgili cevremin başına gelen olaylar var yazcam birazdan
Aynısını yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorumBir tane daha hatırladım
Yine rüyamda gördüğüm bir durumdu. Şimdi gerçek hayatta ablamların holünde çok güzel bir avize var mavi... ben nedense o hole girdiğimde ki geniş kare şeklindeydi hep huzursuz olurdum ve o avizenin altından geçerken gözüm kararıdı resmen. Ablama da hep derdim burada hep bana bu oluyo diye o da anlam veremezdi...
Bir gece rüyamda ben ablamların evine gidiyorum ve daire kapısı açık, önce bu kapı niye açık diye endişelenirken içeriye giriyorum hani bir eve yeni taşınırsınız ya? İçerisinde durum o vaziyet ve holde ahşap bi masa var hani duvar kağıdı yapıştırmak için ustalar açar ya? Öyle bir şey ve o masanın üzerinde o avize var...
Evin salonundan bir adam geliyor yanıma, korkma kızım bu avizenin içerisindekini çıkar diyo ben de bakıyorum evizeden ne çıkacak ki diyorum, o da hani senin gözün kararıyo, hani hep huzursuz oluyosun ya altından geçerken? diyo, işte onu çıkar herkes rahatlasın diyo... ben de ne alaka amca şimdi bildiğin avize bu işte diyorum, gülümsüyo kızım sen incele zaten göreceksin diyo...
Avizeyi nasıl tarif etsem size; mavi camları var ama hani metal ince çubuk bağlantılar olur ya avizelerde? İşte ben rüyamda avizeyi incelerken bir şey göremeyince sökmeye karar veriyorum tüm parçaları sanki çok anlar mışım gibi.. metal çubukların bir tanesinin içerisinde rulo hale getirilmiş hani kasa fişi gibi düşünün onun 2-3 metre uzunluğunda fakat ince rulo haline getirildiğini düşünün, öyle bir şey çıkarıyorum ve ağzım açık kalıyo... amca yanımda bekliyo ve diyo ki işte bak artık huzursuz olmayacaksın zaten senin duaların sayesinde amaç hasıl olmadı kızım ama sen huzursuz oluyodun altından geçerken ama hiç bakmak aklına gelmedi diyo...Tam o sırada telefonumun sesine uyandım ve soluğu tabiki ablamların evinde aldım
Dedim bak rüyamda böyle bir şey gördüm acaba doğru olabilir mi diye... ablam güldü senin bu rüyaların hep enteresan zaten dedi hadi kahvaltı yapalım dedi... ben yok bu lamba sökülmeden raat edemem dedim ve eniştemi kaldırdım ona söktürdüm avizeyi ve tam da rüyamda gördüğüm ve söktüğüm çubuktan aynı şeyi orada buldum biz şok
Tabi marifet bulmakta değil, bulduktan sonra ne yapılması lazım onu bilmiyoruz tabi. Annemi aradım o da ne bileyim akarsuya atın falan derler ama isterseniz ırmağa atın dedi, biz de ırmağa attık... Ne amaçla oraya konmuş, kim koymuş bilmiyorum ama o yazı çıktıktan sonra cidden bir daha oradan geçerken huzursuz olmadım ve halen daha arada hatırlarız bu olayı
Ne ilginc olaylarin var....Bir tane daha hatırladım
Yine rüyamda gördüğüm bir durumdu. Şimdi gerçek hayatta ablamların holünde çok güzel bir avize var mavi... ben nedense o hole girdiğimde ki geniş kare şeklindeydi hep huzursuz olurdum ve o avizenin altından geçerken gözüm kararıdı resmen. Ablama da hep derdim burada hep bana bu oluyo diye o da anlam veremezdi...
Bir gece rüyamda ben ablamların evine gidiyorum ve daire kapısı açık, önce bu kapı niye açık diye endişelenirken içeriye giriyorum hani bir eve yeni taşınırsınız ya? İçerisinde durum o vaziyet ve holde ahşap bi masa var hani duvar kağıdı yapıştırmak için ustalar açar ya? Öyle bir şey ve o masanın üzerinde o avize var...
Evin salonundan bir adam geliyor yanıma, korkma kızım bu avizenin içerisindekini çıkar diyo ben de bakıyorum evizeden ne çıkacak ki diyorum, o da hani senin gözün kararıyo, hani hep huzursuz oluyosun ya altından geçerken? diyo, işte onu çıkar herkes rahatlasın diyo... ben de ne alaka amca şimdi bildiğin avize bu işte diyorum, gülümsüyo kızım sen incele zaten göreceksin diyo...
Avizeyi nasıl tarif etsem size; mavi camları var ama hani metal ince çubuk bağlantılar olur ya avizelerde? İşte ben rüyamda avizeyi incelerken bir şey göremeyince sökmeye karar veriyorum tüm parçaları sanki çok anlar mışım gibi.. metal çubukların bir tanesinin içerisinde rulo hale getirilmiş hani kasa fişi gibi düşünün onun 2-3 metre uzunluğunda fakat ince rulo haline getirildiğini düşünün, öyle bir şey çıkarıyorum ve ağzım açık kalıyo... amca yanımda bekliyo ve diyo ki işte bak artık huzursuz olmayacaksın zaten senin duaların sayesinde amaç hasıl olmadı kızım ama sen huzursuz oluyodun altından geçerken ama hiç bakmak aklına gelmedi diyo...Tam o sırada telefonumun sesine uyandım ve soluğu tabiki ablamların evinde aldım
Dedim bak rüyamda böyle bir şey gördüm acaba doğru olabilir mi diye... ablam güldü senin bu rüyaların hep enteresan zaten dedi hadi kahvaltı yapalım dedi... ben yok bu lamba sökülmeden raat edemem dedim ve eniştemi kaldırdım ona söktürdüm avizeyi ve tam da rüyamda gördüğüm ve söktüğüm çubuktan aynı şeyi orada buldum biz şok
Tabi marifet bulmakta değil, bulduktan sonra ne yapılması lazım onu bilmiyoruz tabi. Annemi aradım o da ne bileyim akarsuya atın falan derler ama isterseniz ırmağa atın dedi, biz de ırmağa attık... Ne amaçla oraya konmuş, kim koymuş bilmiyorum ama o yazı çıktıktan sonra cidden bir daha oradan geçerken huzursuz olmadım ve halen daha arada hatırlarız bu olayı
Ben çok sık dua ederim, yer zaman önemli değildir ve hep duamda ailemi de koru Allah'ım diye dua ederim... Sanırım amcanın dediği de buydu yoksa hani dört dörtlük ibadetini yerine getirebilen biri değilim sadece dua derim içimdenAynısını yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum
Aslında yaşadığım çok şey oluyo ama aklıma geldikçe işte yazıyorum :) Allah hepimizi güzel şeylerle karşılaştırsın inşallahNe ilginc olaylarin var....
Kalbin temizmis....:)
Eşim evimizde bulduğu muskalari açınca kaburga kemiği içine çökmüştü ve hala orası hala içine çökük bi şekilde duruyor.
Eşim evimizde bulduğu muskalari açınca kaburga kemiği içine çökmüştü ve hala orası hala içine çökük bi şekilde duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?