- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.518
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Ne alakası var rahat batmasıyla? Ben bu sınav için çok çalıştım karşılığını da aldım elimin tersiyle itmek istemiyorum puanımı.Dertsiz başına dert arama bence otur oturduğun yerde. Rahat batmış sana. Ayıp olmasın diye daha fazla yazmıyorum kırıcı olmak istemem zira
Sınava girerken ne düşünmüştün? Düzen bozup antalyaya gitmek falan var mıydı aklında?Ne alakası var rahat batmasıyla? Ben bu sınav için çok çalıştım karşılığını da aldım elimin tersiyle itmek istemiyorum puanımı.
Aslında vardı. Başka şehirlerde vardı. Annem Antalya'yı istemiyor, hep birileri sana yardımda bulunacaksa kendi ayaklarının üzerinde durmayı nasıl öğreneceksin diyor. Bende başka şehir olsun diyorum ama anneme kardeşime birşey olursa gidemem korkusu var. Kendimi çok fazla idare etmeyi bilmiyorum, panik bir insanım. Para kontrolüm yok, kontrollü harcayamam diye korkuyorum.Sınava girerken ne düşünmüştün? Düzen bozup antalyaya gitmek falan var mıydı aklında?
Yaş kaç? Bu durumda bir yerden başlamalısın. Antalya neden problem oluyor? Annen dönmek istemezsin oradan diye korkmuşturAslında vardı. Başka şehirlerde vardı. Annem Antalya'yı istemiyor, hep birileri sana yardımda bulunacaksa kendi ayaklarının üzerinde durmayı nasıl öğreneceksin diyor. Bende başka şehir olsun diyorum ama anneme kardeşime birşey olursa gidemem korkusu var. Kendimi çok fazla idare etmeyi bilmiyorum, panik bir insanım. Para kontrolüm yok, kontrollü harcayamam diye korkuyorum.
Yaşım 21.Yaş kaç? Bu durumda bir yerden başlamalısın. Antalya neden problem oluyor? Annen dönmek istemezsin oradan diye korkmuştur
Hah evet onun dediği de bu.Biz de annemizin kuzusuyduk ama gittik okuduk. Patronundan Allah razı olsun sana iş vermiş vermeye de devam edecek ama bunun bi sonu yok. Yarın işten çıkarsa açıktasın pekte fazla ayakta duruyor sayılmazsın. Aileni dinle okul hayatında maddi anlamada sıkıntı çeksen de bu seni yıldıramaz ama güçlendirir. Okumak istediğin yer sana kalmış İstanbul ya da değil buna sen karar vermelisin( ben olsam kalırdım okul bitince anadolu da bi şehire gider orda çalışırdım)
Siz hangi ilde okudunuz?Okulun bitirince gidersin o kadar çok istiyorsan. Ben universiteyi baska sehirde okudum , Antalyada da çalıştım, su an zorunluluktan başka bir ildeyim. Istanbul a dönmek için neler yapmam su an..kiymetini zaten biliyordum , uzakta daha iyi anladım.
Hah evet onun dediği de bu.
O benim kendi başıma ayakta durmamı, paramı kendim idare etmemi, elektrik kira su kendim halletmem kısacası kendi başımın çaresine bakmanı istiyor. Tabi yine kendisi para yollayacak ama o paranın hesabını kendi kendime yapmamı istiyor. Savurgan olmamdan çok şikayetçi, bu huyumu sevmiyor.
SakaryaSiz hangi ilde okudunuz?
Aslen Trabzonu olsak da Sakaryada evimiz var. Hangi bölüm okudunuzSakarya
Annemin maaşı 4bine yakın.Şimdi ne okuyorsun
Hangi bölümü kazanabiliyorsun
Nedir bu iş iş dediğin
Annen bence patron iş verecek diye X yere gitmene karşı
Annem çalışan demişsin mesela o be demekse
Annenin maaşı kaç seninki kaç vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?